2777
2789
عنوان

چطور مثل این خانوم باکلاس کاریزماتیک باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 59 پست
چقد حرفت بی منطقه عین اون زمانی حرف میزنی که فقط ثروتمندا حق داشتن درس بخونن و با سواد باشن😐

حرفم بی منطق نیست حیقیته به چشم دیدم

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفم بی منطق نیست حیقیته به چشم دیدم

بحث ذاتی بودن نیست عزیز من 

این برمیگرده به افرادی که ادم باهاشون در ارتباطه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
چقد حرفت بی منطقه عین اون زمانی حرف میزنی که فقط ثروتمندا حق داشتن درس بخونن و با سواد باشن😐

بنظر منم میشه تغییرش داد و بیشتر به همنشیناو آدمایی که باهاشون درارتباط هستیم برمیگرده 

بحث ذاتی بودن نیست عزیز من این برمیگرده به افرادی که ادم باهاشون در ارتباطه

امضات قشنگه موافقم🥱

همه فک میکنن بقیه ازشون کمترن

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
چه خوب😍😍تغییر از همینجاهاشروع میشه

انشالله .....خیلی خب از نظر بقیه من عالیم

ولی ذهنم میگه تو باید مثل اون فلانیا باشه که با اینکه مثل هم لباس پوشیدن و ....

و شوهرم میگه اینا چند نسل تو شهر بزرگن

حالا ما هنوز یه نسلم نشده که رفتیم 

مثبت اندیش😇

بهترین ورژن خودتون باشید شبیه کسی نشید میشد اون کبکی که راه رفتن خودشم یادش رفت خلق را تقلیدشان بر باد داد ای دو صد لعنت بر این تقلید باد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بنظر منم میشه تغییرش داد و بیشتر به همنشیناو آدمایی که باهاشون درارتباط هستیم برمیگرده

اره درسته 

یعنی کلا برمیگرده به همین قضیه 

ادم ناخداگاه شبیه به اطرافیانش میشه 

مثلا من ی مدت ی جایی کار میکردم(تجربه اول کاریم بود)

خب همکارانم ادبیاتی استفاده میکردن چه موقع ارتباط گرفتن با مراجعه کننده چه بین خودمون و..

خب منم دیگه اونطور شده بودم 

بعد از مدتی که از اونکار رفتم ی جای دیگه 

اصلا ادبیات و طرز برخودشون زمین تا اسمون فرق داشت 

و خیلی ازشون چیزای خوب یاد گرفتم..

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نه عزیزم، من کسیو دیدم سالها تو اروپا بوده والا روابط اجتماعی و فرهنگ صفر

چه جالب.

راستی یه خانواده هستن که اینا زمانی که هیچ پولی دستشون نبود بقول ما گنده گوزی میکردن

بلند پرواز بودن 

حرفهای قلمبه میزدن 

که فلان ماشین ایجور فلان خونه تو فلان شهر جاهای با کلاس

یهو خدا بهشون همونا رو داد 

قانون جذب خواسته 🤌🌹

مثبت اندیش😇

آدم هرچی رو بخوات میتونه به دست بیاره

کسی که تو محیط خوب بوده

نصف راه رو رفته هم الگو داره هم هم نشین هم محیط تمرین

برای کسایی که محدودیت داشتن باید تلاش کنند شرایط رو فراهم کنند و پارامترها رو کشف و تمرین

امضات قشنگه موافقم🥱همه فک میکنن بقیه ازشون کمترن

در واقع بحث تعصب ادمیزاده 

که سر چیزای بیخودی داره..

اره درسته یعنی کلا برمیگرده به همین قضیه ادم ناخداگاه شبیه به اطرافیانش میشه مثلا من ی مدت ی جایی کا ...

دقیقا همینه، من خودم یه مدتی باجمعی بودم که همه تاتو داشتن منم بسرم زده بود برم تاتو بزنم، ولی بعد اینکه از اون جمع دورشدم کلا از سرم پرید فکرش چون سلیقم نبود وفقط تحت تاثیر جمع قرار گرفته بودم(خانومای قشنگ نمیگم تاتو بده ها گارد نگیرین میگم سلیقه خود واقعیم نبود)