2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49402 بازدید | 1923 پست
حتما اینکار و انجام بده ..منم چند سال پیش که اومدم این خونه جدید ..جا نداشت برا ماشین و ما یه کابینت ...

ایشالا عزیزم با آرزوی خوب بر شما دوست عزیز و همه خانما

همه به هر آنچه که دوست دارند ایشالا برسند 

اتفاقا منم با لباسشویی تو آشپزخونه خیلی مخالفم واقعا کی مد کرد اینو بر منم سواله 

مخصوصا آشپزخونه ما که مدل یو کابینت بندی شده 

رو به پذیرایی 

همسرم میگه با کی مشورت کردی مصمم شدی 

لازمت نمیشه بفروش

گفتم اتفاقا از این به بعد میشه 

الان سنم 30 هست زانو درد دارم رفته رفته سنم بره بالا لازمترم میشه فکر کنم بعد عید راضیش کنم 

کابینت کار بیارم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
نوشابه خوری همون نیم لیوانه ما قدیمیا بهش میگیم نوشابه خوریشربت خوری هم لیوان بلند و باریک من خودم س ...

من تا حالا دقت نکرده بودم به این موضوع دو دست لیوان بلند دارم از همونا واسه سفره و سر میز هم استفاده میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️سینی های اضافه فر✅️✅️✅️✅️✅️✅️کتاب های آشپزی✅️✅️✅️چون هر دو ...

سینی فر فقط یدونه داخل خود فر هست و تمام 

کتاب آشپزی تا حالا نخریدم اگه دستور جدیدی باشه بلد نباشم از گوگل یا اینستا نگاه میکنم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوستان میشه نظرتون رو درباره سوفله خوری بدونم؟به نظرم خیلی شیکه که خورش ها و... تو ظرف بزرگ بریزیم ب ...

قبل تر ها تو ذهنم بود بخرم ولی چندتا از دوستان گفتن که وسیله جا گیریه و ضروری نیست . بجاش مرغ خوری پیرکس فرانسه خریدم خیلی راضیم توش همه چی میشه سرو کرد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ماگ، مگنت، کتاب اشپزی و سینی اضافی فر ندارم. وسایلی که شاید روز مبادا به کار بیاد: چند تا قالب یخ، ا ...

فقط قالب یخ خود یخچال

برای خودم و مهمون سرویسام زرین هست و خیلی راضیم ..دم دستی طرحش فرق داره با مهمون ...ما پرجمعیت یک و ...

بگو خریدم و پولشو ازش بگیر 😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من تا حالا دقت نکرده بودم به این موضوع دو دست لیوان بلند دارم از همونا واسه سفره و سر میز هم استفاده ...

من خودم برای سفره با لیوان بلند اذیتم 

برای بچه کوچیک سخته اکثرا باریک هستن و یه یخ میندازی نصف لیوان رو میگیره

توی سفره انگار تعادل ندارن

در کل ظرف و ظروف سلیقه ای هست و هر فرد یا خانواده ای با مدل خاصی راحته

ماها هم دنبال راحتی هستیم

ققنوس

من برای شربت و نوشابه ..لیوان بلند استفاده میکنم.همونایی که دوستان میگن شربت خوری

نیم لیوان ما بیشتر برای چایی استفاده میکنیم ،یا مهمونی خیلی خودمانی

تو لیست خریدم نوشتم ۲دست بخرم،دو دست بدل دارم ولی اصلا خوشم نمیاد از بدل اینارو هم نمیدونم واقعا چرا گرفتم 🤦

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️سینی های اضافه فر✅️✅️✅️✅️✅️✅️کتاب های آشپزی✅️✅️✅️چون هر دو ...

سینی اضافه ندارم

اوایل ازدواجم یه ماهنامه ی آشپزی بود که همیشه میخریدم و کلی تو مهارت آشپزی بهم کمک کرد، همه ی مجله ها رو تو پاکسازی های اولیه ردشون کردم. 

دوتا قالب یخ دارم که بیشتر تابستونا توش خاکشیر و تخم شربتی آماده میکنم(تو خونه مون یخ طرفدار نداره) 

امروز لباسشویی کشیدیم جلو پشتش وخودش حسابی تمیز کردم.

پنتری به خاطر اینکه وسایل کابینت های پایینی به خاطر دخترم به اونجا منتقل کردیم چیدمانش باب دلم نیست ولی باید کنار اومد مرتب اش کردم خروجی بخصوصی نداشتم 

چندتا از دبه های برای محصولات خودمون اینجاست امروز فرصت کردم یکی اش حسابی شستم

روغن ریز محلی که برای سالاد وچاشنی استفاده می کنیم پر کردم

یخچال مرتب یه کم گردو اگه امشب فرصت کنم مغز کنم برای صبحانه اماده باشه.

شادی صدام کنید
یک دست بلوز شلوار دخترم گذاشتم خروجی✅جنسشون عالی بود از عید میپوشید تا الانیکم سیب داشتیم پلاسیده بو ...

سیب اگه وقت مربا یا کمپوت سیب یا کیک سیب ندارید

ورقه ورقه کنیدی روی بخاری یا شوفاژ خشک بشه

خودش میشه تنقلات خوشمزه 

شادی صدام کنید