2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 79586 بازدید | 2884 پست
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتابپرینتر که فکر نکنم کسی داشته باشه تو خونه✅️✅️✅️کارت ویزیت ،اسناد ...

یک پرینتر  و دستگاه فکس و کیس قدیمی کامپیوتر داشتیم که سال گذشته تلفن خونه خراب شد دستگاه فکس که یه گوشی بی سیم هم داشت رو به عنوان تلفن خونه استفاده کردیم، پرینتر رو همسرم راضی شد ببره محل کارشون ، کیس هنوزم مونده و میگه باید اطلاعاتش رو خالی کنم بعد بفروشمش که هنوز فرصت نکرده. کلی هم تو کمددیواری فضا اشغال کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیزم شما کارتون درست بوده.من خودمو مثال بزنم، علت اینکه هنور خروجی دارم اینه که یه سری از وسای ...

منم همینطور مثل شما. خیلی چیزا هس که میدونم باید برن خروجی ولی خیلی چیزا مانع هستن. مانع اصلیشون که ذهن خودمه. یکیشم ذهن همسر گرامی. یه چیزایی رو مثلا فقط چون مستاجرم مجبورم نگه دارم و... یه سری چیزا منتظرم فروش برن.

من بیشتر از دوساله با این تاپیک همراهم. البته قبلش هم سعی میکردم درراستای مینمیالیسم حرکت کنم. بعد هرروز که جلوتر میرم کلا ذهنیتم تغییر میکنه‌. مثلا یه چیزی پارسال به نظرم اصلا خروجی نمیومد و خیلی هم حیاتی بود ولی امسال به این نتیجه رسیدم که نیازی بهش نیست! هرلحظه حس میکنم دیگه مینیمال شدم یه وسیله ازون ور داد میزنه میگه کور خوندی هنوز من هستم 😁

البته مینیمال هم تو ذهن هرکسی تعریف متفاوتی داره چون سبک زندگی هرکس متفاوته. ممکنه یه نفر به نظر خودش خیلی مینیمال باشه ولی از نظر من نوعی، ماکسیمال باشه و کلی وسیله اضافی داشته باشه. پس کلا نمیشه خودمونو با کسی مقایسه کنیم 

پرینتر نداریم. کارت ویزیت هارو تا جایی که یادمه همرو انداختم دور. مدارکمون نیاز به پاکسازی داره که میام گزارشش رو میدم.

امروز همه کابینت های آشپزخونه به جز دوتا بالایی هارو مرتب و پاکسازی کردم و کلا یک ساعت طول کشید😍😍

نهال🌱

دوستان تو پیج لیلی دیلی عکس خونه جدیدش رو که گذاشته بود همه قابلمه هاشو گذاشته بود تو یه قسمت از کابینت بالای گاز و هود هم نداشت اولا جالب بود که همه رو اونجوری جا داده بود و خیلی هم کم بودن و هم اینکه چجوری هود نداشت ؟ 

خواستم عوسشو بفرستم ارسال نشد 

این تجربه از تاپیک قبلی ؛ خیلی خوب بود🌺

(خرید عید هم رفتم و خرید خودم یک عطر،یک شال و یک روسری،یه رژ و یه کیف بند دستی خریدم و یک جفت کفش که بیشتر برای زمستون خوب بود

یه چیزی که برای خودمم جالب بود  و بعد متوجهش شدم این بود که رفتم مغازه عطر و یه مارکی گفتم از بوش که خوشم اومد دیگه نپرسیدم بقیه عطرها چطورن یا اون کیفی که میخواستم فقط چشمم دنبال اونی بود که تو ذهنم بود .تو بقیه خریدا هم همینطور. وقتی اومدم خونه گفتم چرا من بقیه عطرا رو امتحان نکردم یا....اما بعد دیدم خوب کاری کردم .عادت کردم دنبال همون چیزی باشم که واقعا بهش نیاز دارم و پی خریدهای هیجانی و حاشیه ای نباشم)

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دیروز یه ظرف پیرکس خریدم بزا خودم امروز یهویی تولد دعوت شدم بردمش به عنوان کادو

یه روسری قبلا کادو گرفته بودم اونم بردم به عنوان کادو

یه بسته شکلات یه ظرف دسر که درست کرده بودم برا خودمون و خورده نشد به اضافه یه پاکت هدیه و دو شاخه گل طبیعی و مقداری ترافل برای تزئین دسر از خونه خارج شد

همه رو بردم تولد

❌️لایک❌️

دوستان تو پیج لیلی دیلی عکس خونه جدیدش رو که گذاشته بود همه قابلمه هاشو گذاشته بود تو یه قسمت از کاب ...

