2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 46235 بازدید | 1814 پست
دوستان کس دیگه اینجااگرپتوشورداربگه

بنده پتو شور ندارم 

ماشین لباسشوییم هشت کیلویی هست 

یک نفره ها ، روفرشی و پتوهای ترک رو اون می‌شوره دونفره های بزرگ رو خیلی دیر به دیر استفاده میکنیم میدم خشکشویی

ققنوس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو کمد همسرم دنبال میخ می گشتم چندتا ژیلت نو بود گذاشتم تو حموم استفاده کنیم

این کمد مجدداا پاکسازی نیاز داره

من اتاق خوابم بزرگه به جز یه گلدون طبیعی هیچ چیزی اعم از دکوری ،والن پرده لوستر هیچی هیچی نداره

پس با اجازتون😂😂با اون دوتا میخ دوتا از عکس هامون زدم به دیوار

شادی صدام کنید
ترسو جون. خوبی؟ بهتر شدی؟

فیگی جون ببخشید میگم ولی شادی جون تو امضا هم گفتن شادی صداش کنیم ❤️

حیف نمیشه نام کاربری رو عوض کرد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان عزیزم میشه من راهنمایی کنیدبرای حدود ۱۲ نفر چه سایز قابلمه ای برای برنجچه سایز قابلمه ای برای ...

میگم اگه با پلوپز قشنگ برنج در میاد نصفشو تو اون بپز اینجوری گازت خلوت تر میشه

سلام ظهرتون بخیر، 

خروجی های آذرماه بیشتر از ماه پیشه، در واقع با یک پاکسازی اساسی میخوام وارد فصل زمستون بشم🤗

☑️١٨آیتم شامل⬅️١تیشرت، ١شومیز، ٢بلیز،١مانتو بافت، ١پالتو،١کت،۴شلوار خونگی، ٣جوراب،٢شال نخی، ١کفش همسر، ١تیشرت همسر که همگی حسابی خدمت کرده بودن و کهنه شدن. 

☑️١٠آیتم که بخشیده شدن⬅️١شال موهر نو که خواهر کوچیکم خوشش اومده بود(یکی دیگه دارم)، ١پیراهن که سایزم نبود وکاملا نو هست دادم خواهرم، ١گردنبند سنگی که مناسب سنم نبود و خواهرزاده م خوشش اومذ دادم بهش، 1 باکس چوبی که همکارم برای کارای هنریش لازم داشت گذاشتم کنار بعد تعطیلات بدم بهش، ۶تا تشک که طی این ١٢سال هیچ استفاده ای ازش نکردم و (خواهرم تشکای قبلیش سنگینه و جا گیر میخواد ردش کنه) قراره اینا رو جایگزین کنه. 

☑️١شیشه ی خالی آبلیمو که رفت تو بازیافت. 

در مورد چاقوهای اضافه هم،چاقوی بی مصرفی ندارم منتها فقط با یک چاقو کارهای آشپزی رو میکنم و بقیه برای میوه خوری و مهمان و صبحانه و خرد کردن گوشت و... هست که به شخصه کار باهاشون برام راحت نیست ولی تو هر خونه ای لازمه و موردی مصرف میشه و قابل حذف نیست.در واقع هیچ چاقوی بی مصرفی ندارم. 

دوستان عزیزم میشه من راهنمایی کنیدبرای حدود ۱۲ نفر چه سایز قابلمه ای برای برنجچه سایز قابلمه ای برای ...

منم تو این مهمونی اخیرم ۱۲نفر مهمون داشتم،ی قابلمه روحی دارم یکی دوسایز از قابلمه بزرگ سرویس ها بزرگتره،تو اون برنج گذاشتم باز کوچیک شد و کمی از برنج و تو ی قابلمه دیگه دم گذاشتم!بالاخره ادم دوسه پیمانه هم اضافه خیس میکنه 

بخاطر همین بعد مهمونی گفتم باید ی قابلمه بزرگ بخرم

طبق این عکس سایز ۳۰ که برای ۸ تا ده نفر

یه قابلمه تفلون تک دارم

یه سایز کوچکترش قابلمه روی دارم

حالا مادر همسرم‌بیان ببینم نظرشون چیه

چون خورشت نهایتا لعاب میده ولی برنج باید جاش بزرگ بشه

شادی صدام کنید
طبق این عکس سایز ۳۰ که برای ۸ تا ده نفریه قابلمه تفلون تک دارمیه سایز کوچکترش قابلمه روی دارمحالا ما ...

من خیلی از سایز قابلمه ها  سر در نمیارم و چشمی کار میکنم 

ولی با نظر بقیه موافقم و بنظر منم تو دو تا قابلمه برنج بذارید 

اگر بتونید قالبی برگردونید خیلی زیبایی خوبی به سفره میدن 

ققنوس
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️چاقوهای ارزان وبی کیفیت که به هیچ دردی نمی خوره✅️✅️✅️

چاقوی بدون استفاده ندارم

یک چاقو اره ای دارم که تقریبا همه کارام با همونه

یک چاقوی بزرگ دارم برای برش هندونه و... استفاده میکنم

۶ تا چاقوی میوه خوری دم دستی

۱۸ تا چاقوی میوه خوری برای مهمان

منم تو این مهمونی اخیرم ۱۲نفر مهمون داشتم،ی قابلمه روحی دارم یکی دوسایز از قابلمه بزرگ سرویس ها بزرگ ...

تو دو تا قابلمه بذار که نخوای ورودی جدید بدی