2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 81929 بازدید | 2950 پست
هیچوقت تو خونمون مواد غذایی خراب نشدن میوه و سبزیجات رو خودم میخرم و بنده عادت به خرید کیلویی ندارم ...

قابل تحسین با وجود شاغل بودن ومادر بودن انقدر به حزییات اهمیت میدین خیلی کدبانو هستید

دیشب کمد دیواری شلوغ بود دو سوم اش مرتب کردم.

بقیه اش شاید امشب مرتب کنم.

شادی صدام کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موضوع صجبت امروز✅️✅️✅️لوازم هنری تاریخ گذشته،بلا استفاده✅️✅️✅️

یکم لوازم گلدوزی دارم که استفاده میکنم

لوازم نقاشی دارم دیر به دیر استفاده میکنم

لوازم تزئینی و ....دارم که لازم بشه استفاده میکنم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قابل تحسین با وجود شاغل بودن ومادر بودن انقدر به حزییات اهمیت میدین خیلی کدبانو هستیددیشب کمد دیواری ...

پسرای من به اصطلاح از آب و گل دراومدن کوچیکه 9 سال و بزرگه 15 ساله هستند 

شاغل بودن برای من اصلا زحمتی ندارم چون عاشق کار کردن هستم کار منزل ما هم به لطف کم بودن وسایل خیلی کمه و وقت بیشتری برای خودم و خانواده دارم 

اهل وقت گذروندن طولانی تو آرایشگاه نیستم اهل دوست و رفیق هم نیستم دو تا خواهر دارم که از هر دوستی برام صمیمی تر و عزیزترین و چون خودشون هم شاغل هستند خیلی خوب همو درک میکنیم

ققنوس

در مورد انباشتگی های گوشی که نیاز به پاکسازی داره گالری گوشیم

تقویم و استامپ هم نداریم فقط یه تقویم یادگاری هست که نمیدونم ردش کنم یا نه.

ولی سر رسید خیلییی زیاد داریم یه تعدادش مال همسرمه که چون مربوط به کارشه همرو نگه داشته، یه تعداد هم مال منه که پدرم داده بود به عنوان چرک نویس استفاده کنم ولی خب دیگه لازمم نیست شاید به خودش برگردونم.

نهال🌱

امروز جا میوه ای یخچال سروسامان دادم....دوتا لیمو ترش که خراب شده بودن... یک دونه هویج خراب شده..... ...

من میوه رونمیشورم چون باعث میشه زودترخراب شن.قبلاها هم نصف میوه هامون خراب میشد چون زیادنمیخوردیم وهمسرمم زیادمیخرید بعد مدتی باهاش صحبت کردم که این کار واقعا اصرافه الان کمتر میخره وهرشب میارم همگی میخوریم خیلی کم میوه خراب میشه. مگر دوتا گوجه یا نارنگی که پوستشون مازکتره

لطفالایک نکنین. 

دیشب بسته اینترنتم تموم شد تاالان که نیاز داشتم نخریدم عوضش گوشیوپاکسازی کردم. 1371مورد تماس پاکسازی شد. 5000عکس ایتا که خودکار توی پوشه ای توی گوشیم هستن(دانلود خودکارخاموشه ولی هرچیوپانلود میکنم توی این پوشه ذخیره میشه) 300تاپیام باهمسر. فقط چندتا پیامش که شعربودن نگهداشتم یه جایی بنویسمش. 10تامکالمه متفرقه بابقیه. الان فقط چندتاپیامک ضروری مونده.روبیکاوتلگرامم پاکسازی شدن

لطفالایک نکنین. 

خروجی: مقدار زیادی دارو متاسفانه

یه جفت کفش که از بچه ی اولم برای دومی نگه داشته بودم اما جنس خوبی نداره

مقداری لوازم خیاطی و جعبه ی نگهداریشون

وقتی لوازم اضافه رو کنار گذاشتم دیدم جعبه شون بزرگه، اون رو میندازم جاش از یه نظم دهنده شفاف که تو خونه دارم استفاده میکنم 

✨✨✨

لوازم هنری بی استفاده: وسایل بافتنی و مقدار زیادی کاموا که الان فرصت ندارم میذارم وقتی بچه هام بزرگتر شدند انشالله 

وسایل خیاطی هم قبلا زیاد بودند که امروز دیگه خیلی کمشون کردم. 

موضوع صجبت امروز✅️✅️✅️لوازم هنری تاریخ گذشته،بلا استفاده✅️✅️✅️

فقط چندتا نمد داریم اونم نگه داشتم برای کاردستی دخترم الان کلاس سومه تا کلاس ششم نگه میدارم بعد می‌ذارم خروجی 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

قابل تحسین با وجود شاغل بودن ومادر بودن انقدر به حزییات اهمیت میدین خیلی کدبانو هستیددیشب کمد دیواری ...

اره منم دقیقا این به ذهنم رسید ..بازم برامون از کدبانوگریتون بگین 

تو خونه ما تا حالا میوه خراب نشده اما گاها کدو خراب شده .. چون دیر ی دیر استفاده میکنم 

هویج رو سرو ته رو میزنم و تو پارچه می‌پیچم میذارم تو جا میوه ای بگم دو ماه ماندگاری داره دروغ نیست نه پلاسیده میشه نه خراب

لوازم هنری فقط چند تا مقوا و کاغذ رنگی و چسب ماتیکی و یه چسب تفنگی حرارتی  با چسباش   و پو م  پوم چشم عروسکی چند تا نمد چند تا فوم ..اینا همشون برا پسرم که کلاس اولیه کاربرد دارد با یادگیری هر حرف براش کاردستی درست میکنیم ...

سلام سلام نبودم مدتی خانوادم اومده بودن همش درگیر بودم 😍 از اون ورم ۵ شنبه تولد دخترم بود درگیر تدارکات تولد بودم البته مهمونی بزرگ نبود ولی من خودم سخت میگیرم همه چی رو🫠🫠🫠🫠  خداروشکر به خوبی تموم شد 🥰🥰🥰🥰

ورودی داشتیم آیتم هایی مربوط به تولد و لباس هامون و کادوهای تولدش که یه دوچرخه یه پلاک و چند تا اسباب بازی بود ! 

خانم ها شما عروسک پولیشی های بزرگ رو زیاد باشن چیکار میکنین🫠🫠🫠 من خودم برای دخترم نخریدم ولی هدیه گرفته دیگه اتاقش جا نداره 🫣🫣🫣 زیادم باهاشون بازی نمیکنه بیشتر با اسباب بازی هایی که وسایل ریز داره بازی میکنه !!!