2777
2789
عنوان

دیشب با دختره که دوستش دارم چت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 94 پست

همین که فکر می‌کنی ضایع اس و .. 

بیشتر رو خودت کار کن داداش 

یکم اعتماد به نفست رو ببر بالا ! 

۹۰ در صد دخترا کلا با پسر خجالتی حال نمیکنن 

چون پسر خجالتی رو درک نمیکنن 

البته اینم بگم در واقع فکر میکنند پسر خجالتی وجود نداره 😂

این که تبریک بگی و سوال بپرسی ضایع نیست 

بهترین بهونه واسه پیام دادنه 

فقط کوتاه و مفید در حد چند دقیقه پیام بده 

بعد چند دقیقه بگو ممنون بابت وقتی که گذاشتی و جواب دادی 

بیشتر از این مزاحم نمیشم ( برم فلان کتاب رو باید بخونم ) 

شب خوبی داشته باشی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگی ها دیوونه نشی تروخدا ها خیلی دختره سرد داره همینجوری برخورد میکنه دیگه اگه تبریک بگی از فردا تو کل دانشگاه شو میندازه تو اسکلی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

تبریک نگیااا

زن نیست که. بهش برمیخوره

حداقل شب یلدا خوب بود پیام بدی

ولی الان همون درسی وارد شو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اون زن نیست که دختره تبریک نگیا

از کجا مطمئنی؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

احتمال زیاد بهت میگه روز زنه

روز من نیست ! 

بهش بگو چطور خانوم ها روز دختر رو برای خودشون میدونن 

شما ام روز مادر رو برای خودتونم بدونیم 

بعد بخند 😂😂 بهونه جور میشه 😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

سرد بود ؟ 😐 به نظرم چت کردن من سرد تر از اون بوده

هم مال تو سرد بود هم مال اون اصلا افتضاح یه زمان دیگه برا نشون دادن علاقه ات استفاده کن الان زمان مناسبی نیس تو تقریبا خوب بود چت کردنت اون یکم عجیب بود که البته نشات گرفته از رفتار تو بود😅

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