2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76484 بازدید | 2787 پست

ورودی:یه لاک پاک کن چون فردا جشن دعوت شدم.

یه نماز قضا خوندم

در مورد لباس زیر 

من سالی دوتا بالاتنه می خرم هر دوتا برای یکسالم کافیه

لباس زیر پایین تنه هر وقت به لحاط بهداشتی لازم ببینم تعویض می کنم.

شادی صدام کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امشب رفتم برای یلدا یه کم خرید کردم نگم براتون از بازار 

فقط ایتم هایی که لازم داشتم خریدم از دیدن بقیه موارد لذت بردم

زودتر هم رفتم که نزدیک یلدا تو مغازه معطل نشم واز خلوتی مغازه وخریدم لذت بردم شب یلدا فقط یه دور می ریم بازار لذت می بریم

کلی هم تو ماشین برای همسرم سخنراتی کردم که اره نمی دونی چه خبر بود ولی من فقط نگاخ کردم ولدت بردم چون از سفره شلوغ وریخت پاش نمی پسندم

شادی صدام کنید
دوستدارم بدونم مانتوهات چه سبکیه دلشادجون

عزیز دلم یه دونه اسپرت  تقریبا کوتاه و یه دونه حالتیه که هم مجلس ختم هم شادی میتونم بپوشم مشکی مروارید مشکیم کار شده روی زانو میاد

اون اسپرت رو از اردیبهشت تا همین ماه قبل داشتم

اما خسته شدم دادم رفت 

دیگه همون مشکی رو گذاشتم روزمره استفاده میکنم

تا عید همه جا هم پوشیده شده عید اینم میدم کسی 

و لباس زمستونیم یه دونه دارم فعلا یه زمستونی و  یه مانتو دارم🙃

مثبت اندیش😇

ی نصفه لیوان ارد قنادی داشتم زود تبدیل به ۴ تا کوکی شد . ی پیتزای تند درست کردم که سس تموم شه شیشه ش ...

ایجانم فک میکردم فقط منم که قصد تمومی مواد غذایی رو دارم🤭😄😅

تند درست کردی که تموم شه بره ایول 

مثبت اندیش😇

ورودی:یه لاک پاک کن چون فردا جشن دعوت شدم.یه نماز قضا خوندمدر مورد لباس زیر من سالی دوتا بالاتنه می ...

وای من اینقدر عرق میکنم 

اینقدر فعالیتم زیاده

لباس زیر و رو شسته میشن

یبار مهمونی رفتم و اونجا دیگه نمیشد کاری کرد و عرق سوز بالا تنه و پایین تنه ای شدم 

کلا تو لباس  خونه ای من ماکسیمال😂

مثبت اندیش😇

ایجانم فک میکردم فقط منم که قصد تمومی مواد غذایی رو دارم🤭😄😅تند درست کردی که تموم شه بره ایول

هروقت چیزیو یا خوراکی رو زیاد تعارف میکنم به همسرم . میگه میخوای بزاریش خروجی . تا پیتزارو خورد گفت شیشه شو انداختی رفت . گفتم اره . گفت مشخص بود 🤣🤣🤣

هروقت چیزیو یا خوراکی رو زیاد تعارف میکنم به همسرم . میگه میخوای بزاریش خروجی . تا پیتزارو خورد گفت ...

دقیقا به منم همسرم میگه

خانم منیمال من بعضی وقتا صدام میزنه🤭😄

مثبت اندیش😇

هروقت چیزیو یا خوراکی رو زیاد تعارف میکنم به همسرم . میگه میخوای بزاریش خروجی . تا پیتزارو خورد گفت ...

دقیقا به منم همسرم میگه

خانم منیمال من بعضی وقتا صدام میزنه🤭😄

مثبت اندیش😇