2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 46905 بازدید | 1830 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باخوندن پستایادم اومد که روی سرویس قاشق چنگالم دوازده تاچاقومیوه خوری هست که خوشدست نیستن وفقط چندبار وقت صبحانه ی مهمون ازشون استفاده کردم. یدونم چاقوی کیک روی سرویسمه که سالی چندباراستفاده میشه

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️چاقوهای ارزان وبی کیفیت که به هیچ دردی نمی خوره✅️✅️✅️

ندارم 

قبلا بعنوان کارد زنجان همسرم میخرید ولی همش قلابی بود 

منم میذاشتم خروجی

❌لایک❌
عزیزم اینا خونه تکونی بود بیشتر😊دقیقا کارهایی که من برای خونه تکونی انجام میدم

ما خروجی دادنمون تموم شده و رسیدیم به خونه تکونی اگه شما خروجی داری و دوست داری اینجا با ما همراه بشی و گزارش بدی بسم الله خوشحال میشیم😊

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چاقو های منزل ما

دو عدد چاقو دسته زنجان

۱۲ عدد چاقو سرویس که برای صبحانه استفاده میشه و چون در ماه حداقل یکبار رو مهمان برای صبحانه دارم نیازم هستند 

۱۲ عدد چاقو میوه خوری که باید بازم ازشون تهیه بشه

ققنوس

چند وقت پیش گفتم بابام از ویلامون یه عالمه سی دی و دی وی دی آورد که مامانم قایم کرده بود ،امروز اونا رو برسی کردم اونایی که دوست داشتم ببینم کپی کردم بقیه اش هم رفت خروجی 

فقط ۳ تا دی وی دی خالی و سه چهار تا سی دی که باید کپی کنم نگه داشتم

اون دیسک های خالی هم باید فکر کنم چه اطلاعاتی توش بریزم که از لپ تاپ پاک بشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چاقو های ما شامل 3 تا چاقو دم دستی که روزانه استفاده میشن. یه چاقو آشپزخانه که برای گوشت استفاده میشه. یه چاقو کیک دارم که هر وقت کیک میپزم برای برش لایه ها استفاده میکنم. 

یه تعداد زیادی لباس گذاشتم خروجی. خیلی هاش رو اصلا استفاده نمیکردم ولی چون هدیه بود نگه داشته بودم. با سختی گذاشتم بیرون واقعا. همسرم یه باور دارن که تی شرت های نو رو اینقد بیرون میپوشن و وقتی از رنگ و رو رفتن به عنوان لباس خونگی استفاده میکنن. خیلی دارم روش کار میکنم. چند تا از تیشرت های ایشون رو هم گذاشتم خروجی. احتمالا چند دست لباس خونگی مرتب براشون تهیه کنیم.