2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 75810 بازدید | 2767 پست
هدف من از منیمالیست شدن....از چیزهایی که دارم استفاده کنم و الکی چیزی رو نگه ندارم که شامل : وسایل ...

این پیام شما منو یاد کسی انداخت

خونه شون کاملا مرتب حتی ذره ای گرد و غبار تو خونه نبود.انواع اقسام دکوری ولی همه تمیز و مرتب چیده

ولی در کابینت رو که باز میکرد واویلا بود.وسیله ها میپاشیدن بیرون.

بنظر من یه خانم هرچند ماکسیمال هم باشه،نظم و ترتیب نشونه باسلیقه بودنشه.

من اینو خونه خیلیا ها دیدم وسایل نامربوط بدون هیچ نظم و ت

چینش خاصی کنار هم ولو بودن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
این پیام شما منو یاد کسی انداختخونه شون کاملا مرتب حتی ذره ای گرد و غبار تو خونه نبود.انواع اقسام دک ...

موشی جان باهاتون موافقم.

اتفاقا منم یاد یه خانومی افتادم که کاملا مینیماله و وسایلش کم هستن و به قدر نیاز وسیله داره. ولی کابینت هارو که باز میکنی ظرف و ظروف خیلی خوب چیده نشدن و وسایل نامرتبط رو کنار هم می بینی

بعضیا چندان اهمیتی به نظم یا چیدمان درست و... نمیدن حالا یا براشون اهمیتی نداره و اولویتشون نیست یا اینکه کلا بلد نیستن.

یا بعضیارو دیدم که فقط ظاهر خونه رو مرتب میکنن و رسیدن به  باطن خونه رو وقت تلف کردن میدونن و فقط دوس دارن تو چشم بقیه مرتب به نظر برسن! (من دقیقا برعکسم 😁)... به نظرم ریشه های روانشناختی هم داره این مسئله 

بخشی ازین نظم و سلیقه هم ذاتیه و بخشیش اکتسابی. من به شخصه عکسایی که تو تاپیک قبلی میذاشتم رو نگاه میکنم متوجه میشم چقدر پیشرفت کردم از نظر چیدمان و... 

و البته که کار نیکو کردن از پر کردن است. اینقدر کابینت ها و کمدارو خالی کردم و چیدم که به یه چیدمان درست برسم که دیگه حرفه ای شدم تو این کار . میشه گفت منظم تر از قبل شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پیام شما منو یاد کسی انداختخونه شون کاملا مرتب حتی ذره ای گرد و غبار تو خونه نبود.انواع اقسام دک ...

دقیقا عزیزم❤️

من خیلی عاشق نظم دادنم یه سری قانون دارم تو زندگیم

که تا بتونم عمل میکنم.....مثلا وقتی چیزی به دردم نخوره یا دوسش ندارم باید سریع ببخشم به کسی.هرچیزی باید سرجاش باشه و مرتب 

و به ردیف  نه اینکه همه چی تو یه کابینت کنم و رو هم رو هم 

مامانم خونه و زندگیش همه چی مرتب و تر تمییزه 

بقول شما کابینتهاش همه شلخته و شلوغ و بی ربط وسایل 

همه رو نظم دادم 

یه سری رو انداختم دور یه سری رو گذاشتیم بدیم به کسی 

چنتا چیزو دادبهم گفتم مرسی و گرفتم 🙃برم خونه ام میدم کسیو

فقط قصدم خلوت کردن کابینتهاش بود 🙈

مثبت اندیش😇

باور میکنین آرامش خونمون به اطرافیانم هم منتقل شده اونروز رفتم خونه خواهرم که ماکسیمالیست به تمام مع ...

ایجانم

۲تا خواهرم و مادرم که ماکسیمالن

خونه ام میان میگن آرمش داره خونت و لذت میبرن ولی براشون تلنگر نمیشه

روش جدیدم برای خلوت کردن خونه مادرم که جوابم داد 🙈🙃

بیچاره این آشغالا رو بنداز بره خدانکرده میمیری همش با این کهنه ظروف  سر کردی ظرفها نو چی میشن؟لذت ببر توکه داری نیازیم نیس بخری...خیلی ظلمه ما خانما به خودمون سختی بدیم لذت اون داشته هامونو نبریم....مثلا بزاریم برای یه زمانی این وسایل رو استفاده کنیم 

عمر کوتاهه سریع تموم میشه ولی عمر ظروف زیاده و هرچی داریم استفاده کنیم 

🥺پدرم خدا رحمتش کنه خیلی دوست داشت ظروفی که مادرم میگیره بیاره استفاده کنه اما مادرم فقط جمع کرد و با ملامین و گل قرمزا سر کرد

😑خواهرم الان ۱۲ساله ازدواج کرده همه کابینتهاش پر ظروف لنگه به لنگه و بی ربط و شلوغ پلوغه بخدا ارزش هیچکدومشون ندارن 

در حالیکه جفتشون کارمندن درامد عالی دارن و کلی سرویس ظروف و لیوان و پلاستیکی  نو دارن ،فرش و ‌....

