2777
2789

اسمشو میگین

میخوام از یه پیج بگیرم میترسم

اسمش رایاگالری

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله من قبلا خریدمهنوزم خواهرم ازش خرید میکنه

ایدی پیجو میدی عزیزم

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
والا من واسه قرون قرونش زحمت کشیدم همچین ریسکی نمیکنم

منم خیلی زحمت کشیدم دهنم صاف شده میترسم

بدل نباشه🤣🤣🤣🤣

وای به این قسمتش فکر نکرده بودم😂😂😂گفتم شاید کلا هبردار باشه نفرسته اما دیگه به این فکر نکردم که بدل بفرسته😭😭😂

از سایت های معتبر مثل دیجیکالا و اسنپ و ... بخر 

این پیج ها شانس بیاری جنسو برات بفرستن ممکنه به دستت برسه و ببینی وزنش کمتره و گرون حساب کرده 

ادم حضوری طلا میخره سرش کلاه میره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

از سایت های معتبر مثل دیجیکالا و اسنپ و ... بخر این پیج ها شانس بیاری جنسو برات بفرستن ممکنه به دستت ...

اره درست میگی☹️

ایدی پیجو میدی عزیزم

والا اینستا ندارم خواهرم خرید میکنه برام

گالری طلای محسن طرفی

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

والا اینستا ندارم خواهرم خرید میکنه برامگالری طلای محسن طرفی

ما حضوری هم مرتب میریم پیشش عزیزم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو