2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 86109 بازدید | 3101 پست
عزیز دلم ممنون از لطف و محبتت .اسمت را عوض کردی یعنی از بچه های قدیمی اون تاپیک هستی ؟چشم حتما

نه خوشگلم اون موقع که شما بودی من هنوز با تاپیک اشنا نشده بودم فقط پست هاتون و خوندم 😁❤️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

سکه و اسکناس قدیمی همسرم داره

کسیه های خرید و من تا میزنم نگه میدارم استفاده میشه،نایلون هارو برای زباله استفاده میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقداری سکه دارم که گذاشتم برای هفت سین. 

پاکت هدیه تعدادی (3یا ۴تا)دارم که هربار با هدیه یا وسیله ای که قراره ببرم خونه ی مامانم یا خواهرام میذارم توش و خروجی میشه. نایلون های محکم رو هم توش لباسا و وسایلی که قراره خروجی بشن میذارم.از نایلون های خرید هم بعنوان کیسه زباله مصرف میکنم. 

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

کلکسیون اسکناس ندارم، ولی یه مقدار سکه خیلی قدیمی داشتم قبلا که افتاد دست پسرم نمیدونم چیکارشون کرده،سکه های۳۰ـ۴۰سال قبل بود

نایلون های خرید رو برا زباله استفاده میکنم

پاکتهای بزرگ و محکمم وقتی میرم خیابون یکی تو کیفم میزارم هر چی خرید میکنم میریزم توش تا جاییکه بتونم نایلون از مغازه دار نمیگیرم، چند تا تو سایزای مختلف نگه داشتم،تعدادش بیشتر بشه میزارم خروجی

بچه ها حرف میوه خوری کریستال شد...

من فقط با پایه میوه خوریم مشکل دارم که خیلی ارتفاعش اذیتم می‌کنه و روی میز احتمال افتادنش هست 

چجوری پایه ش رو جدا کنم؟ 😁

نمی‌دونم این دوتا کریستال با چه چسبی بهم چسبیده هرکار کردم کنده نشد😥😅

یه بار بردمش شیشه بری که پایه رو برام جدا کنن اما گفت این کار ما نیست شاید خراب بشه!

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃

سلام، پیشاپیش عذر میخام که از بحث اصلی خارج میشم ،واقعیت من تصمیمم برای خرید ماشین ظرفشویی قطعی شده ولی مدل و مارک هنوز دودلم ،ممنون میشم تجربه هاتونودر اختیارم بذارین

بچه ها حرف میوه خوری کریستال شد...من فقط با پایه میوه خوریم مشکل دارم که خیلی ارتفاعش اذیتم می‌کنه و ...

نمی دونم برای شما خوب میشه یا نه

ولی من یه میوه خوری کریستال کوچیک داشتم البته اصل نبود

روزمره استفاده می کردم یه روز اتفاقی پایه اش جدا شد ولی کلا از شکل وقیافه افتاد 

شادی صدام کنید
نمی دونم برای شما خوب میشه یا نهولی من یه میوه خوری کریستال کوچیک داشتم البته اصل نبودروزمره استفاده ...

زیر آبجوش گرفتم هرکار کردم جدا نشد😄

به نظرم برای من بد نشه خیلیییی سنگینه و قد بلند 

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
@هیدوا‍ هیدوا جان شما قبلا راجع به نوره زرنیخ دار صحبت کرده بودین. میخواستم بدونم. نوره موقع استفاده ...

چون هیدوا جان جواب ندادن

من تجربه خودم رو میگم

چندساله که از نوره زرنیخ دار استفاده میکنم 

ولی بوی زیادی داره🥴

ولی به فواید زیادی که داره، می ارزه

روغن مورچه هم شنیدم که مو باید از ریشه دربیاد

مثل اپلیدی، بعد از این روغن استفاده بشه

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
با این خرد کن ها می‌شه نخودی که ۱۲ ساعت خیس خورده رو خرد و چرخ کرد؟

من ندارم گلم ولی تو دیجی کالا هر مدلی انتخاب کنین میتونین تو قسمت دیدگاها نظر خریدارا رو بخونین اونجا با جزئیات گفتن چیا خرد کردن باهاش 

سلام سلام نبودم مدتی خانوادم اومده بودن همش درگیر بودم 😍 از اون ورم ۵ شنبه تولد دخترم بود درگیر تدا ...

اگر تهرانی ببر بیمارستان مرکز طبی. یا بیمارستان رجایی بهش اطفال که عمل قلب شدن ....اهدا کن.

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