درحسرت استفاده شون هستن کلی لباس نو تو چمدون دارن 🤐

خلاصه خواهرانه میگم دل بکنید از وسایل کهنه تون و از وسایل نویی که تو کارتن دارین تو کابینت دارین استفاده با عشق کنید 

هرجور زندگیو بگیرید همونجور میگذره دست و دلباز و بخشنده باشین نترسین از آینده خدای دیروز خدای امروز و فرداس لذت ببرین از زندگیتون. عمر ما خیلی کوتاهه حسرت چیزهایی که داریمو نخوریم 

استفاده کنیم.

مثبت اندیش😇

خروجی: یه ساعت طرح بچگانه که خوشبختانه شکست. 

🌺🌺🌺

دیروز گفتم یه مانتومو انداختم که خیلی پوشیده بودمش.

الان ۵ تا دارم: دو تا برای پاییز و زمستون(یکیش اضافه ست)، یکی روزمره(برای سوپر مارکت و بازار و خونه ی پدرم)، یکی مهمانی و یکی برای مراسم عزا. 

مانتوی مهمانی رو درست انتخاب نکردم. حالت مجلسی طور و رسمی داره. باید یادم بمونه انشالله بعدا خواستم مانتوی مهمانی بگیرم مدلش طوری باشه که همه جا بشه پوشیدش. 

مانتوی روزمره ام جالب نیست و تازه دادم خیاط دوختش. مجبورم به خاطر حرف همسرم حداقل تا تابستون بپوشمش که البته تقصیر خودمه. من واسه صرفه جویی و همینطور دیدن اطرافیانم🤦، این چند سال زیاد پارچه خریدم و دادم خیاط، بیشتر اون مانتوها رو فقط انگشت شمار پوشیدم. 

دیروز داشتم حساب میکردم با پول دو مانتوی به درد نخور میتونستم یه مانتوی شیک بگیرم.

یه دونه از کفشهام رو در اوردم که چون پام توش راحت نیست تو رد کردنش شک دارم.

باز یه حساب سر انگشتی کردم دیدم تو پنج سال شش جفت کفش نو رو رد کردم. 

نسبت به قبل تو انتخابهام کمی بهتر شدم ولی هنوز باید خیلی رو خودم کار کنم.  

وسایل الکترونیک 

یه سری هدفون سیم دار داشتم که لازمم نبود دادم به کسی شاید به دردش بخوره، یه ماشین حساب خفن داشتم گذاشتم تو دیوار چون به دردم نمیخوره دیگه، یه لپ تاپ قدیمی دارم هنوز نمیدونم چی کارش کنم، به قول شما دلبستگی دارم بهش با اینکه یه کم هنگه و کار نمیده بهم، یه تبلت قدیمیه که به خاطر عکسایی که توشه خروجی نشده و رمزش یادم نیست، از اینم باید دل بکنم

وسایل الکترونیکی قدیمی نداریم

یک گوشی نو و یک ایرپاد نو داریم که خرید هیجانی همسرم برای بنده بود 

فعلا گذاشتم کنار اگر گوشی یکیمون خراب شد از اون استفاده کنیم چون از فروختن خوشم نمیاد اطرافیان هم گوشی دارن و نیاز کسی نیست 

ایرپاد رو پسر بزرگم خیلی دوست داره و احتمالا وقتی هندزفری خودش خراب بشه ایرپاد رو بدم به پسر بزرگم

ققنوس
اره واقعاااا😂یک خانوم نشون میداد که راحت از این تل ها میبست. آقا منم بدو بدو رفتم خریدم. حالا دریغ ...

شاید موهات لخته سر میخوره 

ولی یه زمانی خیلی مد شده بودن یادش بخیر 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دو بسته سبزی آش داشتم

رشته آش نداشتم برای اینکه ورودی رشته آش نداشته باشم

سبزی آوردم برای مادرشوهرم

منم خدا آفریده

اگه رشته اش می گرفتم سبزی کم بود تموم می شد نصف رشته اش می موند

شادی صدام کنید
دو بسته سبزی آش داشتمرشته آش نداشتم برای اینکه ورودی رشته آش نداشته باشمسبزی آوردم برای مادرشوهرممنم ...

من سبزی اشم تموم شده بود. سبزی پلویی خیلی زیاد کسی برام آورده بود و همسرمم سبزی پلو دوس نداشت. ازون سبزی پلویی ها هم تو سوپ می ریزم و هم تو آش. خوب میشه.

دیگه فعلا تا اینا تموم بشن سبزی آش نمیگیرم