درمورد قابلمه ها که واقعا مینیماله. من سرویسم همین تعداد قابلمه داره ولی به جز سرویسم یه تابه کوچیک و یه قابلمه خیلی بزرگ رویی هم دارم. 

منم از خوشم نمیاد. فقط دردسر تمیز کردنش برامون میمونه. 

به نظر من اگه با آرامش اشپزی کنیم و روغن کم مصرف کنیم و با شعله خیلی زیاد اشپزی نکنیم و ترجیحا یه پنجره هم تو اشپزخونه باشه، اصلا نیازی به هود نیست 

من هرچی از خونه مامانم مینداختم دور باز ورمیداشت میاورد چند بار تکرار شد منم بیخیال شدم.حالا وسیله ه ...

مادر منم اینجوره

دیروز کلی آشغال بیرون گذاشتم یادش نمیاد چی بوده 

اصلا به درد نمیخورد 

خدا هم خوشش اومد 

🙈این جور چیزا بره بیرون فرشته ها دست میزنن درود میفرستن

امروزم مانتو و کت وکاپشن و شال برای ۸سال پیش رو برداشتم گفتم من میبرم میپوشم 

و در واقع میبرم خونمون که بدم به بنده خدایی.

مثبت اندیش😇

یه شال پاییزه که کادو دوستم بود و رنگشو نمی‌پسندم گذاشتم بره خروجی 

یه شلوار خانگی نو هست فقط چند بار پوشیدم اما الان میبینم مدلش تنگ هست و من کلافه میشم پوشیدنی  

دوتا گیره دخترم کادو هست و پسندم نیست 

دو جفت جوراب بلند زمستانه از پارسال نگه داشته بودم دیدم دیگ زیادی کهنه ان سه ساله  زمستون استفاده کردم 

خروجی ها جمع میشن انشالله در اولین فرصت میدم برن 

یه دامن پلیسه که دیگ رنگش بور شده

ورودی هاام...

یه شومیز مانتویی پاییزه کادو هست 

یه  شلوار خانگی بجای اون قبلی ..این یکی مدلش خیلی راحته 

یه ژاکت بافت و یه دامن پلیسه  از محل پول روز مادر همسر  ...کلا اهل بافت پوشیدن نیستم  یعنی فقط یه بافت دارم به علاوه  این ژاکت  و یه ژاکت قبلی 

یه ربع سکه از محل پول روز مادر اداره 

همیشه یه دامن دارم ..اون روز خانم فروشنده گفتن  پلیسه ریز اندام و درشت نشون نمی ده و من به پیشنهادش اونو خریدم و اومدم خونه دیدم بله درست میگن پلیسه قبلی درشت بود و این یکی قشنگتره 

هدف از مینی مالیست چیه؟

هدف من از منیمالیست شدن....از چیزهایی که دارم استفاده کنم و

الکی چیزی رو نگه ندارم که شامل :  وسایل منزل و لباس و ....

ظروفم همه ست و شیک ..لباسهام همه با کیفیت و سال به سال تعویض میشن

خوراکی یا شوینده  که میگیرم  قبلا به کارتن بود الان دونه ای میگیرم یا دوتا مثلا

کابینتهام پر پر نیستن که جا سوزن انداختن نباشه درحد ۱۲الی ۱۸نفرن

هروقت کسی میاد خونم استرس ندارم وای خونه بهم ریخته هس

منیمال که هستم راحت هفته ۲بار خونه رو گردگیری و جارو و برق میندازم 

جدیدا راحتتر دل میکنم و میگم ۶ساله فلان دستگاه استفاده نمیکنم 

بیخیال میزارم خروجی  و نیازمم نمیشه کلا🙂🙃

خلاصه لذت میبرم  خلوته همه جا و برق میگیره از تمییزی از مرتبی

روی اعضا خانوادمم کار میکنم فعلا راضین از انداختن و دور کردن وسایلی که استفاده ندارن و بلااستفاده هس❤️

مثبت اندیش😇