2777
2789

خواهر شوهرم دیروز زایمان کرده امروز آوردنش خونه؛ شوهرش یه دسته گل خیلی خوشگل با یه انگشتر بزرگ براش خرید و آورد 😔 یاد خودم افتادم که دو تا بچه به دنیا آوردم شوهرم هیچی برام نخرید، تازه حقوق شوهر خواهرشوهرم خیلی خیلی کمه 😔😭😔 بخدا حسودیم نمیشه غصه میخورم برای خودم که حتما خودمو کم ارزش نشون دادم 😔😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی از مردا واقعا ب ذهنشون نمی‌رسه اینکارارو بکنن یا روشون نمیشه انگاری نمونش شوهره خودم اوایل انگار خجالت می‌کشید بخاد جلو کسی کادویی جیزی بهم بده.یا اصلا خجالت می‌کشید جلو خانوادش بهم علاقه نشون بده من میزاشتم پای بی محلیو خانوادشو میبینه و منو یادش می‌ره و این داستانا بعدش متوجه شدم ی جورای خجالت می‌کشیده.

ن بابا حتما شوهرت بلد نیست از اینکارا فک کنم خواهرشوهرت خودش برنامه ریخته معمولا مردا از این کارا بل ...

الانم بهش گفتم گفت من بلد نبودم بعدم بعید میدونم خواهر شوهرم گفته باشه اخه خودش هم وقتی گل و انگشتر رو دید خیلی سورپرایز شر

واقعا نگرفت؟ بعد که دیدی اطرافیان براشون گرفتن ناراحت نشدی؟ 😔

چرا ناراحت نشم بلاخره منم آدمم ، حالا ی چیز جالبتر بهت بگم من حتی حلقه هم برام نگرفتن گفتن رسم نداریم عوض جاریم الان چه بریز بپاشید می‌کنه ، ولی می‌دونی بعد ۱۲سال به این رسیدم به جای غصه خوردن که نتیجه اش کلی مریضی شده ، با قلق شوهرم باید پیش برم گلگی نکنم بلکه با زبون چرب خواستمو ازش بخواهم و بهش یاد بدم

شوهرمنم چیزی نخرید مدلشه کلا رمانتیک بازی و سوپرایز اینا بلد نیست ، یهو میبینی بی دلیل کلی پول میزنه حسابت ،یهو طلا میخره برات ، گوشی عوض میکنه ،بعد مثلا تولدم که مهمه زنگ میزنه کیک بخرم یا نمیخوای؟😂 سر زایمانمم چیزی نگرفت 

به دل نگیر از روی عمد نبوده حتما ندیده ونمیدونسته....بعد زایمان اولت بهش گفتی درباره دسته گل

موقع زایمان اول دسته گل خرید برام اما طلا برام نخرید 😔😔😔😔 

الانم بهش گفتم گفت من بلد نبودم بعدم بعید میدونم خواهر شوهرم گفته باشه اخه خودش هم وقتی گل و انگشتر ...

باور نکن یبار ما جمع بودیم داییم یهو با یه کیک بزرگ و کادو اومد تو و زنداییم رو سوپرایز کرد اونم کلی ذوق کرد و بالا پایین کرد ، بعدا داییم تو دهنش نمونده بود به مادرم گفته بود مغزمو خورد انقدر زنگ زد کیکم خودش سفارش داده بود گفته بود برو بگیر😂

بعضی از مردا واقعا ب ذهنشون نمی‌رسه اینکارارو بکنن یا روشون نمیشه انگاری نمونش شوهره خودم اوایل انگا ...

چی بگم والا! یه خورده بیخیالی هم هست شاید اصلا اینکارا رو بلد نیست 😔 سر بچه دومم یعنی میخواست جبران کنه بهم گفت پاشو اون دستبندت که شکسته رو ببریم عوض کنیم فکر کن هنوز ۲ روز بود زایمان کرده بودم کجا پا شم برم منم گفتم نمیخواد!