یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
من تو فیلم عقدم کاملا باربی هستم کمر باریک ساعت شنی لاغر ولی صورتم افتضاح کشیده و استخونی سیاه ولی فیلم عقدم نگاه میکنم تپل شدم نه تنها اندامم قشنگه پره صورتم گونه هام هم قشنگ و تپله و سفیدشدم
ببین بستگی داره چقدر چاق باشی چقدر از صورتت آب بشه
واینکه بینی و دهن بزرگ داشته باشی یا نه چون وقتی صورت کوچیک بشه اینا خودشونو بزرگ تر نشون میدن خوب آدم زشت تر میشه ازطرفی لاغر که بشی چشم درشت تر به نظر میاد هر چی چاق تر باشی چشم کوچیک تر میشه