2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم انگشتر از شوهرش کادو گرفت اما من 🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
گفت بابا من اصلا بلد نبودم نمیدونستم باید طلا بگیرم سر زایمان دومم هم مشکلات بزرگی پیش اومد و اون گف ...

پس درکش کن ودیگه واست مهم نباشه شاید واقعا تو همین موقعیت بوده....خودتو اذیت نکن وفکرتو بخاطر حال خودت که خوب باشه آزاد کن

فیلمیه واسه خودش ازین کارا زیاد می‌کنه.سه تا بجه داره و نمیخاد جدا بشه با این جیزا میخاد ظاهر زندگیش ...

چقدر بده به شوهرت حسی نداشته باشی 😔 نمیدونم چی بگم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااای حلقه!!!! مگه میشه!!! خدایی هیچی بدتر از فرق گذاشتن بین جاری ها نیست!!!تازه هزینه بیمارستان ...

هییییی خواهر بخاطر اون میگم ولش کن ، آنقدر از این فرق ها دیدم که نگو نتیجه ش فقط شده بیماری های مختلف و اعصاب ضعیف

پس درکش کن ودیگه واست مهم نباشه شاید واقعا تو همین موقعیت بوده....خودتو اذیت نکن وفکرتو بخاطر حال خو ...

واقعا فقط باید بخاطر خودم به این چیزا فکر نکنم 😔😔😔

هییییی خواهر بخاطر اون میگم ولش کن ، آنقدر از این فرق ها دیدم که نگو نتیجه ش فقط شده بیماری های مختل ...

واقعا فقط خودمون اذیت میشیم 😔😔 اما خب چه کنیم! تازه کاش مادر شوهرم اینا ادعاشون نمیشد و ناله نمیگردن بین دخترشون و جاریش فرق گذاشتن! البته خوشحالم کارما داره جواب میده

واقعا فقط باید بخاطر خودم به این چیزا فکر نکنم 😔😔😔

آره عزیزم باید به فکر خودت باشی وسعی کنی اعصاب خودتو آروم نگه داری ....من یه مدت به کارای مادرم فکر کردم وافسرده تر ازقبل شدمه و هیچ چیزی عوض نمیشه فقط من خودمو داغون کردم....تو اینکارو باخودت نکن 

آره عزیزم باید به فکر خودت باشی وسعی کنی اعصاب خودتو آروم نگه داری ....من یه مدت به کارای مادرم فکر ...

چشم عزیزم، باور کن آدم حسودی نیستم اما یهو دلم به حال خودم سوخت! واقعا باید تمرکزم فقط فقط فقط فقط روی زندگی خودم باشه

واقعا فقط خودمون اذیت میشیم 😔😔 اما خب چه کنیم! تازه کاش مادر شوهرم اینا ادعاشون نمیشد و ناله نمیگر ...

ببین با تجربه میگم بسپار به خدا هرجا دیدی فرق میذارن ظلم میکنن فقط بگو خودت ببین همچین جبران می‌کنه برات ،