2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 85868 بازدید | 3093 پست
آخرین باری که رفتیم باغ یک ماه قبل بوده و تا اخر زمستون هم فضای باز یا پارک نمیشه رفت🥲خانه بازی میر ...

اتقاقا یکی از هدف های مینیمالیست شدنمون باید این باشه که کمتر نظافت کنیم 

شمای نوعی الان جوونی و انرژی داری ولی وقتی سنت بالا بره زود مریض میشی و هیچ کسی هم ازت تشکر نمیکنه 

وقت کمتری رو نظافت بذاریم و وقت اضافه رو روی اموزش خودمون و بازی و تربیت بچها و همسر و ....بذاریم 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قانون فعلا جواب نمیده طفلکا کوچیکنفعلا تو هم خیلی جمع نکن تمییز کاریم خدایی حدی داره از کت و کول مین ...

آرتروز گردنم دارم بیشتر اذیت میشم تو این مسائل...

اها اینو بگم

خانواده شوهرم(خواهرا و خواهر زاده هاش ) عاشق شلوغی و خونه های پر زرق و برقن

من بینشون از همه ساده تره خونه ام

چند ماه قبل،دختر خواهرشوهرم گفت زن دایی با فلانی غیبتت رو کردیم،بحث بچه داری شده گفتم الگوی من زن داییمه،از وقتی بچه دار شده بیشتر وسایل خونه اش رو رد کرده و خونه رو خلوت و ایمن کرده برا بچه،بچه هاش تو خونه آزادن منم بچه دار بشم میخوام همین کارو بکنم😄 

خواستم از مینیمالیست براش بگم ولی منصرف شدم چون هنوز امادگیشو نداره ولی خوشحال شدم که پشت سرم نمیگن خسیسه🤣

آرتروز گردنم دارم بیشتر اذیت میشم تو این مسائل...اها اینو بگمخانواده شوهرم(خواهرا و خواهر زاده هاش ) ...

چه خوب 

اتفاقا بچه ها بیشتر عاشق منیمالیست هستن

خواهر زاده هام

برادر زاده های شوهرم

کلا عاشق خونه خلوت و بی درد و سرن طفلیا

مثبت اندیش😇

اتفاقا به نظر من نزدیک ترین پارک به محل زندگی گزینه خوبیه

نزدیک ترین پارک به محل زندگیمون یه بوستان بزرگه که پاتوق معتاداس😢

اخرین بار که رفتیم پسرم از زیر یه درخت فندک و سیگار پیدا کرد🤦😂

این بوستان دقیقا مرکز شهرم هستا ولی پاتوقه

آره دقیقا منم با همین جمله که مهمانن آروم میشم😂شاید باورت نشه ولی پسرم از دخترام تمیزتره🤦😂 شاید چ ...

الهی شکر واقعا خوشحال شدم😍 

بخاطر زیاد حرف زدنشم خداروشکر ❤️بزرگ بشه بهتر میشه 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یا اگه دوس دارن به جای تنقلا معمول کشمش ونخودچی این چیزا بدیم بخورن

وقتی کشمش و نخودچی به بچه ها میدید کنارشون بشینید تا بخورن یا بزرگتر که کنارشونه بسپارید بهشون

کسی کنارشون نباشه شاید نخودچی و کشمش و دونه انار رو تو بینی یا گوششون کنن

حواستون باشه 

❌لایک❌
وقتی کشمش و نخودچی به بچه ها میدید کنارشون بشینید تا بخورن یا بزرگتر که کنارشونه بسپارید بهشونکسی کن ...

هسته گیلاسو کرده بود تو گوشش پسر خالم ۱۹ساله😁🤦‍♀️

دیگه بچه که جا خود داره

برادر زاده همسرمم تو بینیش یه چیزی کرده بود 

🤦‍♀️

مثبت اندیش😇

من از سبک زندگیم کاملا راضی امفقط این اواخر تصمیم گرفتم به افرادی که ماکسیمالیست هستند احترام بذارم ...

یه پرانتز باز کنم که ربطی به موضوع تاپیک نداره

تو یه کتاب خوندم اگه میخواید ارامشتون بیشتر باشه ادم ها رو همونجور که هستن بپذیرید ،اینجوری توقعاتمون از ادما بیشتر از توان اون ها نیست و خودمون اذیت نمیشیم