2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 77776 بازدید | 2812 پست

من هرچی از خونه مامانم مینداختم دور باز ورمیداشت میاورد چند بار تکرار شد منم بیخیال شدم.

حالا وسیله هایی ک انداختیم همه شکسته بودنا باز دلش نمیومد.

واسه هر چیز شکسته و کهنه ای یه کاربرد پیدا میکرد مثلا میگف این ظرف شکسته باشه باهاش دون میبرم برای مرغا.

یا میگف این ظرف باشه برای گربه اب بذاریم بخوره.

این پارچه ها باشه برای دستگیره دوختن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

✅️خروجی ها

⏪️یه مانتو مال خیلی سال پیش که سایزم نیست

⏪️یه مانتو مال خیلی سال پیش رنگ اش جیغ

⏪️یه شال گردن خودم که دیگه مناسبم نیست

⏪️دوتا کلاه هدیه برای دخترم که سایزش نبود

⏪️یه تی شرت دخترم سایزش نبود

⏪️یه جفت دمپایی دخترم که پاشنه داشت براش مناسب نبود

⏪️یه دکوری که اون روز بهتون گفتم شکست

⏪️یه جفت جوراب دخترم کهنه شده بود

شادی صدام کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام

امروز ساعت۱۰ و نیم یهویی قرار شد برام سه نفر مهمون سر زده بیاد،از فامیل شوهر بودن با این که باهاشون راحتم ولی خب خیلی وقت بود نیومده بودن و خونه هم یه چی تو مایه های ترکیدگی بود😄

اولین کار خورشتمو بار گذاشتم و بعد سریع دست به کار شدم،

خونه رو جارو زدم و مرتب کردم، 

تو حیاط برگای درختا ریخته بود حیاطو جارو زدم

سرویس بهداشتی خونه و حیاط رو فقط یه فرچه کشیدم و آب گرفتم

گاز و اطرافشو دستمال کشیدم

سینک و تفاله گیر رو وایتکس زدم 

لباسارو مرتب کردم

رفتم دنبال دخترم از مدرسه آوردمش

تمام این کارارو فقط تو ۱ ساعت انجام دادم😍

و این از نعمت مینیمال بودنه که وسیله کم دارم و برای تمیزکاری خونه لازم نیست زمان زیادی بزارم

مهمونامم یکم دیرتر اومدن چند تا کار دیگه ام انجام دادم...

فقط راستش یه کار رو نتونستم کامل انجام بدم،برگای تو حیاط رو جارو زدم هر چقدر گشتم خاک انداز رو پیدا نکردم،مجبور شدم برگارو بریزم تو باغچه،اول میخواستم با دست بریزم تو پلاستیک ترسیدم دستم زخمی بشه بیخیال شدم...

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کابل اضافه یا خراب✅️✅️✅️خودم که ندارم تو کمد همسرم نگاه کردم نبودحالا نمی دونم ...

کابل خراب نداریم چون قبلاپاکسازی کردم ولی چندتااصافه داریم که نمیدونم مال چین واجازه خروج نداده جناب همسر

لطفالایک نکنین. 
دوستان من درست یکسال هس که خروجی میدم دیگه در این ماههای اخیر چیزی برای خروجی نیس شماها چطور اینهمه ...

اکثرا همینیم عزیزم 

یه وقتایی یه کاربر یه چیزهایی رو نمیتونه بذاره خروجی مثلا همسرش اجازه نمیده یا به خودش زمان میده و... بعد گذشت زمان اونو میذاره خروجی

یا بعد یه مدت لباس بچه ها کوچیک یا پاره میشه یا لباسهای خودمون و همسرمون دیگه کهنه میشن، اینجوری پیش میاد که باز خروجی پیدا میکنیم 

یا اسباب بازی ها یواش یواش میشکنه و یا بچه از بازی باهاش سیر شده و...  

