2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یک بار رفتم یزد پیش دکتر افلاطونیان ‌‌چند بار زنانماه پیشم عکس رنگی رحم انجام دادم کلی امپول اچ ...

بیا برای هم دعا کنیم.  تو برای من منم برای تو.  انشالله بزودی دامنت سبز بشه. 🥲❤️❤️❤️ 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عزیزم خداروشکر شما از چه روشی نتیجه گرفتین

من سال دوم ازدواجم دکتر گفت تنبلی تخم دان داری زود اقدام کن یه سری قرص داد خوردم وباردارنشدم ودیگه دکتر نرفتم وهیچ دارویی نخوردم تا سال هشتم به طور طبیعی باردارشدم تو سن ۳۳ سالگی

خدایا در این آشفته بازار محبت ، تو تنها شاهد ارزانی ام باش.💔🥀

خدا هر وقت صلاح بدونه همون موقع میده بیخیالش شو و بهش فکرنکن فقط کارتو انجام بده واسه بچه دارشدن نزدیکی منظورمه. بقول مادربزگ خدابیامرزم میگفت خدا حق کسی رو پیش خودش نکه نمیداره بالاخره دیر بشه دروغ نمیشه. 

خدا هر وقت صلاح بدونه همون موقع میده بیخیالش شو و بهش فکرنکن فقط کارتو انجام بده واسه بچه دارشدن نزد ...

ممنون گلم دلم گرم شد با حرفاتون لطفا دعام کنید هم من هم آبجی مو هر دو نی نی نداریم

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
ممنون گلم انشالله حاجت روا باشید. حتما انجام میدم

فداتشم بسپار به امام زمان نذر کن دست خالی برنمیگردی. مهدیار مو اول از خدا بعد ازامام زمان خواستم و بهم داد.

تاپیک رو هم انجام دادم گفته بود سال بعد بچه بغلته و واقعا بود

انشالله هر دو تا تون تو بهترین زمان باردار بشین . میدونی یه چیزایی رو خودمون بلد نیستیم وبه تعویق میفته مثلا من همیشه واسه بچه اقدام میکردم نهایت بعد ده دقیقه میرفتم میشستم بعد ۸ سال فهمیدم که آب اسپرم مرد رو میکشه یعنی باطل میکنه و من بعد اون که فهمیدم اقدام کردم بعد فرداییش رفتم حموم وباردارشدم شاید یکی از دلایلش همین میتونست باشه

علتش چیه منم 14 هفته رشدش متوقف شد دومی بود کامل سقط کردی؟

نه سومی خدا خواسته 

درد گرفتم رفتم بیمارستان اونجا دردام شروع شد وبا درد زیاد سقط شد فقط خونریزی بند نمیومد دکتر ۱۱شب اومد رفتم اتاق عمل برای کورتاژ 

خیلی افسرده شدم کلی باردار تو فامیل داریم چرا باید اینجوری میشد نمی‌دونم جنین ضعیف بود یا بدن من مشکل داشت که رشدش ایستاد 

همش بغض دارم