2777
2789
عنوان

یه ادم چقد میتونه خوش شانس باشه

1002 بازدید | 65 پست

خواهرشوهرم تازه عقد کرده خیلی پسره ازش سره

کاش میشد عکسشو بذارم همونی که منو خیلی

اذیت کرد .

پسره خونه خریده زدتش نام این

اونا همه بکنار دیشب مادرشوهرش که خیلی 

جوانم بود فوت کرد. 😐😐😐

بخدا اینا همبنجورین پاقدمشون سیاهه 

تا امدن تو خانوادم خاله جوانم فوت شد

چقدددد خوش شانسه این دختر زشت

اره بش حسودی میشه چون جدا از قیافه زشتو کریحش

خيلیم بد ذاته خیلی منو آزار داده

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

میدونم ازش عصبی هستی ناراحتیاما فکر نمیکنی که خیلیییی داری درگیرش میشی و ریدی توی آرامشت؟؟؟؟

منو میشناسی؟

ببین ملت 20 سال زنو شوهرن یه گ وزم به اسم زنشون نمیزنن

این شش دانگ خونه رو زده بنامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سگ محل کن ادم سمی که میخواد حرصت بده سگ‌محل کن 

من حتی این شاخهای مجازی که خارج کشورن و  مردمو تحقیر میکنن و فخر میفروشن و دنبال خالی کردن جیب مردم ساده ایران هستنو بلاک میکنم در حد از ادم سمی حالم بهم میخوره 

😂😂😂بعد من مادرشوهر 90 ساله من روزبه روز جوانتر میشه و سرحالتر

بخدا مادرشوهرش جوان جوان بود عی دست راستش رو سرم

تو میگه خوش شانس مطمین باش الان خانواده شوهرشون تو خودشون بهش میگن نحس  بدقدم...خواهرشوهرت الان باید خجالتم بکشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

ای خواهر باید آخر عاقبتش خوب باشه ،ولله ما هم یکی داشتیم،خیلی آدم بدی بود و یک زندگی بسیار لاکچری داشت،همه می‌گفتیم این عدالت نیست الان بیچاره همسرش طلاقش داد و پسره رو برد و رفت،وخیلی حالش بد شده

سگ محل کن ادم سمی که میخواد حرصت بده سگ‌محل کن من حتی این شاخهای مجازی که خارج کشورن و مردمو تحقیر ...

من که دوسال قط رابطم بعد اخه تو نمیدونی ابن شوهر بیشرفم چقددد منو عذاب داد

نگا همه چی به شانسه

😂😂😂بعد من مادرشوهر 90 ساله من روزبه روز جوانتر میشه و سرحالتر

بعضی چون ساده ان و انرژی مثبت دارن هر جا برن طرف شانس میاره برعکس ادم سمی که بدبختی میارن و دقیقا ادمای سمی میرن سمت ادمای مهربون و ساده 

ای خواهر باید آخر عاقبتش خوب باشه ،ولله ما هم یکی داشتیم،خیلی آدم بدی بود و یک زندگی بسیار لاکچری دا ...

اخخخخخ چی میشد منم بیام بگم منم عدالت خدارو دیدم

خدا تو عقد مادرشوهرش مرد

من که دوسال قط رابطم بعد اخه تو نمیدونی ابن شوهر بیشرفم چقددد منو عذاب دادنگا همه چی به شانسه

ادمای سمی خودخواهن و موذی و بشدت از ادمای ساده و مهربون سواستفاده میکنن شانس ندارن سیاست کثیف دارن 

تو میگه خوش شانس مطمین باش الان خانواده شوهرشون تو خودشون بهش میگن نحس بدقدم...خواهرشوهرت الان باید ...

نه بابا برای شب یلدا کلی براش تدارک دیده بودن مادرشوهرش بستری بوده