2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 47141 بازدید | 1842 پست
من همیشه سه تااسکاج دارم یکی برای لیوانا ویکی برای بقیه ظروف ویکیم سیمی. خیلی وقتامیگم مال لیواناروب ...

منم یه اسکاج نرم برای چدن ها 

یکی که زبره برای ظروف

و یه سیم ظرفشویی

❌لایک❌

من یه اسکاچ و سیم برا ظرفشویی بالا دارم

یه اسکاچ برا دستشویی بالا

یه اسکاچ برا حمام بالا

یه اسکاچ و سیم برا ظرفشویی زیرزمین

یه اسکاچ برا حمام دستشویی زیر زمین

هر موقع اسکاچهای ظرفشویی کهنه بشه میره برای دستشویی‌ها  و اسکاچ های دستشویی میره خروجی

❌️لایک❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میبینم بحث اسکاچ هست.... من متاسفانه اوضاع اسکاچ خونه خرابه. میرم پاکسازی کنم😂

دستمال آشپزخونه فکر کنم گردگیری منظورتون بود که اونم اوضاع خیلی خیطه....چیزی واسه گفتن ندارم🤣

و زبر بشقابی ندارم اصلا.... زیر بشقابی اصلا نمیدونم چی هست!

بچه ها دیروز برق رفته بود گفتم از فرصت استفاده کنم و زیر سینک تمیز کنم. 

یک دونه مایع ضدعفونی رفت خروجی...

و همینطور یک اسپری گردگیری تمام شده

و زیر سینک هم دستمال کشیدم و تمام.

امروز یک کم تمیز کردن اوراق و برگه دارم که آن شاالله انجام دادم اینجا گزارش میدم.

راستی روزمون مبارک.... امروز خودتون زیاد خسته نکنید و استراحت کنید

سلام دوستای گلم در مورد سرویس چینی یه آیتم دکوری که اصلا استفاده نمیشه هدیه هس نمیشه بذارم خروجی

قوری و جا قاشقی های تک نفره تا حالا استفاده نکردم از بقیه همیشه استفاده میکنم

اسکاچ ,دستمال اضافی و زیربشقابی هم ندارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من همیشه سه تااسکاج دارم یکی برای لیوانا ویکی برای بقیه ظروف ویکیم سیمی. خیلی وقتامیگم مال لیواناروب ...

نه مامان من چون زیاد با وایتکس کار میکنه از این روش ها استفاده نمیکنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️اسکاچ کهنه،دستمال های کهنه بی رنگ ورو،زیر بشقابی✅️✅️✅️

هیچ کدام رو نداریم 

دستمال ها که کهنه میشن میذارم برای ماشین چند بار که تو ماشین استفاده شد می‌ره خروجی 

ققنوس

زن عموی همسرمم این مدلیه. یه بار مهمون بودیم خونشون. من رفتم ظرفارو بشورم این موضوع رو نمیدونستم و با اسکاچ لیوان ظرفارو شستم وقتی اومد دید ناراحت شد! 

من همیشه موقع ظرف شستن اول ظرفایی که خیلی چرب نیستن مثل فنجون و... میشورم و بعدباقی ظرفارو

درآخر هم اسکاج رو قشنگ با پودر ماشین میشورم که چربیش بره و میذارم رو ابچکون یا بیرون روی رخت اویز تا خشک بشه. به نظرم نیازی به دو تا اسکاچ نیست