2777
2789
عنوان

ینی اونم پیج منو استاک میکنههه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 50 پست
نهاینستا تشخیص میدهمثلا یکی تو رو بلاک کنه پیج اصلیتوتمام پیج فیکای دیگه ای هم که اینستا تشخیص بده م ...

من فضولی خیایارو میکنماااا😭😂

فقط اینو اورد بالا چرا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهاینستا تشخیص میدهمثلا یکی تو رو بلاک کنه پیج اصلیتوتمام پیج فیکای دیگه ای هم که اینستا تشخیص بده م ...

من پیج یکیو که کاری هست بلاک کردم ولی پیج اصلیشو نه

پیجش نرفته حتی چتم میکنیم 

shakhes_lebas_khab@ پیج لباس زیر با مناسبترین قیمت😍
چون خیلی چک کردیحالا نمیخوای واقعیتو بپذیری نپذیراصلا اونم چکت میکنه روت کراشه بابا خیالت تخت🌚

کی میاد خواستگاری؟🙂🤣🤣🤣🤣

این ک اونم دوسم داره رو مطمئنم

ولی این اونم تو مجازی پیگیرم باشه اصلا یه لول دیگه از شادیه

عااا قربون صدای قشنگت برممم😂اینو دوست داشتمازین به بعد شما فقط بیا تو تاپیکام نظر بده🤍

😂منتظر بودیا

آخه میدونی منم یه پیج فیک دارم تازه دوتاش با ی شمارست بعد ی نفرو خیلی چک میکنم هم کلمه اولو میزنم میاره 😂

بعد پیج اصلیم ولی ن اصلا 

😂منتظر بودیاآخه میدونی منم یه پیج فیک دارم تازه دوتاش با ی شمارست بعد ی نفرو خیلی چک میکنم هم کلمه ...

اره بابا خودم این کارم اخه

خیلیااارو دنیال میکنم و فضولیشونو میکنم با پیج فیکم(چقدر صادقم خدایی😂)حتی اسم کاملشون رو هم بخوام با پیج اصلیم بزنم کلی باید بگردم تا پیداشون کنم

ولی اینو با یه حرف اوردش بالا