2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 78151 بازدید | 2823 پست

دیروز عصر کمد لباسی خودم تمیزکاری و پاکسازی شد

۱_۲یه کیف ویه کفش کالج نو ...کیف خرید هیجانی بوده چند سال قبل ولی دیگ میبینم نه هیچجوره به استایلم نمیاد د ..کفش کالج کادو بوده ..من کالج  می‌پوشم  اما اینو خوشم نمیاد

3 شلوار بافت اگ هوا سرد تر بشه جایگزین میخرم اگه نه امسال نمیخرم

4،5دوتا شال

6کرم پودر و رژ لب

7الی ۹سه تا شومیز  که نزدیک پنج ساله دارمشون ..هر سه جنسشون کرپ  بود و یقه شون سه سانت نمیتونستم تحمل کنم می‌چسبید به یقه و اونروزم تو بازار دیدم مدلهای راحتترو بهتری هیس با رنگهای نود ..اینارو گذاشتم خروجی که سرفرصت یدونه شومیز تونیکی بخرم برا مهمونی چند ساعته خودمونی

10  دوتا گیره مو ...فلزی بودن و مو رو میکشیدن و ذنگشون کدر شده بود

11یه مانتو شلوار اداری چون قرار  هفته آینده یونیفرمای جدید برس

12یه چادر نماز ازین  جلو بسته ها حس خفگی دارم موقع پوشیدنش ..جایگزین نداره ..چون یه چادر مجلسی خوشرنگ دارم اونو میارم برا نماز ..که اتفاقا حس خوبی  به این چادر دارم

خروجی های متفرقه خونه

13پارچه ملافه ای نو هست اما من ازش حس خوب نمی‌گیریم چند ساله نگه داشتم اما دیگ گذاشتم خروجی

14 شلوار ست  خودی پسرم هست خودی برا ش خوبه شلوارش خیلی گشاد هست شلوار رفت خروجی

15ست بلوز و شلوار پسرم کادو یلدا هست و اصلا اون  طیف رنگ آبی بهش نمیاد نو هست و میذارم خروجی

16یه  جفت کفش مجلسی   برام کوچک شده ..قبلا هم گفته بودم من بعد بارداری انگاری اندازه پام به شماره بزرگتر شده  ..چند باری پوشیدم ولی میبینم واقعا اذیت میشم می‌ره خروجی ..فعلا یه  جفت دیگ دارم که اونا خوبن سایزش اما پاشنه بلندتره ... سرفرصت یه پاشنه کوتاه درحد سه  چهار سانت میخرم  

17یه جامدادی برا سال قبل پسرم ...کهنه شده

18 پوکه ریمل تمام شده ..پوکه کرم موبر تمام شده و پوکه رژگونه تمام شده ..رفت تو بازیافتی ها ..که هر سه حتما امروز جایگزین میشن

19

یه  کرم دست که بوشو دوس نداشتیم گذاشتم کنار لباسا بدیم نیازمند

ورودی های این مدت

1کرم دست

2ملافه رو تختی که الان شده دوتا موقع شستشو لنگ نمی‌مونیم

3دوتا شگت برای خودم  که هرو کادو هستن و ناااااز از طرف زنداداشام ..

شش تا لباس زیر

5دستگاه آبمیوه گیری دستی ازین چدنی ها 

6 تیشرت برا دختر خونه  بعضاً گرمش میشه  لباسشو در میاره با رکابی میگرده میخواستم حداقل تیشرت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع صحبت امروز✅️✅️✅️انباشتگی های گوشی ولب تاپ✅️✅️✅️منظوزش همون عکس وفیلم برنامه های اضافه

برنامه اضافه دو تا پیام رسان که استفاده نمیکردم و یه بازی حذف کردم قبلا هم بالای۱۰۰۰ تا عکس وفیلم پاک کرده بودم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

دوسه تا گوشی قدیمی و خراب داریم.کاور و کارتن اضافه نداریم.باطری نو ۴تا داریم برای کنترل و ساعت که ب مرور زمان استفاده میشن

انباشتگی های گوشیم عکس و فیلمم زیاده،اپ اضافه ندارم

یاد آوری خوبی بود برای برنامه های اضافه تو تلگرام و واتساپ گفتگوها رو  حذف کردم ..جمعا سه تا کانال و یه گروه عضوم ..

عکسهای گوشی رو بسته به مورد پوشه بندی کردم فرصت نکنم خودم میدهم آقای همسر بریز ه تو لپتاب  

یه بک  گراند ساده برا گوشیم گذاشتم 

برنامه و عکس و فیلم اضافه ندارم 

شب ها فیلم میبینیم اونم صبح من یا همسرم دانلود میکنیم شب بعد تمام شدن فیلم از گوشی پاک میکنیم

اهل عکس گرفتن هم نیستم 

گهگاه برای مواردی که مد نظر دارم به دیگران نشون بدم یا همفکری کنم عکس دانلود میکنم که اونا رو هم بعد نشون دادن به شخص مورد نظر پاک میکنم

ققنوس
موضوع صحبت امروز✅️✅️✅️انباشتگی های گوشی ولب تاپ✅️✅️✅️منظوزش همون عکس وفیلم برنامه های اضافه

گوشی پاکسازی شده

لپ تاپ هم بیشتر اطلاعاتم و پاکسازی کردم ولی بازم چندتا فایل مونده که برسی بشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچها مامانم میخواد یخچال دو قلو مارک کلور بخره اگه اطلاعاتی در مورد این مارک دارین میشه در اختیار بذ ...

ما دوقلو سینور داریم راضیم 

فقط یخساز نداره که برای ما مهم نبود 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

این عکس و دیدم یه ایده به ذهنم رسید که گلدون هایی که چند شکل هستن و خونه رو شلوغ نشون میدن با کناف ب ...

هایدی جان گلدونای دفتر سرامیک سفید ساده بود ،تو تغییر دکوراسیون من این مدلی گرفتم ،متاسفانه پشیمون شدم ،چون کثیف شدن،تمیز شدنشون خیلی سخته ،موقع آب دادن گلدون کثیف میشه، سرامیکی با یه دستمال سریع  تمیز میشه ولی این نه ،

هایدی جان گلدونای دفتر سرامیک سفید ساده بود ،تو تغییر دکوراسیون من این مدلی گرفتم ،متاسفانه پشیمون ش ...

پس معایبش خیلی زیاده 

من خودم یدونه درست کرده بودم بدیش این بود که به مرور یکم از نخش پاره شد شاید اماده ها اینجورین 

برادرم ینا دوقلو دوو دارن خیلی راضی هستن خدمات بعد از فروششون هم عالیهخودمون یه دونه سامسونگ داریم ...

بین دوو و کلور خیلی مردد بودیم ولی یجا رفتیم از کلور خیلی تعریف کرد اومدم سایت نظراتو خوندم تعجب کردم😑 متاسفانه از خود فروشنده ها نمیشه تحقیق درستی کرد . 

ممنونم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil