2777
2789
عنوان

شوهرم تو گوشیش تصاویر ناجور میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله میبینه هر کاری که فکرش کنین کردم درست نشد منم ول کردم

فقط به خاطر دیدن تصاویر مستهجن کل زندگیتونو ول کردید ؟

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من منطقی حرف زدم جواب نداد گریه کردم جواب نداداخرش یه دعوا و قهر حسابی را انداختم دیگه ندیدم تو سابق ...

من تو عقد بودم نصف شب بلند شدم دیدم داره فیلم میبینه و زوم میکنه قشنگ ...رواننی شدم گوشیو به چند قسمت تقسیم کردم

من فهمیدم رفته از ترس من گوشی مخفی گرفته بدبخت گفتم خب بخودم میگفتی مزاحمتم ولی گردن نمیگیره

مردا هیچیو گردن نمیگیرن حتی اگه ببخشید زیرش زن دیگه ای بگیری هم باز گردن نمیگیرن🤦🏻‍♀️ 

بنظرم برا آرامش خودمونم که شده نباید تا تهش بریم من الان قبل اینکه به چیزی گیر بدم به این فک میکنم که اگه بگم گردن میگیره یا نه؟ اگه گردن نمیگیره اصلا زبون نمیارم اینطوری دعوامونم کمتره.

فقط میتونم مردا همه یکینبقول معروف مرد خوب مردیه که کار اشتباهش لو نرفته باشه. منم متوجه شدم شوهرم ف ...

خب پس ما باید چکار کنیم 😔😭

خب من دلم نمیخواد بفهمه سابقه ی جستجو هاش رو چک میکنم چون اکه بفهمه ممکنه یاد بگیره اونم مخفی کنه یا ...

درسته ولی به این دارم فک میکنم حتی اگه میبینه و پاک میکنه که من متوجه نشم ینی هنوز یه ترسی داره بترس از روزی که روش وا بشه من الانم چک میکنم ولی همینکه چیزی نمیبنم دلم ارومه با تموم وجودم درکت میکنم که میخوای به اون باور برسه

خب مردها ذاتشونه دوس دارن ببینن من فامیلمون شیخ بود بچه بودم تو گوشیش چیزای ناجوری دیدم خیلیاشون هم ...

وااای چه بد 😔 خب پس ما زنها باید چکار کنیم ؟ 

فقط به خاطر دیدن تصاویر مستهجن کل زندگیتونو ول کردید ؟

ببخشید کسی که زن داره نیازی ب فیلم دیدن نداره 

و خیانت هم یک چیز عادیه براش ولی همشون همینن هیچوقت اعتماد نکن مثل من با دوتا بچه اواره ام

خب پس ما باید چکار کنیم 😔😭

نمیدونم عزیزم 

شوهر من گفت تو جمع همکارا بحث این فیلما پیش اومده از رو کنجکاوی رفتن دیدن (هرچند میدونم توجیح بود) منم جواب دندون شکن دادم گفتم الان زنا تو ارایشگاه و ... همه از دوست پسرشون و سکساشون حرف میزنن قبول میکنی منم از کنجکاوی برم امتحان کنم؟

اون لحظه عصبی شد ولی حس میکنم بااین حرفم یکم به خودش اومد.