2777
2789

سلام دوستان ، من خودم یه آدم مذهبی ام و سعی میکنم فیلم ها و عکس های صحنه دار نبینم ، ولی همسرم هفته ای یه بار هم که شده تو گوشیش عکس های خیلی بدی میبینه ، مثلا عکس بدن برهنه ی یه خانم یا ...

چند ماه پیش بهش گفتم من دیدم تو گالری گوشیت چی هست ، اینا رو نبین دیدن اینا درست نیست اونم بهم گفت اره حق با توئه باشه ، دیگه نمیبینم ولی الان بازم میره سراغ سایت های خیلی بد 😔 

نمیدونم چکارش کنم ؟ مرتب هم بهم میگه بچه میخوام ، حب کارای اون روی بچه مون هم اثر میزاره !!! 

همسر های شما هم اینجورین؟ شما جای من بودین چکار میکردین ؟ نکنه بیرون از خونه هم کارای خلاف دیگه ای میکنه و من بی خبرم!!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میتونم مردا همه یکین

بقول معروف مرد خوب مردیه که کار اشتباهش لو نرفته باشه. 

منم متوجه شدم شوهرم فیلم ناجور دیده یه چندبارم تذکر دادم ولی الان یاد گرفته دیگه پاک میکنه که متوجه نشم.

فقط میتونم مردا همه یکینبقول معروف مرد خوب مردیه که کار اشتباهش لو نرفته باشه. منم متوجه شدم شوهرم ف ...

من فهمیدم رفته از ترس من گوشی مخفی گرفته بدبخت گفتم خب بخودم میگفتی مزاحمتم ولی گردن نمیگیره 

یعنی دیگه برات مهم نیستخب موقع رابطه چندشت نمیشهآدم اینطور فکر میکنه طرف موقع اینکار داره اون فیلم‌ه ...

بله مهم هست دیگه چاره نیست 

بله همین فکرو میکنم و ببخشید از بس ناراحتم تو رابطه ارضا نمیشم

من منطقی حرف زدم جواب نداد گریه کردم جواب نداداخرش یه دعوا و قهر حسابی را انداختم دیگه ندیدم تو سابق ...

خب من دلم نمیخواد بفهمه سابقه ی جستجو هاش رو چک میکنم چون اکه بفهمه ممکنه یاد بگیره اونم مخفی کنه یا از یه طریق دیگه ای اینا رو ببینه که من نفهمم 

باید ذاتش درست بشه ، باید خودش به این باور برسه که یه سری کارا درست نیست !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...