2777
2789
عنوان

سوغاتی از برادر شوهر

540 بازدید | 24 پست

سلام میشه لطفاً راهنماییم کنید برادر شوهرم آلمان زندگی می‌کنه دوسال پیش آمد ایران برام یه جلیقه ببعی طور آورد که تنگم بود امسال که آمده یه پافر آورده که نه تنگه نه راحتم توش تازه من ده کیلو لاغر کردم اگه به وزن قبل بودم اصلا تنم نمیشد شب یلدا مادرشوهر مهمانی گرفت اما چون همه بودن نداد فرداش از دست شوهرم فرستاد واسه بچه هام شوهرم لباس میاره خوبه اندازست اما برای من ....حالا بگذریم من مشکلم اینه حالا نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم به نظرتون برم پس بدم یا نه رشته و اصلا به روی خودم نیارم مادرشوهرمم از آمدن برادر شوهرم بهم چیزی نگفته با دختراش رفتن استقبال پسرش از او موضوع هم ناراحتم امروز روز مادره نمیدونم چیکار کنم چه رفتاری کنم اصلا برم یا نه توروخدا راهنماییم کنید از این سوغاتی آوردن که تنگ میاره اندازم نیست خیلی ناراحتم همش فکر میکنم با دختراش نشسته خوبه را سوا کرده تهش هرچی مونده میندازن به من😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه برادر شوهرت از همونجا به اسم خودت گرفته  از کجا سایز بدونه آقایون دقیق نیستن زیاد

شاید همینطوری آورده داده دست مادرشون که برا هرکی هرچی دوست داره تقدیم کنه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

وا هدیست دیگه برادر شوهرت سایز شمارو نمیدونه که ولی مرده سایز همسرتو میدونه بنظرم خیلی زشته اگه برگردونی

حالا راجع به مادرشوهرت نمیدونم ولی بازم لزومی نداشت عروسشونو ببرن استقبال پسرش که از جنگ برنگشته که از المان برگشته😂عروسشون بره استقبال چیکار

وا هدیست دیگه برادر شوهرت سایز شمارو نمیدونه که ولی مرده سایز همسرتو میدونه بنظرم خیلی زشته اگه برگر ...

حالا اگر می رفت میومد تاپیک میزد مادرشوهرم مجبورم کرده بریم استقبال پسرش🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو 

کاری ب کارای مادرشوهرت ندارم مادرشوهراسمش روشه خوب خوبشم بدجنسه ولی راجب کادو مردا ک سایزبلد نیستن بعد شمااگ بری پس بدی انگازک طلب کاری ازش ایشون لطف کرده اورده ب نظرم مثلا ب خنده بگو داداش منوخیلی لاغرمیبینیا دفعه بعد خواستی خریدکنی بگو یه نمه تپل تره طرف.   سایزبزرگتربگیربعدبخندتمام

حالا اگر می رفت میومد تاپیک میزد مادرشوهرم مجبورم کرده بریم استقبال پسرش🤣🤣🤣

😂😂😂😂

من شوهرم رفت روسیه برگشت خودم تنهایی رفتم استقبالش مادرشوهرم اینا گفتن چون شهرستانیم دوساعت طول میکشه نیومدن😂😂شوهرم میگفت اومدم دیدم تنهایی اینحا نسبت اونور برای جفتمون بیشتر حس غربت بهم دست داد از این به بعد با مامانت بیا😂

ایناعم از اونور بوم افتادن بخدا