2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 71261 بازدید | 2622 پست
دقیقااااوای راستی رفتم لباس زیر بگیرم گفت ۶۰۰ فقط بالا تنه ها🙊 به نظرتون می ارزه ؟

نه والا من چند روز پیش یه ست گرفتم حدود ۲۰۰ اینا دراومد جنسشم بد نیست خوشگلم هست 

لباس زیر ۶۰۰ تومنی تا حالا ندیدم تو بازار😂

نهال🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبـــــحتون قشنگ💖امـــروز میخوام نخودگرم درست کنم بچه ها بخورن پسرمم تب کرده دیشب براناهار نمیدونم ...

سلام عزیزم . شیاف با دوز مناسب استفاده کن . بعد ی راه دیگه اب ولرم رو به گرم با ۴ تا قاشق پر نمک دریا در ی لگن متوسط درست کن بزار بچه ت پاشو بزاره تولگن نیم سافت بعد چکش کن شدیدا تب رو میاره پایین . البته نمک دریا فقط . ابم سرد نباشه . من اینو از نینی سایت یاد گرفتم از شیاف اثرش بیشتره . 

پودر جنسینگ ازعطاری بایدبگیرم یامولتی ویتامین حاوی جنسینگ بگیرم؟ سیپرو خیلی عوارض داره؟

از عطاری بگیر روزی دو قاشق چای خوری تو اب حل کن  بخور قبل از اینکه نهار بخوری و شام بخوری

قرص سیپروهپتادین خیلی گرسنه و عصبی  و خواب آوره .......پودر جنسینگ عالیه خواصیتم داره

مثبت اندیش😇

دخترخاله من پودر جنسینگ خورد وشدیدا صورتش جوش زد دکتر بهشون گفتن خدارحم کرده ک ب کلیه و کبدت آسیب نز ...

من و همسرم دو تا جاریم و یه خواهرم و یه برادر شوهرم و زن داداشم خوردیم بخدا یه دونه جوش نزدیم همه مونم تپل و سفید و پوستمون سفت و قشنگ شد 

مثبت اندیش😇

باز خوبه برا تو بت میگه خانوم مینیمال من .برا من که میگه ها چیه نکنه میخوای منم بندازی بیرون 🤣🤣🤣

همین هفته ‌روتختی ۶ساله دارم رو با جاسیب پیازی 

رو که متوجه شده انداختم اولش گفت دیگه نمیخرم

گفتم نمیخوام 

الان راضی شده بخره

جا سیب پیازی کلا نمیخرم

رو تختیم که فعلا پتو راحتترم ....

مثبت اندیش😇

سلام خدمت همه ی دوستای گلم تا حالا داشتم خاموش دنبال تون میکردم و لذت میبردم و کلی هم ازتون چیزای جدید یاد گرفتم

من احتمالا تا یک هفته دیگه اسباب کشی دارم و میرم خونه جدید که خریدیم کلی وسیله اضافه دادم بیرون که نگه داشته بودم شاید یک روزی به دردم بخوره اما حتی یادم نبود دارم شون و این خیلی خنده داره حتی اگه لازمم میشدن نمیدونستم اصلا تو خونه وجود دارن😂

کلی لباس از خودم و همسرم و بچه هام یه مقدار هدیه دادم یه مقدار ریختم دور دیگه کهنه بودن 

کلی ظروف پلاستیکی داشتم ریختم دور چون نیازم نبودن هر کدومو شاید یه بارم استفاده نمی کردم 

یه زود پز دارم که حتی یک بارم استفاده نکردم گذاشتم بفروشم

اجاق گاز خونه جدید رو میزی داره 

من این اجاقمو دلم میخواد رد کنم بره شوهرم قبول نمیکنه منم فعلا دیگه کوتاه اومدم

چای ساز دارم و خیلی هم استفاده می کنم ازش حتی خراب شد تعمیر کردم 

پلو پز کمتر استفاده کردم چون آشپزخونم جا نداشت دم دست بزارم اما خونه جدید میزارم دم دستم

غذاساز که واقعا نیازمه و خیلی استفاده دارم 

هنوز جا دارم برای پاکسازی چون تازه شروع کردم و خیلی چیزا باید پاکسازی بشه

برای شروع راضی ام از خودم 🥰

عزیزم ممنونم الهی آمین🙏🏻😘لباس زیربالاتنه من هرچی گرفتم وبادست وآب سردم شستم بازسریع فنرش میزنه بی ...

عزیزم بالا تنه ها رو من بعد از چند بار پوشیدن دوختشو محکم میکنم که فنرش دیگه تکون نخوره

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
نه والا من چند روز پیش یه ست گرفتم حدود ۲۰۰ اینا دراومد جنسشم بد نیست خوشگلم هست لباس زیر ۶۰۰ تومنی ...

برند های مختلف هست که انقدر قیمتشون بالاست مثل لعیا 

ولی به نظر منم ارزون باشه که یکساله کهنه بشه و بندازیم بره بهتره(از لحاظ بهداشتی)

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را