2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 81772 بازدید | 2944 پست
امروز جا میوه ای یخچال سروسامان دادم....دوتا لیمو ترش که خراب شده بودن... یک دونه هویج خراب شده..... ...

اصولا خونه ما میوه خراب نمیشه 

شده مثلا یکی دوتا گوجه خراب شده 

اگه پسر بزرگام باشن، مهمون یکی دو ساعته زیاد داریم میوه ها رو میشورم و با پیش دستی و کارد و چنگال میذارم رو میز جلو مبلی 

اگه نباشن، روزی دوبار که خونواده جمع باشن میوه میارم باهم بخوریم 

ولی در کل میوه رو نمیشورم بذارم تو یخچال 

چون زود خراب میشه 

❌لایک❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز جا میوه ای یخچال سروسامان دادم....دوتا لیمو ترش که خراب شده بودن... یک دونه هویج خراب شده..... ...

من میوه معمولا کم میگیرم و میوه دوست داریم اینقدر نمیمونه که خراب بشه

میوه و صیفی جات کثیف اصلا داخل یخچال نمیذارم. 

مگر اینکه بیمار باشم یا آخر شب خرید کرده باشم که در این صورت میوه هارو با پلاستیک میذارم داخل یه کشو جدا تا سر فرصت بشورمشون

هویج هم معمولا همیشه به اندازه مثلا دو کیلو میگیرم آب هویج میگیرم. دو سه تا دونه برای غذا نگه میدارم که پوست میگیرم و میذارم تو ظرف دربدار پر آب و میذارم تو یخچال تا دو سه هفته کاملا سالم و ترد میمونه

سلام دوستان 

چمدون پاکسازی کردم نتیجه ش شد این خروجیا 

سویشرت همسرم یکم رنگ و رو رفته شده 

پیراهن 

شال گردن و دستکش خودم 

دوتا تی شرت همسر و جوراب 

شلوار جین خودم 

ی محاظ برق اضافه داشتیم ک قراره همسرم‌بدن ب مادرشون 

اره تو یخچال جا باشه اول میشوریم بعد میذاریم

ما تندتند چک میکنیم خیلی کم پیش میاد که مواد غذایی تو خونمون خراب بشه 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خانوما خوبین...من یه راهنمایی میخوام ک شدیدا برام مهمه...من اول ازدواج با شوهرم تصمیم گرفتیم خ ...

چرخ گوشت نخر هم خیلی گرونه هم خیلی بزرگ و دست و پا گیره بجاش یه خرد کن خیلی خوب بهر که قابلیت خرد کردن گوشت و داشته باشه

من همه رو میشورم بجز خیار

اغلب خرید با منه ولی همسرم هم طبق لیست من خرید میکنه 

هیچکدوم اهل صندوقی خرید کردن نیستیم

ولی اگه ورودی‌ها تحت کنترلتون نیست باهاش یچی درست کنید مثلا ترشی یا مربا بذارید خونه اقوام میرید ببرید دیگه نیاز نیست هزینه کنید حیف و میل هم نمیشه

خودم چندتا میل بافتنی دارم نگه داشتم دخترم از اب وگل در بیاد چون بافتنی دوس دارم

لوازم گلدوزی کارگاه ونخ سوزن دارم اونم موندم دخترم بزرگ بشه

چیز دیگه ای ندارم

شادی صدام کنید
خودم چندتا میل بافتنی دارم نگه داشتم دخترم از اب وگل در بیاد چون بافتنی دوس دارملوازم گلدوزی کارگاه ...

اضافی و بلااستفاده ندارم✨️

خروجی امروز :

بالاخره موفق شدم کوله پشتی فانتزی برای چندسال پیشمو بذارم خروجی میخواستم نگه دارم برا دخترم اینطوری خودمو قانع میکردم ولی پشیمون شدم😍🥰

شومیز خودم که کهنه شده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موضوع صجبت امروز✅️✅️✅️لوازم هنری تاریخ گذشته،بلا استفاده✅️✅️✅️

لوازم هنری زیاد دارم که در طول سال چند بار گذرم بهشون میخوره. و قصد خروجی دادن ندارم .ولی یه سریشون رو در نظر دارم اگر تا تابستون به کارم نیومدن رد کنم بره . 

من گاهی گوجه  هویج خراب میشد و لیمو خشک میشد . الان دیگه تا ببینم گوجه ها زیادن و میخوان خراب بشن گوجه رو توی یه غذا استفاده میکنم یا اگه نشد با خردکن پوره میکنم میزارم فریزر . هویج رو هم اگه زیاد بیاد پوست میکنم با رنده درشت رنده میکنم میزارم توی فریزر به مرور استفاده میکنم . تابستون هم پدرشوهرم فلفل دلمه ای کاشته بود  هر سری مقدار زیادی برای ما آوردن.  همون موقع نگینی خرد کردم برای پیتزا گذاشتم فریزر به مرور استفاه کردم . 

و کلا هم سعی میکنم به اندازه بخریم و غذاهارو بر اساس موجودی یخچال و فریزر انتخاب کنم اما بازم گاهی پیش میاد که اضافه بیاد . من این کارو میکنم . 

هیچوقت تو خونمون مواد غذایی خراب نشدن 

میوه و سبزیجات رو خودم میخرم و بنده عادت به خرید کیلویی ندارم 

مادرم از بچگی ما دونه ای خرید میکرد منم همین مدلی هستم 

دیروز میوه خریدم شش مدل میوه ، پنج مدل هر کدام چهار عدد یک مدل هشت عدد

شستم خشک کردم کف جامیوه ای پارچه میندازم و اینا رو تو جامیوه ای می‌چینم 

شب به شب خودم از هر میوه دو مدل پوست میکنم خرد میکنم با چنگال میذارم روی میز 

فردا دوباره همین کارو میکنم پس فردا میوه میخرم 

اون میوه ای که هشت مدل خریدم موز هست چون مصرف موز ما زیاده اونو خرد نمیکنم هر روز یک عدد موز با خودمون می‌بریم بیرون 

من و همسر می‌بریم اداره پسرا مدرسه 

تنها چیزی که کیلویی بخریم سیب زمینی و پیازه اونم هر کدوم یک کیلو میگیرم سیب زمینی رو میشورم و خشک میکنم پیاز هم یه لایه ازش برمیدارم می‌چینم تو سبد 

لوازم هنری اضافه نداریم مقداری کاغذ رنگی و تزیینات خرد داریم که برای مدرسه پسر کوچیکم مصرف میشه و اگر تمام بشن باز تهیه میکنیم

ققنوس