2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 79636 بازدید | 2885 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم الکترونیکی قدیمی یا بدون استفاده✅️✅️✅️

یه اکس ویژن داریم ..چند سال پیش از طرف اداره دادن 

..نمیدونم اصن بکارم میاد یا نه ..همینجوری مونده ..دوتا گوشی قبلی خودمو همسرمم هست ..

گوشی قبلی مادرم

باند داداشم که زیاد باهاش کار نمیکردیم جمع کردم گذاشتم داخل کارتن

اینارو نمیتونم بذارم خروجی

چیز دیگه به ذهنم نمیاد 

خروجی 🗑️ 

دوتا سوزن ته گرد یکــــم کج بودن😁 (توجیه برای خروج  دادن 😂)
دوتا نخ که رنگش نزدیک بهم بود و یکی کردم و پلاستیک داخلش (پوکه؟🤔) رفت خروجی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن یه روز تراشیه رو ...

لوازم تحریر تو خونه ما بسیار محدوده. برای خودم و همسرم دو تا خودکار. یه تراش. یه پاک کن و یه مداد هست.

پسرم هم تعداد کاربردی داره که همه تو جامدادیش هست

(یه تراش. یه پاک کن. یه مداد. مداد رنگی برای مدرسه ش. یه ست ۳۶ تایی مدادرنگی هم تازگی هدیه گرفته که تو خونه استفاده میکنه)

گوشی قدیمی همسرم که خرابه، امروز بهش گفتم قرار شد ببره تعمیر کنه و برای کارش استفاده کنه.

البته از حرف تا عمل راه بسیار است... تا ببینم کی میبره!

پرینتر نداریم. 

شوهرم مدتیه لپ تاپش رو درست کرده و باهاش کار میکنه. تا قبل از این یه گوشه فقط خاک میخورد. 

البته به نظرم این استفاده محدوده و احتمالا تا چند روز دیگه باز میره سر جاش و شاید یکی دو سال دیگه یه نگاه بهش بندازه.‌

✨✨✨

ورودی: یه مانتو و یه شال که ضروری بود. 

دو تا توپ برای بچه ها که به نظرم نیازی نبود و دو تا اسباب بازی بزرگ، که فقط فضا رو شلوغ کردند. 

خروجی: دو تا کارتون جای ظرف، یه مانتوی قبلیم، چند تا لباس بچه که کهنه یا کوچیک شده بودند.

چند تا نوار تزیینی مانتو، که هشت سال نگهشون داشتم قرار بود مثلا یه روز یه مانتو بدوزم و ازشون استفاده کنم. 🥴 

یه دستگاهی داره همسرم برای حفظ قرآن خریده بود زمان دانشجوییش الان دیگه برنامه های گوشی باکیفیت ترن واون بی استقاده مونده ولی نمیزاره خروجی بزارمش. یدونه دیگم یه چیزی شبیه فلشه ونمیدونم چیه ده ساله ندیدم استقاده کنه. چیزدیگه ای نداریم

لطفالایک نکنین. 

باخوندن پستها یادم اومد. دوتاگوشی قبلی خودم که خرابن وراضی نمیشه بندازیمشون دور چون پرتوشون عکس خصوصین🤦🏻‍♀️یدونه هندز فری بلوتوثی گردنی که پسرم تقریباخرابش کرده یکساله توی ماشینه تادرست بشه مثلا🫤یه هدفون قدیمی

همه امیدم به جابجایی سال دیگس که سبک بشم

لطفالایک نکنین. 

دوستان درست میگن من پارسال که شروع کردم به پاکسازی و چون اینجا رو هم خونده بودم وسایلی که استفاده نمیکردم رو کلا پاکسازی کردم جوری که یه انباری داشتیم پر از خرت و پرت که کلا انباری رو حذف کردم و در این بازسازی اخیر اونجا رو سرویس بهداشتی کردیم .یعنی فک کنین حدود یه وانت وسایل دادم رف از کمد جهازیه م مال ۲۱سال پیش کابینت دومتری .موکت که برا خونه گرفته بودیم .۴ گونی بزرگ اسباب بازی بچه هام  فک کن پالتو نامزدیم برا ۲۲سال پیش رو داشتم خهمه رو رد کردم رف.خدا روشکرررررر اینجا رو پیدا کردم و الان خونمون در سبک ترین حالت ممکنه.

دوستتون  دارم❤

باور میکنین آرامش خونمون به اطرافیانم هم منتقل شده اونروز رفتم خونه خواهرم که ماکسیمالیست به تمام معناس دیدم تابلوهای دیوارش رو برداشته نیگم چرا برداشتی برگشته میگه میخوام دیوارم شبیه خونه تو باشه و منم که اینجوری💃

سلام دوستان

من فکر کنم وسیله الکتریکی بی استفاده نداریم تو خونه.

گوشی جدید وقتی خریدم قبلی سریع دادم ب مامانم ک گوشیش خراب بود.

ی اسپیکر کوچولو داشتیم که انداختم داغون بود انداختم رفت.

گوشی قبلی شوهرم ی مدت پسرم بازی میکرد فک کنم هزار بار انداختم سطل اشغال شوهرم درش اورد گف بچه باهاش بازی میکنه نگهدار اخر دور از چشمش انداختم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم