2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 48502 بازدید | 1893 پست

من برای جهیزیه اصلا ازین سرویس ها نخریدم با اینکه خانواده خیلی اصرار داشتن بخرم ولی مخالفت کردم چون ظرف شیشه ای دوس داشتم 

برای حبوبات و ... چندتا بلور کاوه خریدم، چندتا شیشه از یه برند دیگه که یادم نیست و پارسال گذاشتم خروجی

برای ادویه هم ۶ تا از برند لیمون و ۶تا از برند زیباسازان. فقط اشتباهم این بود همه رو شبیه هم نخریدم، نمیدونم چرا اینقدر متنوع خریدم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بانکه های من:

۱۲تا یک شکل(دمنوش،بلغور ،گندم،قرمه سبزی،ارد،سویا،لیموعمانی،ذرت،شوید خشک،رشته سوپ،سبزی کوفته و....)

۷تا یک شکل(حبوبات.شکر ،قند،نبات)

۱۷ تا یک شکل(ادویه ها،لوازم قنادی،کنجد،چوب دارچین،هل و....تو ایناس)

دوتا شیشه یک شکل برای چای و نمک

سه تا بانکه شیشه ای سه سایز داشتم،تو کوچیکه قهوه ریختم،بزرگه رو گلدون کردم،تو وسطی هم فعلا گردو ریختم

۵تا شیشه یک شکل برای یخچال دارم(گل محمدی،شکلات قهوه،زرشک،پودر بزرک ،آلو . ریختم)

دوتا هم سفالی کوچولو دارم اسفند و کندر ریختم

کندر و یکبار خریدم استفاده نکردم،دوستان شما استفاده میکنین؟اصلا خوبه یا نه..

ی بانکه روحی هم دارم،که مثل ظرف لعابی رنگ شده و دوسش دارم

اینا همه بانکه های من بودن،فقط ماکارانی بانکه نداره که اونم چون تو این شیشه هام جا نشد

بانکه های من:۱۲تا یک شکل(دمنوش،بلغور ،گندم،قرمه سبزی،ارد،سویا،لیموعمانی،ذرت،شوید خشک،رشته سوپ،سبزی ک ...

سه تا شیشه کوچولو  که تو یخچال (پودر اویشن،سیاه دونه ،خمیرمایه ریختم)

دوتا شیشه یک شکل بزرگ یکی برای ترشی،یکی برای خیارشور

جدیدا هم که گفتم شیشه یک شکل داشتم نگه داشتم برای مربا.در یک شکل هم خریدم براشون

ی شیشه خیلی کوچولو هم دارم برای زعفرون

هی اضافه میشه😂

من برای جهیزیه اصلا ازین سرویس ها نخریدم با اینکه خانواده خیلی اصرار داشتن بخرم ولی مخالفت کردم چون ...

ماری جان برعکس همه خانم ها و اکثریت مینیمالیست ها بنده به ست بودن همه ی وسایل معتقد نیستم

شاید از نظر فرش و مبلمان و پرده و... نظرم روی ست بودن باشه ولی تو ظروف اصلا این مدلی نیستم

چهار دست ظروف چینی خریدم به عمد دو طرح متفاوت گرفتم که تنوع داشته باشه 

سه تا ظرف سفال کوچک خریدم برای تنقلات خودمون ،اونم سه رنگ متفاوت برداشتم 

اگر هر دو مدل بانکه رو دوست داری خیلی خوبه که هر دو تا رو خریدی 

منم دو مدل بانکه دارم 

عکس دادم اینجا حتی قابلمه کته هم دو طرح متفاوت گرفتم 

ققنوس
ماری جان برعکس همه خانم ها و اکثریت مینیمالیست ها بنده به ست بودن همه ی وسایل معتقد نیستمشاید از نظر ...

منم در بعضی موارد ست بودن دوس ندارم ومثل شما این ست بودن به طور عمدی رعایت نمی کنم

یه بانکه پلاستیکی درب زرد برای خیارشور که تو یخچال

واینکه به نظر من بانکه ها نمی تونن ست باشن

چون بعضی بانکه ها مناسب کابینت بعضی انباری بعضی یخچال

حتی بسته به محتویاتشون نمیشه که کل بانکه های خونه ست باشه

قبلا گفتم که سه تا ظرف شیشه از کاسه ابگوشت خوری کمی کوچیکتر خریدم برای مرباهایی که درست می کنم

شادی صدام کنید
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️بانکه های بدون استفاده✅️✅️✅️

من بانکه خیلی دارم ولی همشون استفاده میشن !!!!  ۴ تا سرویس اورانوس داره که حبوبات میریزم ۶ تا متوسط شیشه ای برای سبزی خشک، ۲ تا بزرگ شیشه ای برای ماکارونی شکلی ‌ و رشته ۲ تا شیشه ای یه مدل دیگه برای حبوبات   ! بانکه عسل ، بانکه اسفند ! ۶،۷ تا داخل یخچال برای آرد و مربا و کشکش، ۴ تا خیلی بزرگ برای ترشی ها چون از پلاستیکی بدم میاد ! 

۲ تا پلاستیکی فانتزی برای لیمو عمانی و ذرت پفیلایی! 

چند تا فانتزی هم برای چای و غنچه گل سرخ و پرک لیمو دارم که روی کابینته! 

۳ تا شیشه ای کنار اسپرسوساز برای قهوه ها ! 

۳ تا شیشه ای کنار گاز برای نمک ، زرچوبه، فلفل

خلاصه فکر کنم خیلی زیاد بانکه هست تو خونمون🫠🫠🫠🫠

من برای جهیزیه اصلا ازین سرویس ها نخریدم با اینکه خانواده خیلی اصرار داشتن بخرم ولی مخالفت کردم چون ...

منم برای جهیزیه این سرویسا رو نخریدم. فقط بانکه قند و برنج رو بصورت تک رنگ سفید خریدم، بقیه بانکه هام اعم از حبوبات و ادویه جات رو شیشه ای در چوبب خریده بودم که به مرور رفت شکستن و دیگه کلا از اینایی که الان دارم رو جایگزین کردم و خیلی راضی ام. 

ماری جان برعکس همه خانم ها و اکثریت مینیمالیست ها بنده به ست بودن همه ی وسایل معتقد نیستمشاید از نظر ...

درسته همه چیزا هم نمیشه شبیه باشه اتفاقا یکی از دلایلی که اون سرویس رو نخریدم همین بود که شبیه هم بودن و من تنوع رو دوس دارم. یا اینکه دوس نداشتم سطل زباله م شبیه سطل برنجم یا ظرف حبوباتم باشه

الان چون کابینت کم دارم مجبور شدم همه حبوبات و ادویه و... رو تو یه طبقه از کابینت بچینم و ۴ مدل هستن و یه کم حس میکنم بی نظمی ایجاد شده. اگر یک شکل بودن یا اگه کابینت بیشتری داشتم بهتر بود و اذیت نمی‌شدم