2777
2789
عنوان

شوهرم تو گوشیش تصاویر ناجور میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست
خب من دلم نمیخواد بفهمه سابقه ی جستجو هاش رو چک میکنم چون اکه بفهمه ممکنه یاد بگیره اونم مخفی کنه یا ...

من اصلا مذهبی نیستم ولی تجربم میگه همه مردا میبینن. مگر اینکه اون قدر وقتشون پر باشه که وقت نکنن. پس الکی خودتو اذیت نکن. زندگیتو بکن. جزو فانتزی های ذهنشون هست. تو گوشیشم دیگه نگرد همون طور که دوست نداری اون تو گوشی تو رو بگرده. مرد زندگی هست چون اومده ازدواج کرده و بچه هم میخواد. پس بچسب به زندگیت و وقت آزادشو پر کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیدم دیدن اینجور چیزا اعتیاد میاره

یعنی چی ؟؟؟ یعنی هیچوقت نمیتونه بزارتش کنار ؟ 

خب من باید چکار کنم ؟

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
مردا هیچیو گردن نمیگیرن حتی اگه ببخشید زیرش زن دیگه ای بگیری هم باز گردن نمیگیرن🤦🏻‍♀️ بنظرم برا آر ...

من تا تهش رفتم حالم داغونه اونم بیخیال 

البته شاکی شدم ازش 

مهرو نفقم گزاشتم اجرا ولی خیلی بیخیال و. راحت میادو میره

ف.یلتر شکنشو حذف کن نتونه دان کنهدرست نشد خطشو دانش آموزی کن

ف.یلتر شکن رو نمیزازه حذف کنم یا حذف کنم هم میره دوباره دانلود میکنه ، میگه من باید با خانوادم که خارج از ایرانن از طریق تلگرام و واتساپ در ارتباط باشم و ف.یلتر شکن میخوام 

و ... چجوری خطشو دانش آموزی کنم ؟ تا حالا راجع بهش نشنیده بودم !!! 

هر روز سوره نور بخون کلا تا هفت نسبت خیانت نمی کننروایت امام صادقسرچ کن

چجوری باید خونده بشه ؟ هر روز یا هفته ای یه بار ؟ چه زمانی ؟

من حس میکنم شوهرتون بیشتر حالتِ مریض گونه داره و این اصلا نرمال نیست من باشم با چنین مردی ازدواجم نم ...

خب من نمیدونستم اینجوریه 😔

موقع خاستگاری گفت من هیچوقت از اینستاگرام استفاده نمیکنم چون باعث منحرف شدن جوون ها میشه ، فکر میکردم اون به خاطر ندیدن اینجور کلیپ ها حتی اینستاشم پاک کرده ، چمیدونستم یه همچین آدمیه !!! 

خب من نمیدونستم اینجوریه 😔موقع خاستگاری گفت من هیچوقت از اینستاگرام استفاده نمیکنم چون باعث منحرف ش ...

متوجه هستم عزیزم منم واقعا ناراحت شدم بخصوص که گفتید مذهبی هستید همسرتونم احتمالا باشن

باید ترک کنه این اصلا سالم نیست و حتی سبکِ پ ها و عکساییکه نگاه میکنه هم مهمه

من تعجب میکنم خانومایِ این پست انقدر راحت نرمالایز کردن و باهاش عادی برخورد میکنن🤦🏻‍♀️

ببخشید کسی که زن داره نیازی ب فیلم دیدن نداره و خیانت هم یک چیز عادیه براش ولی همشون همینن هیچوقت اع ...

راست میگییییی ؟ یعنی ممکنه خیانت هم بکنه ولی من نفهمم ؟ به خاطر خیانت همسرتون جدا شدین ازش ؟

اصلا نمیدونستم مردا یه همچین آدمایین ، اون موقع خاستگاری خودشو حیلی خوب نشون داد !!!