تو این مدت که خروجی اساسی پیدا نمیشه باید رو کنترل ورودی ها تمرکز کنیم 

❌لایک❌
دوتا کابل هست که نمیدونم برای چیه و همسرم گفت لازم میشه گذاشتمش تو جعبه ابزار، تا عید اگه لازم نشد م ...

نذار 

یوقت میبینی کابل یه وسیله ای هست که سالی یکبار استفاده میشه بعد بخواد دوباره بخره هم گرون تره هم اصلش پیدا نمیشه 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستان من درست یکسال هس که خروجی میدم دیگه در این ماههای اخیر چیزی برای خروجی نیس شماها چطور اینهمه ...

تقریبا هممون همینطوری هستیم دیگه چیز زیادی واسه خروجی پیدا نمیکنیم

هرازگاهی چیزی پیدا میشه واسه خروجی اونم مثل قبلا  دلمون نیومده بزاریم خروجی یا الان کهنه شده و سلیقمون نیس...چیزای موردی هس خروجی هامون 

برای خودم یک دلیلش بخاطر رفع دلبستگیه مثلا اون اوایل دلم نیومد تونیکمو بذارم خروجی اما دیدم زیاد نمیپوشم و نباشه هم مهم نیست ازش دل کندم و بخشیدم به کسی که بتونه استفاده کنه (هنوزم رو یه سری چیزا دلبستگی دارم)

دلیل دوم خانوادم همچنان ورودی بیهوده دارن که از اختیارات من خارجه 😑 

کلی زحمت میکشم یه فضایی رو خالی میکنم مامانم میاد یه وسیله می‌ذاره جاش😢

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خودم کارت ویزیت واسناد قدیمی ندارم

ولی همسرم قطعا تو کمدش داره

پرینتر هم نداریم‌.

دلایل خروجی من برای دوست عزیزم:

بخشی از جهیزیه که به مرور می ره خروجی

بخش قابل توجهی دخترم هدیه می گیره که گاها مناسب نیستن

ایتم هایی که برای خروج شون به خودم فرصت دادم

وخروجی های روزمره شامل شکستنی ها،کوچیک یا پاره وکهنه میشن

شادی صدام کنید
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتابپرینتر که فکر نکنم کسی داشته باشه تو خونه✅️✅️✅️کارت ویزیت ،اسناد ...

کارت ویزیت هایی که استفاده میکنیم و نگه داشتم حدود ۲۰.۳۰ تاست (بعدا بازم چک میکنم)

اسناد هم یه سری مربوط به خونه و ماشین و تحصیلی و .... داریم متفرقه ها رو قبلا ریختم رفته 

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتابپرینتر که فکر نکنم کسی داشته باشه تو خونه✅️✅️✅️کارت ویزیت ،اسناد ...

همسرم چندتا داره که گذاشتمشون توی پوشه مدارک خودش!

من کارت ویزیتارو هرکدوم نیاز داشته باشم تو گوشیم سیو میکنم یا عکس میگیرم و میندازم بره.

گاهی وقتا هم کلا از فروشنده کارت نمیگیرم همون لحظه کارتشو میگیرم و عکس میگیرم و پس میدم بهش. چون الکی بیارم خونه و بندازم دور اسرافه.

حساب کنین روزانه فقط چقدر کاغذ و هزینه از بابت این تبلیغات تراکتی و کارت ویزیت و... داره هدر میره

امشب بابام کمدشو چک کرد ۶ تا پیراهن و یدونه شلوار گذاشت کنار که بده خیریه🥳

کابل اضافه داریم اما سر فرصت باید پاکسازی کنم ..

چند وقت پیش پیش اومد  خونه مادر همسرم یه باکس پر داشتن از انواع شارژر ..همسرم گفتن برا چی نگه داشتین ..توجیه ماد رهمسرم این بود مثلا مهمون شارژر بخواد و قیافه من🤨🤨😡😡 ..من با این دلیل وسیله نگه نمیدارم که شاید مهمونم لازم بشه .