2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 87006 بازدید | 3122 پست
ممنــــــونم عزیزم😍❤خب باتوجه به اینکه دیسک گــــردن دارم واین مدت مدام دکتر بودم گفتن باهاش خیلی م ...

پس خودتو رو فشار ننداز 

کارهای سنگین و بنداز رو دوش بچها و اقای خونه 

الانم کارهای عمقی اتاق رو انجام دادم بقیه اش موند برای اسفند

مثل پرده و فرش ها و گردگیری و پنجره ها 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس کلی نمیدین ببینیم

خیلی شرمنده ام عکس زیاد گذاشتم میترسم شناسایی بشم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
پس خودتو رو فشار ننداز کارهای سنگین و بنداز رو دوش بچها و اقای خونه الانم کارهای عمقی اتاق رو انجام ...

بچه ها که کوچولوهستن عزیزم

همسرمم که نگم اصلا اهلش نیست 

خدابخودم قوت وسلامتی بده انجام بدم ان شاءالله ولی آروم آروم نگم برات الان ساک ها روبازکردم  ی سری ریختم توماشین 

ی سریا روبایدبچینم وای زیادن

ظرفم زیاددارم 

خدایا🥺

من خانم های ماکسیمال زیادی دیدم که خونشون نا مرتبه

عزیزانی ام هستند که ماکسیمال هستند ولی خونه زندگی شون مرتبه که دو حالت داره یا خیلی زحمت می کشن زندگی شون مرتب نگه می دارن یا کمکی دارن

من تحمل نامرتبی ندارم شرایط کمکی گرفتن هم ندارم پس فقط  یگ راه حل برام می مونه مینیمال بودن

تا جایی که تونستم خیلی پیش از این اشنایی با شما عزیزان پاکسازی کردم الان رسیدم به ایتم های درشت که دیگه نمی تونم یواشکی خروجی بذارم

چند وقت پیش با همسرم صحبت کردم خواسته ام باهاش در میون گذاشتم به عنوان مردی که خواهر ومادر ماکسیمالی دارند پذیرشش براش سخت بود

شادی صدام کنید
بچه ها که کوچولوهستن عزیزمهمسرمم که نگم اصلا اهلش نیست خدابخودم قوت وسلامتی بده انجام بدم ان شاءالله ...

ای خدا 😢 اولویت سلامتیته

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️مجله وکتابچه اضافهجزوه های بدون استفاده✅️✅️✅️

نداریم