2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 73684 بازدید | 2707 پست

کارت ویزیت و اسناد قدیمی رو چند وقت یکبار پاکسازی میکنم و انباشتگی ندارن.  در کل هم زیاد کارت ویزیت وارد خونه نمیشه و نگه نمی‌داریم.  نهایت شمارشو سیو میکنیم یا عکس میگیریم کافیه . 

همینجا بقیه حرفامو بگم .

یه راهکاری که جلوی همسرم که خریدهای اضافی داره در پیش گرفتم اینه که توی همون مغازه بهش میگم اگر دو تا شامپو برداشتی یکیشو باید توی کمد خودت نگه داری نه کف حموم . یه جعبه ژیلت ۲۰۰ عددی هم قبلا خریده البته زیاد بزرگ نیست اما  اونم مستقیم گذاشتم توی کمدش . دیگه چشمش ترسیده خداروشکر ! آخه وقتی سوپر مارکت هنین پایین خونمونه و هر روز با ماشین بیرونه نیازی به انبار کردن کالاهای سوپرمارکتی نیست واقعا . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرینتر نداریم 

کارتهای ویزیت خیلی وقت پیش تو خونه ما پاکسازی شدن 

الان دیگه نمیگیریم یا همونجا شماره ش رو سیو میکنم 

اسناد قدیمی نداریم ولی همین اسنادی که وسایلشو استفاده میکنیم تو کمد مغازه ست 

اونجا بیشتر نیاز میشه که همسرم راحتتره 

❌لایک❌

مادرم یه مقدار خیلی زیاد شلغم فرستاده بود که انقدر ما نمیخوریم 

امشب پختم و یکم پودر اویشن روش ریختم و یه مقدارش بردم برای مادرم و مادر همسرم و بقیه ش دادم به هرکی تو خیابون بود

هنوز نصفش مونده، فرداشب میپزم 

❌لایک❌

یه مقدار قاشق چنگال با یه دبه اب، که مادرهمسرم لازم نداشت و برای ما فرستاده بود! 

امشب کنار گذاشتم برای کمکیم فردا میاد همراه مابقی خروجی های این چندوقت ببره 😇😇😇

❌لایک❌

بچه ها من یه کتری ۲لیتری دارم

یه سماور روگازی جمع و جور

با یدونه قوری چینی مشترک برای این دوتا

+ و یک چایساز که توی این ۳سال زندگی مشترک فقط از چایساز استفاده کردم و راضی ام

خودم فقط از چایساز خوشم میاد و بقیه ش رو دوست ندارم

دلم می‌خواد خروج بدم اما می‌ترسم یه روزی پشیمون بشم

همش می‌گم اگه مهمون اومد و برقا رفت چییییی؟ یا چایسازم اون لحظه کار نکرد چیییییی؟ 😁🤦🏻‍♀️🤌

شما راهنماییم کنین 

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتابپرینتر که فکر نکنم کسی داشته باشه تو خونه✅️✅️✅️کارت ویزیت ،اسناد ...

کارت ویزیت که اصلا تو خونه نداریم،شماره هارو سیو میکنم تو گوشی و کارت میره خروجی

اسناد قدیمی هم هر چیزی که مربوط به منه تو یه پوشه به اسم خودم هست،مدارک همسرمم تو محل کارش نگهداری میشه...

واااای از بابام بگم دو تا جعبه فلزی بزرگ داره که توش حتی پرونده تحصیلی دوره ابتدایی بابامم و هممون هست😂حالا بابام سالهاس بازنشسته شده اخه کارنامه کلاس اول ابتداییش که برا قبل انق لابه به چه دردی میخوره😂

من همیشه میگفتم اینارو بریزید دور، تا اینکه میخواستم مدرک دانشگاهمو بگیرم گفتن دیپلمت نیست😐 همه دنیارو گشتم حتی دبیرستانم سر زدم نبود که نبود

گواهینامه پیش دانشگاهیم بود اما دیپلم نه، مجبور شدم برم محضر و خلاصه کلی دردسر تا مدرکمو دادن،اونم گواهی موقتش...

اون اتفاق باعث شد مامان و بابام هی بگن ببین ما همه چیزو نگه میداریم یه روز به کار میاد،خدا میدونه تو پرونده دبیرستانتو انداختی تو زباله خشکا🤦🤣 

در صورتی که خود دانشگاه گم کرده بودا

خلاصه نتونستم مدارکشون رو پاکسازی کنم با این اتفاق

بچه ها من یه کتری ۲لیتری دارمیه سماور روگازی جمع و جوربا یدونه قوری چینی مشترک برای این دوتا+ و یک چ ...

به نظر من سماور رو بذار خروجی. کتری رو نگه دار عزیزم

منم چایساز دارم ولی کتری هم نگه داشتم برای همچین مواردی 

اتفاقا همین چندوقت که برقا چندساعت قطع میشد، کتری گاهی نیازم میشد

دوستان من درست یکسال هس که خروجی میدم دیگه در این ماههای اخیر چیزی برای خروجی نیس شماها چطور اینهمه ...

عزیزم من یک مدته هیچی خروجی نگذاشتم... یعنی تمیز کاری نمیکردم... و یک علت دیگه اینه که بچه ها چون بزرگ میشن لباس هاشون ناچارا میره خروجی

شاید شما ورودی خونتون کمه یا هم خیلی راحت هرچی داشتی و نمیخواستی گذاشتی خروجی.... الان دیگه چالش کمتری داری 

برای خودم یک دلیلش بخاطر رفع دلبستگیه مثلا اون اوایل دلم نیومد تونیکمو بذارم خروجی اما دیدم زیاد نمی ...

منم متاسفانه دلبستگی دارم و وقتی میدم و رهاش میکنم حس خوبی میگیرم....انگار یک چالش با خودم دارم حل میکنم