2777
2789

مامان هایی که دو یا بیشتر بچه دارید سخت نیست راحت بزرگشون میکنید از پس هزینه ها بر می‌آید اگر نوجوان هستند اذیتتون نمیکنن ؟ بلوغشون؟ توقعاتشون؟ خواسته هاشون میشه تجربه هاتون بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا یکی دارم، 2 سال نیمشه

صبح میگم یکی دیگه میارم

شب میگم غلط بکنم😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مال من یکسالشه 

دستشوییم که میرم ،میاد صندلی میزنه روبروم میشه 

مسئولیت داره ،مریض نشه ،غذا بخوره،فلان کنه بهمان کنه 

نوزادی ،شب بیداری ،کلا بچه داری سخته عزیزم چون درقبالش مسئولی

خودت باور می کنی کسیکه دو تا بچه داشته باشه تو این دور و زمون با این حجم رسانه های مختلف و غیر قابل کنترل هیچ دردسری نداشته باشه !!! 

دردسر فراوون 

منکه اختلاف بچه هام کمه یه مشکل بزرگ دیگه هم دارم دعوا کردن شدید بچه هام روانی کردنمون انقدر که سر هر چرت و پرتی به جون همن یعنی یک دقیقه نمی تونن کنار هم مسالمت آمیز باشن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه داری سخته فرقی نمیکنه یکی باشه یا سه تا بچه مهم تربیتشونه که اگه بتونی اولی رو خوب بار بیاری کارت برای بچه های دیگت راحت تره 

میشه جوون موند و مادریی کرد.... این دلیل نمیشه چون مادری پیر شده باشی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"