2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 70861 بازدید | 2610 پست
ایتم هاش قشنگنولی من اگه بودم به جای این فرش یه فرش قرمز طرح های هریس و قشقایی و... پهن میکردم چون ع ...

وای چقدر سلیقه هامون بهم شبیـــــه😍😍😍 

دیشب عکس اولی رو با همین فرش ها تصور میکردم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️دفترچه تلفن✅️✅️✅️خودمون نداریم

منم ندارم... یک زمانی خونه پدری داشتیم....اما بچه ها یک زمانی گوشی قاتی کرد دیگه هیچ شماره ای از دوست و آشنا نداریم که

سلام دوستان.... امروز دراور شوهرم مرتب کردم. ۴ تا جوراب که دیگه گشاد شده بود😂گذاشتم خروجی و دو تا جوراب جدید جایگزین کردم. وفتی که عکس میگذارم حس خوبی بهم میده.... انگار کار خیلی مهمی انجام دادم🥰

سلام دوستان.... امروز دراور شوهرم مرتب کردم. ۴ تا جوراب که دیگه گشاد شده بود😂گذاشتم خروجی و دو تا ج ...

ممنون که عکس میذاری فیگی جان.

عکسا به منم حس خوب میده مخصوصا خروجی ها 👌😍 

سلام دوستان.... امروز دراور شوهرم مرتب کردم. ۴ تا جوراب که دیگه گشاد شده بود😂گذاشتم خروجی و دو تا ج ...

قطعا کار مهمی انجام میدی که عکس می ذاری

اجاق گاز کشیدم جلو تمیز کردم 

یه مقدار هویج خرد کردم برای سوپ

بقیه اش تو سالاد یا کیک هویج استفاده می کنیم

پادری اشپزخونه شستم

شادی صدام کنید

کل خونه رو جارو زدم✨همه وسایل و گردگیری و پاک کردم✨دستشویی و شستم✨سینک و شستم✨گاز و هود پاک کردم✨روفرشی اشپزخونه رو شستم✨لباسارو شستم و جمع کردم✨کشو لباسای دخترم و مرتب کردم✨کتری و حسابی شستم✨و کلی کار ریزه میزه دیگه که امروز انجام دادم و الان خیلی حس خوبی دارم،تمیزی خونه برابر با روحیه و انرژی من💒

ورودی امروز:

گل پنیرک(فقط همین فصل استفاده میشه خیلی کم خریدم)

یه شانه پلاستیکی تاشو برا پسرم(معلمش گفته تو کیفتون شانه بزارید وقتی کلاهتون رو برمیدارید موهاتون بهم ریخته میشه مرتب کنید)

یه شلوار جین که مورد نیازمه،(یکی از شلوارای قبلیم رو باید بزارم خروجی)

خروجی: یه تاپ و یه زیرشلواری که خیلی وقته استفاده میکنم از ریخت افتاده

عزیـــزم 😍 ❤️ 😍 خوش باشی ایشالا اگه میشه بیشتر از تاثیر این سبک روی زندگیت بگو چجوری اشنا شدی و چه ...

ممنو هایدی عزیز ❤️

من از یوتیوب با این سبک آشنا شدم دو تا کانال pick up the limes و Sarah Therese رو دنبال میکردم. قبل از اینکه ازدواج کنم تو دوران کرونا این سبک رو تو اتاق خودم پیاده سازی کردم. خیلی حس خلوتی و تمیزی رو دوست دارم. بعد از اینکه ازدواج کردم و با مادر شوهرم که بی نهایت آدم  ماکسیمالی هستن آشنا شدم بیشتر اهمیت مینیمال بودن رو درک کردم. اینقدر وسایل تو خونشون دارن که فکر کردن بهش هم ذهن آدمو آشفته میکنه. بعد از مهاجرت هم به دلیل کوچیک بودن فضای خونه ها تا حدی به اجبار مینیمال تر زندگی کردم. یه جنبه ی دیگه‌ی ماجرا هم محدود بودن وقتم برای تمیزکاری بود. هر چی وسیله ی بیشتری تو خونه باشه زمان تمیزکاری بیشتره. اینه که با کمک این تاپیک یه سری چیزا رو رفع انباشتگی میکنم هر وقت فرصتی پیش بیاد. 

من وقتی این مدل خونه ها که فرش و مبل رنگ روشنه میبینم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه: کثیف نمیشه؟! ...

چرا عزیزم کثیف میشه بچه هم که نداشته باشی بازم کثیف میشه.

من ی مدت دکوراسیون های مینیمال رو که می‌دیدم گفتم هروقت مبلامو خواستم عوض کنم رنگ عاجی میگیرم.این رنگ خیلی حس تمیزی میده به خونه ولی بعد گفتم من اگه قراره مبل رنگ روشن بگیرم نتونم راحت استفاده کنم همش باید مراقب باشم به اهل خونه استرس بدم و همش در حال تمیز کردنش باشم که فایده ای ندارد.من سبک مینیمال رو برای زندگیم انتخاب کردم که کمتر درگیر خونه و وسایل و تمیزکاری باشم.

و بنظرم با اینکه بیشتر مبلمان دکوراسیون مینیمال روشن هستن ولی انتخاب رنگ روشن اصلا مینیمال نیست چون باعث کار و زحمت بیشتر میشه.و مینیمالیست ها اینو نمیخوان

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️دفترچه تلفن✅️✅️✅️خودمون نداریم

نداریم . شماره ها تو موبایلمه

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil