2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 74439 بازدید | 2721 پست
دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

دختر منم 12 ماهشه و متاسفانه من نمیتونم به همه این کارا برسم و برای همین یه سری کارا رو فاکتور گرفتم و قبول کردم فعلا شرایط اینه و نمیشه به همه برنامه ها رسید. البته من شاغلم هستم و این کارو سخت تر کرده

تمیزی خونم مثل قبل نیست ، متاسفانه کتاب برای خودم نمیرسم بخونم و اون تایم  رو کتاب شعر و داستان برای دخترم میخونم

بیرون برای دل خودم خیلییی کم میرم و اکثرا وقتی میرم که دخترم رو بخوام ببرم هوا بخوره

ورزش رو خودم تو خونه انجام میدم اونم تایم های کوتاه کوتاه و نمیتونم مثلا یه ساعت پشت هم ورزش کنم چون عملا دخترم نمیذاره واسه همین دو سه تا تایم 10-15 دقیقه ای ورزش میکنم

غذا هم برای خودمون رو معمولا دو وعده ای درست میکنم. حتی همین غذا هم به نسبت قبل کیفیتش افت کرده چون قبلا انواع سالادا رو درست میکردم و الان شده هفته ای یکی دوبار چون واقعا نمیرسم

کلا چون یه تایمی در روز خونه نیستم وقتی میام خونه الویت رو گذاشتم بازی و وقت گذاشتن با دخترم تا کارای دیگه 

به هرحال این روزها هم میگذرن حالا یکم خونه کمتر تمیز باشه و غذا تنوعش کم باشه چیزی نمیشه مهم اینه که ذهنم آروم تر باشه که مادر بهتری برای دخترم باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتابپرینتر که فکر نکنم کسی داشته باشه تو خونه✅️✅️✅️کارت ویزیت ،اسناد ...

ما پرینتر داریم تو خونه، استفاده اش کمه یعنی شاید سالی یکی دوبار باشه ولی خب شوهرم نمیذاره ردش کنم

کارت ویزیتم که معمولا نگه نمیداریم و اونایی هم که لازم میشه داخل یه جا کارتی نگهداری میشن

اماااا اسناد قدیمی تا دلتون بخواد داریم و متاسفانه همسرم نمیذاره بهشون دست بزنم و همه رو داخل یه کیف نگه داشته

من به خاطر نازایی ام زیاد دارو مصرف کردم حس می کنم معده ام اذیت میشه بنابراین تمام مکمل هام دور ریختم ومقداری قرص سرماخوردگی

قرص جوشان همسرم دخترم زحمت دور ریختنش کشید🙂

تصمیم گرفتم موارد نیاز بدنم از موادغذایی تامین کنم

تعدادی قوطی خالی کبریت دور ریختم 

یه فندک که دیگه کار نمی کرد دورانداختم

شادی صدام کنید
دختر منم 12 ماهشه و متاسفانه من نمیتونم به همه این کارا برسم و برای همین یه سری کارا رو فاکتور گرفتم ...

اگه شاغل بودم خوب می شد چون تو روحیه ام تاثیرش عالیه

با صحبت های شما عزیزان تصمیم گرفتم ورزش موکول کنم به بهار وتابستون که روزا طولانی تره وهوا هم برای پیاده روی های هفتگی مناسبه 

از کار خونه تمیز بودن اشپزخوته وسرویس بهداشتی و اماده بودن نهار وشام می ذارم برای الویت 

اگه وقت داشتم به بقیه امور هم می زسم

نمازمم که سرجاش

حسینیه ماهی یکباز یا دوبار حتما می رم

وماهی یکبار بازار

شادی صدام کنید
این نتیجه زحمات و صحبت های شماستافرین

خدا کنه که ورودی ها رو هم کنترل کنن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها من یه کتری ۲لیتری دارمیه سماور روگازی جمع و جوربا یدونه قوری چینی مشترک برای این دوتا+ و یک چ ...

کتری رو نگه دار سماور رو رد کن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز کمد لوازم آرایشی مرتب کردم...شاید لازم باشه سری بعد هم یک سر بزنم و دل بکنم....فعلا اینا اومد ...

