2777
2789
عنوان

رلم خیلی به اکسش فکر میکنه

137 بازدید | 19 پست

راستش بچه ها خیلی رفتارای رلم ذهنمو درگیر کرده چون مشخصه خیلی به اکسش فکر میکنه با اینکه دختره بهش خیانت کرده امروز میگفت چهار ماه با اکسش تو یه خونه زندگی میکردن خانواده دختره هم خبر داشتن😬 بعد به من میگه تو یه بیرون اومدن ساده باهام نمیای یا همش میگه دوست دارم بغلت بخوابم منم میگم ما تازه باهم آشنا شدیم این کارا زشته!

از طرفیم به دلایل موجهی اصلا راهش نیست که باهاش کات کنم

رفتاراش یه طور خاص و مرموزه مثلا همش پشت سرهم فیلم و عکسهای میک لاو میفرسته وقتی میگم این کارارو نکن زشته میگه آفرین از این رفتارت خوشم اومد کلا خیلی عجیبه...

به نظرتون منظورش از این کارا و حرفا چیه؟؟من باید چه برخوردی داشته باشم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورش همونطور که گفته بری تو بغلش............................................................کلا قصد و نیتش اینه...........دلشم برای اون تنگ نشده..........میخواد به تو بفهمونه که بله و.............

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

موندنت اشتباه محضه

واقعا میتونی به پسری اعتماد کنی که چهار ماه با یه دختر دیگه تو خونه بوده!؟اصن دلت میشینه؟

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کات کن😐😐😐😐😐این دیگ ارزش ادامه دادن نداره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

تنها و بهترین برخورد اینه که یه خودکار قرمز برداری و دورش رو خط بکشی! این فقط و فقط ازت رابطه میخواد ...

آخه احساس میکنم داره منو امتحان میکنه ببینه چطور دختریم