2777
2789
عنوان

یه پسره خیلی عاشقم بود دلم سوخت براش

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 38 پست
چرا ولی درست نیست بذارم

یه نظر حلاله🌚

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی این موقعیت بودم 

خیلی سخته اینقدر سعی میکردم دوستش داشته باشم نمیشد 

من حتی الان ازدواج هم کردم ولی طرف دست برنمیداره 

با اینکه گوشی رو دادم حتی ب همسرم توپید بهش 

نمیدونم چرا اینقدر پیگیرع

خطتت عوض کن

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

همین پسره چند سال دیگه یه شاخی بشه🤣🤣

شوخی میکنم 

عشق زوری نمیشه درکت میکنم نمیشه بروز عاشق کسی شد 

ایندفعه به بابات بگو دکش کنه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

هعی برای منم تو گذشته همچین اتفاقی افتاد وهنوزم بعد چندددد سال یادم نرفته شاید هر روز یادم میوفته

من عاشق نشدم ک

حتی خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم 

فقط دلم میسوزه

کاربری دست دو نفره 

چهرش ب دلت نیست ولش کن ازین موقعیتا دو سه بار برای منم پیش اومده دلسوزی بیجا موقوف

حتی فکرشم نکن

من عاشق یکی دیگم و میمیرم براش 

یه تار پشم دست اونو با صدتای این عوض نمیکنم

فقط دلم میسوزه 

کاربری دست دو نفره 

من توی این موقعیت بودم خیلی سخته اینقدر سعی میکردم دوستش داشته باشم نمیشد من حتی الان ازدواج هم کردم ...

امیدوارم این دست برداره

چون من قاطی کنم بد قاطی میکنم

کاربری دست دو نفره 

حتی فکرشم نکنمن عاشق یکی دیگم و میمیرم براش یه تار پشم دست اونو با صدتای این عوض نمیکنمفقط دلم میسوز ...

یه بار رک و محکم بهش همینارو بگو من عاشق یکی دیگم و اونو با تو عوض نمیکنم یکجا باید بفهمه و بره دنبال زندگیش

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
خوبه که. حالا ی کوچولو فرصت بهش بده شاید خوب باشه

حرفشم نزن برادر

دلم جای دیگه گیره حالم خوب نیست 

حتی نبودم بهش فکر نمیکردم طرف اصلا تایپ من نیست

کاربری دست دو نفره