وای از این تل ها 😍🥺🥺🥺

بچه ها من یه کتری ۲لیتری دارمیه سماور روگازی جمع و جوربا یدونه قوری چینی مشترک برای این دوتا+ و یک چ ...

کتری رو میتونید نگه دارید که هم برای پیک نیک کاربردیه هم برای مواقعی که برق نیست . سماور رو گازی رو هیچ وقت دوست نداشتم و ندارم همش ترس اینو دارم نکنه بچه دور و بر گاز باشه و یه قطره آب‌جوش ازش چکه کنه . یا خود بچه باز کنه بنظرم خیلی وسیله بدیه. مادرشوهرم داره هر سری میریم خونشون من با ترس و لرز چشمم به بچه هامه . باز سماور هایی که مستقل هستن و میشه جای امنی گذاشت بهترن . 

چقدر این کارشون عجیبه 😳😥

😊

اون یه خانم مینیماله 

تو تاپیک قبلی درباره شون صحبت کردم 

این کارشون مثل کار خیلی از ماهاست که چیزی که لازم نداریم رو میبریم خونه مادر و خواهرمون، در صورتی که نیاز ندارن این به نظرم جابه جایی انباشت محسوب میشه 

به نظرم گفته بدم به بچه هام نیاز دارن استفاده میکنن

😊

❌لایک❌

من سماورهای ذغالی و برقی و گازیمو رد کردم رفته 

پشیمون نیستم

فقط یه کتری قوری دارم برای وقتی دم نوش میخوام بذارم یا وقتی برق بره 

❌لایک❌
اونم کنترل میشه هرچند سخته چون تو ذهن ناخودآگاهشون از زمان بچگی جاافتاده پس سخته ولی نشدنی نیست

توکل بر خدا❤️

من طبق نیازخودم سماور برام واجبه چون همیشه ابجوش لازممه. مثلا وقتی میخوام غذاگرم کنم یکم ابجوش میریزم یاشربت عسل که اکثروقتاباهمسرم میخوریم. یامثلا بخوام بریزم توی قابلمه کثیف وبشورمش ووقتی میخوام خوشت باربزارم ابجوش میریزم. همسرمم صبحها یه لیوان ابجوش میخوره ومیره سرکار. فقط سماورم کوچیکه وشیرش تقریباکم فشاره.  سال دیگه که جابجامیشم، درکنار سماور یه چایسازهم تهیه میکنم. 

حدود یکسال کتری قوری داشتم که به چندتادلیل گذاشتمش کنار برای پیک نیک. اولی اینکه همیشه باید روی گاز باشه وحس بهم ریختگی بهم میداد، کوچیکه سایزش ووقتی مهمون دارم باید دایم پرش کنم وچون روی گازبود دایم چربی میگرفتش. ومدل کتری قوریهایی که شبیه سماوره شیرشون اصلاخوب نیستن مخصوصابرای کسایی که گازرومیزی دارن وکسی مثل من که بچه کوچیک داره. چون خیلی وقتاپسرم میاد خودشوبه گاز اویزون میکنه. 

سماور من ازاین مدلهاس که جدامیشن ومیشه بعنوان کتری وقوری هم ازش استفاده کرد ولی درسال شایدیکی دوبار اونجوری ازش استفاده کنم

لطفالایک نکنین. 
دوستان من درست یکسال هس که خروجی میدم دیگه در این ماههای اخیر چیزی برای خروجی نیس شماها چطور اینهمه ...

دوست عزیزم شما کارتون درست بوده.

من خودمو مثال بزنم، علت اینکه هنور خروجی دارم اینه که یه سری از وسایل رو هنوز بهشون دلبستگی دارم، یه سری هنوز قابل استفاده هست، یه سری رو زمان نیاز دارم تا همسرمم راضی کنم، خلاصه که هزارتا دلیل موجه و غیرموجه برای نگهداری اشیا برای خودم میارم متاسفانه. در نهایت هم تموم اون آیتما میره خروجی ها ولی الکی برای خودم با بهونه تراشی زمان میخرم تا از لحاظ روانی آمادگیش رو فراهم کنم.