2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57868 بازدید | 2196 پست

تو خونه پدری،از همه بیشتر بابام خیلی وسیله بیخود نگهمیداره.

مثلا مغازه میره یه ۵ هزاری هم کارت بکشه رسیدش رو میاره میذاره زیر فرش😮‍💨

مامانم خیلی از دستش کفری میشه ولی چاره ندارن اگر بندازن دور حتما بحث پیش میاد.

چند ماه یه بار زیر فرشا رو نگاه میکنن گاهی وقتا ی نایلون فریزر رسید و کارت ویزیت و کاغذای کوچیک درمیاد.

حالا بابام بنده خدا سواد نداره فکر میکنه این کاغذا چیزای مهمن که نگهمیداره،من وقتی دختر خونه بودم گاهی صدام میکرد میگفت بخون ببینم این کاغذ چیه،اکثرا یا شماره تلفن بود یا شماره کارت یا کارت ویزیت های بدرد نخور.

دیگه از هم سوا میکردیم،ولی بخاطر همین که سواد نداره فکر میکنه هر کاغذی یه مدرک خیلی مهمه🤭

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

✅️✅️✅️موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️رسیدها

فاکتور هم جزو رسیده؟ غیر فاکتور رسید دیگه ای نداریم 

قبلا چک کردم فقط فاکتور وسایلی که الان داریم و نگه داشتیم 

ولی بعدا بازم چک میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم ی سوال دیگه گوشت چرخ کرده و مرغ و ماهی رو هم تو اینها میزارین؟اگر آره چطوری؟

بله.این ظرفها سایزبندی دارن.

مثلاً من مرغ رو توی ظرف ۱۵۰۰ سی سی میذارم

گوشت چرخ کرده رو توی ظرف ۷۰۰ یا ۱۰۰۰ سی سی میذارم و با کفگیر چوبی از وسط قسمت میکنم و موقعی در آوردن به اندازه مصرفم بر میدارم.

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.گوشت چرخ کرده توی فریزر ندارم الان که عکس بفرستم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
عزیزم ی سوال دیگه گوشت چرخ کرده و مرغ و ماهی رو هم تو اینها میزارین؟اگر آره چطوری؟

ماهی رو هم میتونید تیکه کنید و راحت توی ظرف بسته بندی کنید ولی اگه ماهی رو کامل میپزید جا نمیشه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

رسیدها همون لحظه چک میشن و میرن خروجی

همسرمم هروقت از راه میرسه محتویات جیباشو خالی میکنه میذاره جلوی آینه. رسیداشو چک میکنم و میندازم دور

برای بیمه نگه میداریم . بعد که کارهاش انجام شد خروج میدیم . 

فاکتور خرید وسایل و لوازم رو هم نگه میداریم. فاکتور طلا هم نگه میداریم . قبلا یه سرقتی شده بود ازمون که موقع شکایت گفتند باید فاکتور خریدی چیزی از وسایلتون داشته باشین ... 

رسید هارو بعد چک کردن می‌ندازم اشغال .

ولی فاکتور طلا و فیشهای بانکی رو نگه داشتم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil