2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49450 بازدید | 1923 پست
مابچه بودیم بابام ازاینا میگرفت برامون درش نمکدونی نبود کامل بازبود بعد عین شیشه شیر باخواهر خدابیام ...

عزیزم 😢روح خواهرت شاد 

دل خودتم شاد باشه😘

البته درش نمکدونی نیستا بازه ولی خب خروجیش کوچیکه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بدلاروبندازجلوی دست یکسال نکشیده میشکنن همشون. جدیداها مدل بلینک مکس اومده بازار لیوان واستکان مال ک ...

فنجون های منم بلینک مکس هستن و راضیم. اتفاقا چندروز پیش هم برای دم دستی باز از همین مارک خریدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدلاروبندازجلوی دست یکسال نکشیده میشکنن همشون. جدیداها مدل بلینک مکس اومده بازار لیوان واستکان مال ک ...

چون رنگشون ی جوریه قشنگ شفاف نیست خوشم نمیاد🤦گفتم بمونه برای سفر و پیک نیک

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️بانکه های بدون استفاده✅️✅️✅️

چهل عدد بانکه دارم همشون هم پر هستن 

هر موردی هم خالی بشه باید سریع تهیه کنیم چون همه ی چهل مورد مصرفی هستن 

ققنوس
من اصلا نمی تونم راجبع بانکه اتقدر خلاصه مثل شما صحبت کنم یا اینکه تصور من با بانکه با شما متفاوته م ...

بنده چهار سایز بانکه لیمون دارم ( دو سایز سه عددی دو سایز شش عددی)

چهار سایز هم بانکه بلور کاوه دارم و این مدل بانکه اگر بشکنه راحت میتونم تهیه کنم چون ارزونه

ققنوس

✅️۶ تا بانکه شیشه ای دارم اینا برای سبزیجات خشک یا مواردی از این دست:نعنا،شوید،تخم شربتی ،الان که دارم می نویسم تو یکی اش انجیر 

⬅️اگه از ایتمی اضافه بیاد این ظروف فریزری شفاف تازگیا می پسندم به دلایلی که قبلا گفتم اضافه ها می ریزم تو اونا 

شادی صدام کنید

✅️الان فکر کنم نزدیک ده تا از این بانکه های پلاستیکی با درب زرد

این ها برای حبوبات استفاده می کنم که ترجیح میدم تعدادشون زیاد بشه چون دوس ندارم هیچ حبوباتی تو پلاستیک باقی بمونه

✅️نمک وفلفل وزردچوبه تو سه تا ظرف خوشگل کنار اجاق گاز

✅️برای بخشی از لوازم قنادی ام از همون بانکه های پلاستیکی استفاده می کنم کنجد هم تو همین ظرفها ریختم.

✅️گل محمدی اینا هم تو ظرف های فریزری ریختم تعدادش باید زیاد بسه

❌️بانکه های شیشه ای خوشگل تو جهیزیه داشتم که به مرور شکستند 

شادی صدام کنید

مشابه این سرویس از جهیزیه دارم که اگه دست من بود به دلایل زیر همشون می ذاشتم خروجی در حال حاضر سطل زباله وجانونی اش خروجی گذاشتم

❌️ماا من به مروز زنگ زد

❌️بدنه صافی داره تو دست تو روزمره برام راحت نیست 

❌️درب شون محکم بسته نمیشه

❌️گرد به خوبی چیدمان نمیشن

❌️سنگین نیستنا ولی سبک هم نیستن

✅️قند وشکر اردم وابزار اشپزی ام تو این ظرفهاست

که ارد وشکر می خوام به ظرف های فریزری انتقال بدم.

شادی صدام کنید
مشابه این سرویس از جهیزیه دارم که اگه دست من بود به دلایل زیر همشون می ذاشتم خروجی در حال حاضر سطل ز ...

ترازو اشم گذاشتم خروجی

تو بانکه های بزرگترش خرده ریزای لوازم قنادی ام ریختم

دو سه تا شیشه خوشگل مربا که توش سبوس گندم،تتقلات همسرم وگردوی مغز شده برای صبحانه ریختم.

شادی صدام کنید

بنا به دلایل زیادی نمیشه همه ی بانکه ها رو ست خرید و یکدست کرد، مثلا تو خونه ی ما ادویه جات به مقدار زیاد خریداری نمیشه (کم میخرم که تازه باشه) تو ظرف شیشه ای کوچیک میریزم همه هم یک شکل و درهاشون رو یکرنگ کردم. 

حبوباتم تو بانکه پلاستیکی شفاف در زرد ریختم چون معمولا یک بسته ش تو این بانکه ها جا میشه. 

٣تا پاسماوری سرامیک سفید دارم که توش  چای سبز، چای سیاه، جودوسر ریختم.همه هم تو کابینتامه. 

یه جای نون دارم که درش خوب چفت میشه مقدار مصرفی گردو و بادوم رو توش میریزم بقیه تو سطل پنیر تو کمد دیواریه. 

فنجون های منم بلینک مکس هستن و راضیم. اتفاقا چندروز پیش هم برای دم دستی باز از همین مارک خریدم

اره منم چندروز پیش رفتم استکان جدیدبخرم دیدم فقط ازهمین مدل خودم دوست دارم بقیشونو دوست نداشتم

لطفالایک نکنین.