2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49987 بازدید | 1941 پست
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️ادویه های بدون استفاده✅️✅️✅️

من ادویه هام شامل:

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا، پودر لیمو عمانی، سماق، زیره، هل و دارچین هست. همه هم استفاده میشن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خوندنش لذت بردم برسه به استفاده ش. به به مثلا هرماه برای چکاپ ازمایش خون باید بدین بله؟ راه دیگه ...

آزمایش نمی‌دم آنالیز انجام میدم

کرم مرطوب کننده رو نمیدونم ولی آبرسان استفاده میکنم

مارک کلینیک و نوتروژینا در حال حاضر برندهای خوبی هستند

ققنوس
آزمایش نمی‌دم آنالیز انجام میدمکرم مرطوب کننده رو نمیدونم ولی آبرسان استفاده میکنممارک کلینیک و نوتر ...

خیلی ممنونم. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

استارتر عزیز رفتم کشوی ادویه ها

یه کاکوتی داشتم تو کیسه فریزر ریختم تو شیشه مخصوصش❄️

چند تا از شیشه هام برچسب نداشت، اونارم لیبل زدم❄️

ادویه اضافی ندارم قبلا مینیمال کردم سیستمو❄️

برچسب زدن خیلی کمکم کرد ، چون من ادویه زیاد دارم و زیاد هم استفاده میکنم❄️

هیچیه هیچی.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

عکس قبل و بعد گلخونم رو که قرار بود بفرستم.فقط کف گلخونم رو دوست ندارم.دلم میخواد سفید ساده باشه.شما ...

به به عالیه 😍😍😍ماشالله بهشون

ازاین دیوارپوشای چسبی میشه بزنین بهش

لطفالایک نکنین. 
خیلی قشنگ و تمیز و مرتب شداحسنت طرح کف گلخونه ت خیلی قشنگه دست بهش نزن به نظرم

مرسی بابت نظرت عزیزم.💚

حس میکنم اگه کف سفید باشه خلوت تر و مرتب تر دیده میشه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

اخ اخ نگم یمدت پسرخاله همسرم سوپرمارکت زده بود وادوبه هم داشت ایشونم برای کمک به پسرخاله انقدر ادویه خریده بودن که تایکسال من دارچین وهل وزنجبیل داشتم وکهنه هم شده بودن اخرسر. هنوزم دوسه تا ادویه ازاونموقع مونده که نمیدونم چیه فرداحتما میرن خروجی

لطفالایک نکنین. 
تا جایی که حضور ذهن دارم پودر لبو از یکی دو سال پیش مونده و استفاده نداریم (موقع خونه تکونی میذارم خ ...

وقتی مهمون میاد یکم پودرلبو قاطی چایی بریرین توی قوری. رنگش اناری میشه وتوی طعمش تاثیری نداره 

لطفالایک نکنین. 

خانومای خانه دار شماچطوری خودتونومشغول میکنین؟ واقعاحوصلم سرمیره توی خونه مجبورم زیادبرم توی گوشی

بچم یکسال ونیمشه وهمسرم تاغروب سرکارن ونمیتونه بیادپیش بچه برم باشگاه. کتابم پسرم نمیزاره بخونم همینجوری بیکارتوی خونه میچرخم. دوستدارم کاری باشه که به انگیزه ی اون صبحهای زودبیدارشم

لطفالایک نکنین.