2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49427 بازدید | 1923 پست

حرف های هیدوا جون واقعا درسته 👏🏻

من با اینکه دختر خانواده ام ولی بیش از حد مراعات کردم که خرجی گردنشون نیوفته ولی اشتباه کردم ، ارزشمم بیشتر نشد !

اون پول امروز خرج چند تا پتوی اضافه شد 🙂 مادرم از مهمون خوشش نمیاد واقعا چرا پتو خریده موندم

بعد از چند وقت هم ازش بپرسم چرا خریدی تو که سه چهار ماه پیش ۴ تا پتو خریدی میگه برای تو خریدم(در حقیقت پشیمون میشه و میخواد غالب کنه به من!)

هوووف امروزم کلا خراب شد و با سردرد گذشت

(خوبیش اینکه اون پتو ها رو بردن ویلامون و بخاطر اینکه براش جا نبوده کلی لباس گذاشتن خروجی و جا باز شده😂)

ولی پست هیدوا جون و دیدم و تصمیم گرفتم برای خودم ارزش قائل شم . انشالله بعد ماه رمضون میرم باشگاه ثبت نام میکنم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دستمال کهنه ندارم دستمالایی که باهاشون شیشه پاک میکنم یا ظرف خشک میکنم بعد از چند وقت سطوح و پاک میکنم بعد هم گازو

تو این مرحله دیگه میرن خروجی

هیچوقتم از لباس بعنوان دستمال استفاده نمیکنم مگه اینکه نزدیک اثاث کشی خودم یا خانواده‌م باشه نگه دارم باهاش کف و بسابم

زیر بشقابی هم اصلا ندارم هیچوقت نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس قبل و بعد گلخونم رو که قرار بود بفرستم.فقط کف گلخونم رو دوست ندارم.دلم میخواد سفید ساده باشه.شما ...

بلهه خیلی زیباست و دوست داشتم لایک کنم ممنونم 🌹🌹

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

تو خونه زندگیتون مثل یه ملکه بپوشید و بخورید و زندگی کنید از پس اندازهایی که در کنار مینیمالیست شدن ...

چه خووب گفتین ممنون. لایک کردم بعدا برداشتم 🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عالی فرمودیدبنده مینیمالیست هستم اما بسیار پرخرجم

لطفا یکم توضیح میدین؟

سلام 

زیر بشقابی ندارم 

دستمال کهنه زیاد دارم که قابل استفاده هستند فعلا 

اسکاج کهنه یکی دارم که رفت خروجی❌ 

از اون جایی که اسفند ماه خونه تکونی هست و آدم لذت نمیبره ازش امسال تصمیم گرفتم زودتر شروع کنم و یکم‌اشپزخونه رو سر و سامون بدم که اسفند از زیبایی هاش لذت ببرم 

دیروز یکی از کابینت ها رو گذاشتم برای تمیزکاری 

خروجی این کابینت به این صورت بود :

🗑️ دوتا عرق کاسنی و بادرنجبونه که میدم به خواهرشوهرم 

🗑️نزدیک ۱۰ تا گونی برنج که میدم به مادرشوهرم 

🗑️ یه سفره خیلی کهنه که رفت زباله 

۴ تا ماگ بلا استفاده بود بالای کابینت که باید به همسرم بگم اگه لازم نداره ببخشه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
لطفا یکم توضیح میدین؟

هزینه آرایشگاه ، هزینه های مراقبت از بدن و پوست و موی بنده بالاست ، از بهترین و باکیفیت ترین لوازم استفاده میکنم 

با اینکه وزن کاملا متناسبی دارم اما هر ماه چک میکنم پروتئین، املاح مفید و آب بدنم کم نشده باشه ( قد ۱۷۲ وزنم ۶۰ کیلو)

و اگر خرید لباس و لوازم داشته باشم سعی میکنم با کیفیت ترین و بهترین وسیله رو بخرم که در مواردی هزینه یک قلم اون اندازه چندین وسیله ماکسیمال هاست

ققنوس

من دو تا اسکاچ دارم یکی برای ظروف یکی برای سینک،

زیر بشقابی ندارم

دستمال باید چند تایی بخرم و جایگزین کنم

برای روشویی حمام و سرویس اسکاچ ندارم ،از این فرچه های کوچیک دارم ولی الان که دیدم اکثر خانوما اسکاچ گذاشتن حس کردم  راحت تره و بهتر تمیز میکنه، درسته؟

من دو تا اسکاچ دارم یکی برای ظروف یکی برای سینک،زیر بشقابی ندارمدستمال باید چند تایی بخرم و جایگزین ...

بنده هم مثل شما برای شستشو سرویس فرچه دارم و بنظرم از اسکاج بهتره 

ققنوس

ممنون از استارتر برای ادامه تاپیک🌹

منم هر از گاهی میام اینجا و با اینکه مینیمالیستم همیشه یه نکته ای یاد میگیرم از دوستان،

دو تا کاپشن داشتم با اینکه نو بودن ولی  شاید سالی یه بار میپوشیدم که مثلا اینا رو هم استفاده کردم ( خود گول مالی😁) دادمشون رفت، گفتم یه دعای خیر و جای خالی تو کمدم قطعا با ارزش تره برام،

یه کیفم دارم که هنوز دارم کلنجار میرم که بدم بره یا نه🤔

من این جور وقتا خوب نگاه میکنم به اون لباس یا کیف ، سعی میکنم چند تا تیپ حتی باهاش بزنم، بعد با خودم صادق باشم که واقعا اینی رو که مثلا دو ساله استفاده نکردم کی قراره استفاده کنم، با این کیف فقط یه ست دارم که خوبه ولی زیادی رسمیه و من خیلی رسمی پوش نیستم به اون معنا، در کل ایشالا که بره خروجی😉

حرفای هیدوا جان خیلی به دلم نشست🌹

هزینه آرایشگاه ، هزینه های مراقبت از بدن و پوست و موی بنده بالاست ، از بهترین و باکیفیت ترین لوازم ا ...

از خوندنش لذت بردم برسه به استفاده ش. به به مثلا هرماه برای چکاپ ازمایش خون باید بدین بله؟ راه دیگه ای نیست ؟ مثلا کرم دست و صورت و مرطوب کننده چی خوبه عزیزم؟

موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️ادویه های بدون استفاده✅️✅️✅️

تا جایی که حضور ذهن دارم پودر لبو از یکی دو سال پیش مونده و استفاده نداریم (موقع خونه تکونی میذارم خروجی)بقیه رو هم همون موقع چک میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️ادویه های بدون استفاده✅️✅️✅️

ادویه بدون استفاده ندارم

من امروز برای روزمادر تو خونه هیچ کاری نکردم منزل مادر بودیم بعد هم رفتم حسینیه

از فردا روتین خونه البته خونه مرتب فقط تو سینک ظرف دارم برای شستن.

شادی صدام کنید