2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 70664 بازدید | 2596 پست
چرا عزیزم کثیف میشه بچه هم که نداشته باشی بازم کثیف میشه.من ی مدت دکوراسیون های مینیمال رو که می‌دید ...

کاملا موافقم👌👌

رنگ مبلام سبز کله غازیه با این که رنگش تیره اس ولی بازم همیشه باید مواظب باشم کثیف نشه،اگه روشن میبود که دیگه هیچی😄

ورودی امروز:گل پنیرک(فقط همین فصل استفاده میشه خیلی کم خریدم)یه شانه پلاستیکی تاشو برا پسرم(معلمش گف ...

چه معلم خوبی دارن 🥰🥰🥰

رفتار خوب رو داره تو وجود بچه ها نهادینه میکنه 

فکر کن پسرای کوچولو شونه دربیارن موهاشون شونه کنن🤩🤩🤩🤩🤩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

خروجی‌ها

کاپشن پسرم ( دوتا داشت یکی رو گذاشتم کنار رفت به خیریه)

بلوز بافت براش کوچیک شده بود ( سالم و تمیز مونده بود » خیریه)

بارانی خودم( کاملا تمیز و نو بود ولی دیگه سیر شده بودم از استفاده ش » خیریه)

بورس (شکسته بود جایگزین شد)

دو روز روزه قضا گرفته شد الحمدلله 🤲🏽

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشه

اگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر با بچه هاتون بازی می کنید؟

من می خوام هم خونه تنیز باشه هم کتاب بخونم هم ورزش کنم هم بیرون برم هم به اموزش های بچه ام برسم هم عاشق پخت وپزم

نمی دونم همه این ها با هم شدنیه یا باید تعدادی شون فعلا فاکتور بگیرم؟

اهان بحث عبادتم هست

شادی صدام کنید
ممنو هایدی عزیز ❤️من از یوتیوب با این سبک آشنا شدم دو تا کانال pick up the limes و Sarah Therese رو ...

به به موفق باشی ❤️ 😍

واقعا بهترین روش زندگیه

امروز راجع به این موضوع با کامانم غیر مستقیم حرف زدم . تشک هامونو ریختیم که یه سر و سامونی بهشون بدیم مامانم گفت تشک های من تو کمد مونده تمیزه ولی مال مادرم تو راه رو و حیاط و مونده بوی خاک گرفته.

به مامانم گفتم الان ما ۵ تا تشک داریم خب راحت تر میشه بهشون رسید و هزینه کرد ولی خدابیامرز مامان بزرگم ۲۰ ،۳۰ تا تشک داشت نه وقتشو داشت نه میشد انقدر هزینه کرد پس هر چی وسایل کمتر داشته باشی وقت کمتری برای تمیز کردن و...میبره(چون مامانم همش از کمبود وقت ناله میکنه)  

یکم تو فکر رفت امیدوارم اثر کنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

راستش تا قبل دو سال سرگرم کردن بچه ها خیلی سخته،

بنظرم کاری که الان میتونی بکنی اینه که کم کم بهش یاد بده کاراشو خودش انجام بده مثل غذا خوردن و تنهایی بازی کردن و...

با توجه به سنش این فعالیتا بیشتر میشه، که مثلا از یکسال دیگه مستقل بشه

نداریم . شماره ها تو موبایلمه

هر چند وقت یکبار این بخش گوشی هم باید پاکسازی بشه 

گوشی من یه سیستم بدی داره که شماره یک نفر و تکثیر میکنه(بخاطر پیام رسان ها) سر همون شماره افراد زیادی رو نگه نمیدارم 🤦🏻‍♀️

هر چند وقت یکبار این بخش گوشی هم باید پاکسازی بشه گوشی من یه سیستم بدی داره که شماره یک نفر و تکثیر ...

وای اره از من هم مثلا اگه روبیکا یا ایتا داشته باشن یه شماره سه تا شماره میشه🤦🤦 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

بچه شما یک سال و نیمه است

قطعا زحمت زیادی داره

باید مدام مراقبش باشی

به نظر من خودتو اذیت نکن

که حتما خونه مرتب باشه 

از این دوران لذت ببر

تا میتونی باهاش بازی کن

این دوران تموم میشه و دلتنگ این روزها خواهید شد

غذا رو اگه میشه دو وعده رو با هم بپز که دیگه برای شام کاری نداشته باشی

من  پسرم چون بچه اول بود خیلی بیشتر باهاش بازی می‌کردم

تو سن بچه شما بود باهاش توپ بازی می‌کردم

از این توپ پارچه ای ها

وووی با اون دندونای کوچولوش می‌خندید دلم ضعف میرفت

یادمه کلی باهاش بادکنک بازی می‌کردم

فیلماشو نگاه میکنه میگه مامان چقدر برام زیاد وقت میزاشتی 

مثلا میخوای کتاب بخونی یه دفتر بده بهش بزار ایشونم مشغول بشه

خیلی خوبه از الان شما رو در حال کتاب خوندن ببینه 

ولی در کل بگم سخت نگیر

پسر من الان ۱۵ سالش شده

به سرعت برق روزها میگذرن و بچه ها بزرگ میشن

مهم اون خاطراتی که تو بچگی براشون ساختیم

هرچند من شوهرم به شدت به نظم حساس بودو کلی سرم غر میزد( من شاغل بودم تمام تلاشمو می‌کردم  )

ولی خب بچه است دیگه باید شیطنت کنه

وای اره از من هم مثلا اگه روبیکا یا ایتا داشته باشن یه شماره سه تا شماره میشه🤦🤦

تو تنظیماتم نگاه کن شاید گزینه ای داشته باشه برای اینکه فقط شماره های ثبتی تو گوشی رو نشون بده (فکر کنم گزینه ادغام مخاطبینه)

ولی گوشی من نداره 😢

عبادت رو یادم رفت بگم

پسرم از بچگی که خیلی کوچولو بود من نماز میخوندم میمود توی چادرم

بعد یکم بزرگتر شد میتونست حرف بزنه میگفت مامان اینجا دایناسول تخم گذاشته 🤣🤣🤣🤣

پسرا هم عشق دایناسور 

منم هر دفعه مثلا تخم دایناسور رو میشکوندم دایناسور کوچولو به دنیا می اومد

الانم گاهی میاد زیر چادرم فقط کله اش جا میشه 😆😆😆😆

سلام سلام 💖

خروجی امروز : کلاه آفتابگیر که کشش خراب شده بود و کلا دیگه مورد استفاده نبود / یه جفت دمپایی هتلی نو با بسته بندی 

گذاشتم بیرون شاید به درد کسی بخوره 

ورودی هم نداشتم 🤩

دوستان من هنوز فرصت نکردم کل صفحات رو بخونم برای همین در جریان نیستم که چه روزی برای چه کاری هست ! 

فعلا دارم کم کم مرتب میکنم و هدفم پاکسازی و خروج بلااستفاده هاست 🙋 خلاصه ببخشید که آیتم های خروجی من ، خارج از مبحث 🙈🤭