2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 83701 بازدید | 3019 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه پیشنهادی دارم ،معمولا خوراکی های مضر اینجوری کثیف کاری دارنمیوه رو تک به تک میتونی بهشون بدی که ک ...

ببین گفتنش راحته😄 ولی در عمل واقعا نمیتونم

این که بخوای مدام چشمت دنبال سه تا بچه باشه،واقعا شدنی نیست

یه روزها و ساعتایی من خونه نیستم،مثلا میرم باشگاه وقتی برمیگردم دیگه نگم😂

یا تو خونه باید تمرینا و کارای شخصیم رو انجام بدم 

واقعا آدمی نیستم که مدام همه تمرکزم رو تمیزی خونه ام باشه،از کار خونه لذت نمیبرم

و اصلا یکی از دلایلی که سالهاس چسبیدم به این سبک،همینه که زیاد برا بشور و بساب وقت نذارم😁

راجب خوراکی مضر کلا زیاد براشون نمیخرم شاید هر چند ماهی یبار،

ولی الان داشتم فرشو نگاه میکردم مثلا یه بار زیرانداز پهن کردم کیک و شربت دادم،شربتو چپه کردن لک افتاد رو فرش😄

یا چای رو چپه کردن

دختر کوچیکم هنوز خیلی قانون پذیر نیست،زیرانداز پهن میکنم ولی دوست داره راه بره و چیزی بخوره🤦🤦

هیدوا جان امروز یادتون بودم 

دخترم نوزاد که بود رفته بودیم جایی گریه کرد منم رفتم تو اتاق چقدر حرص خوردم چرا همه جمع ان من تو اتاق تنها

اقوام همسرمم بودن خلاصه اذیت شدم 

اینجا مطرح کردم شما چندتا راهکار دادید

امروز جایی بودم دخترم خوابش می اومد بردم تو اتاق تو بعلم خوابید خودمم به یاد حرفهای شما چشمام بستم وچند دقیقه ای استراحت کردم.

ممنونم از حضورتون تو این تاپیک🌹🌹

شادی صدام کنید

در مورد بچه ها هایدی جان نکته خوبی گفتن اینکه بعضی خوراکی ها بیرون بهشون بدیم منم موافقم

واینکه خوراکی هایی که کثیف کاری دارند یا لکه اش به سختی می ره میشه بیرون داد حالت باغی ادم می ره جایی

تو خونه میشه خوراکی هایی داد که اگه ریختن حداقل با جارو کردن حل بشه 

به من باشه که شربت وشیرم نخورم تا دخترم متوجه بشه

که البته شیر قابل حذف نیست

خلاصه به نظرم باید راه حل پیدا کنیم

مثال می زنم ویفر پودر میشه می ریزه

ولی بعضی از انوع بیسکویتت ها ریخت وپاش کمتره

کیک های خونگی سالم ترن ریخت وپاشش کمتره

شادی صدام کنید
یه سوال برام پیش اومده دوست دارم نظرات شما رو هم بشنومبه نظرتون یه فرد مینیمالیست که خساست داره چه ن ...

هیچی نمیخره

هیچ جا نمیره

به شکمش نمیرسه

جزئی تر بخوام بگم، با مثال: هدفمون غز مینیمالیست شدن رو باید مشخص کنیم

مثلا من لباس کم میخرم اما با کیفیت و موقع خرید قیمتش برام مهم نیست ،اما اونیکه خسیسه لباس کم میخره و اگرم بخواد بخره سر قیمت بحث داره و دنبال جنس ارزون و بی کیفیته...

لباس و وسایل خونه کم میخریم،هزینه اش رو جای مناسبتر خرج میکنیم مثل مسافرت

اطراف هممون ادمهایی هستن که پیر شدن ولی یه سفر درست و حسابی نرفتن

به نظرم تنها جایی که ادم باید بی حساب و کتاب براش هزینه کنه مسافرته، البته با خرید تو سفر و سوغاتی و این چیزا کاملا مخالفم😄

در کل خریدهامون باید طبق مد پایدار باشه تا همیشه از نظر ظاهری هم دمده و بی سلیقه دیده نشیم که انگ خساست هم بخوریم😄

ببین گفتنش راحته😄 ولی در عمل واقعا نمیتونماین که بخوای مدام چشمت دنبال سه تا بچه باشه،واقعا شدنی نی ...

الان دارم تاپیک قبلی رو میخونم یه بنده خدایی همین مسئله دغدغه اش بود یکی از دوستان جواب داد که سخت نگیر بچهامون مهمونمونن ...با این جمله ارامش ادم بیشتر میشه 😁بعدم یکم بزرگتر بشن ریخت و پاششون کمتر میشه

البته از پسرا بعید میدونم ،مردا حتی پیرمرد هم بشن بازم یاد نمیگیرن و بهداشت و نظافت و مثل خانوما رعایت نمیکنن😂 الان داداش من ۲۵ سالشه غذا میخوره پشت بندش باید جارو بکشم از بس میریزه زمین یا خیلی چیزای دیگه 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ببین گفتنش راحته😄 ولی در عمل واقعا نمیتونماین که بخوای مدام چشمت دنبال سه تا بچه باشه،واقعا شدنی نی ...

قانون فعلا جواب نمیده 

طفلکا کوچیکن

فعلا تو هم خیلی جمع نکن تمییز کاریم خدایی حدی داره از کت و کول میندازه ادمو 

گفتنش ساده هس واقعا

مثبت اندیش😇

در مورد بچه ها هایدی جان نکته خوبی گفتن اینکه بعضی خوراکی ها بیرون بهشون بدیم منم موافقمواینکه خوراک ...

آخرین باری که رفتیم باغ یک ماه قبل بوده و تا اخر زمستون هم فضای باز یا پارک نمیشه رفت🥲

خانه بازی میریم که اونجاهام خوراکی ممنوعه

کافه یا رستوران هفته ای یبار میریم،ولی بچه شیطنتش برا تو خونه اس دیگه

فکر کنم ایراد از منه که از کار خونه لذت نمیبرم😂

آخرین باری که رفتیم باغ یک ماه قبل بوده و تا اخر زمستون هم فضای باز یا پارک نمیشه رفت🥲خانه بازی میر ...

بچه ها باید با طبیعت در ارتباط باشن تو کل ۶ ماه سرما چند روز افتابی ام برای بیرون رفتن وجود داره

اتفاقا من کافه ورستوران در این مورد نمی پسندم چون بهرحال اونجا هم اداب خودش داره

خونه هم برای شیطنت بچه ها وهمینطور کسب تجربه های جدید محدود

شادی صدام کنید
الان دارم تاپیک قبلی رو میخونم یه بنده خدایی همین مسئله دغدغه اش بود یکی از دوستان جواب داد که سخت ن ...

آره دقیقا منم با همین جمله که مهمانن آروم میشم😂

شاید باورت نشه ولی پسرم از دخترام تمیزتره🤦😂 شاید چون بچه اول بوده و خیلی گیر دادم بهش

لباساش کمتره

وسایلش کمتره

خودش هر چند وقت یبار کمدش رو تمیز میکنه،۱۱سالشه.

فقط خیلی حرف میزنه😭 کاش تو حرف زدنم مینیمال بشه