دیروز عصر کمد لباسی خودم تمیزکاری و پاکسازی شد
۱_۲یه کیف ویه کفش کالج نو ...کیف خرید هیجانی بوده چند سال قبل ولی دیگ میبینم نه هیچجوره به استایلم نمیاد د ..کفش کالج کادو بوده ..من کالج میپوشم اما اینو خوشم نمیاد
3 شلوار بافت اگ هوا سرد تر بشه جایگزین میخرم اگه نه امسال نمیخرم
4،5دوتا شال
6کرم پودر و رژ لب
7الی ۹سه تا شومیز که نزدیک پنج ساله دارمشون ..هر سه جنسشون کرپ بود و یقه شون سه سانت نمیتونستم تحمل کنم میچسبید به یقه و اونروزم تو بازار دیدم مدلهای راحتترو بهتری هیس با رنگهای نود ..اینارو گذاشتم خروجی که سرفرصت یدونه شومیز تونیکی بخرم برا مهمونی چند ساعته خودمونی
10 دوتا گیره مو ...فلزی بودن و مو رو میکشیدن و ذنگشون کدر شده بود
11یه مانتو شلوار اداری چون قرار هفته آینده یونیفرمای جدید برس
12یه چادر نماز ازین جلو بسته ها حس خفگی دارم موقع پوشیدنش ..جایگزین نداره ..چون یه چادر مجلسی خوشرنگ دارم اونو میارم برا نماز ..که اتفاقا حس خوبی به این چادر دارم
خروجی های متفرقه خونه
13پارچه ملافه ای نو هست اما من ازش حس خوب نمیگیریم چند ساله نگه داشتم اما دیگ گذاشتم خروجی
14 شلوار ست خودی پسرم هست خودی برا ش خوبه شلوارش خیلی گشاد هست شلوار رفت خروجی
15ست بلوز و شلوار پسرم کادو یلدا هست و اصلا اون طیف رنگ آبی بهش نمیاد نو هست و میذارم خروجی
16یه جفت کفش مجلسی برام کوچک شده ..قبلا هم گفته بودم من بعد بارداری انگاری اندازه پام به شماره بزرگتر شده ..چند باری پوشیدم ولی میبینم واقعا اذیت میشم میره خروجی ..فعلا یه جفت دیگ دارم که اونا خوبن سایزش اما پاشنه بلندتره ... سرفرصت یه پاشنه کوتاه درحد سه چهار سانت میخرم
17یه جامدادی برا سال قبل پسرم ...کهنه شده
18 پوکه ریمل تمام شده ..پوکه کرم موبر تمام شده و پوکه رژگونه تمام شده ..رفت تو بازیافتی ها ..که هر سه حتما امروز جایگزین میشن
19
یه کرم دست که بوشو دوس نداشتیم گذاشتم کنار لباسا بدیم نیازمند