2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم انگشتر از شوهرش کادو گرفت اما من 🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
الانم بهش گفتم گفت من بلد نبودم بعدم بعید میدونم خواهر شوهرم گفته باشه اخه خودش هم وقتی گل و انگشتر ...

۸ سال خواهرشوهرم نشون میداد ک سوپرایز شده هردفعه شوهرش با هدیه میومد ...چن روز پیش قهر کرد اومد خونه باباش با گریه میگفت سوپرایزا همه کار خودم بود

چرا ناراحت نشم بلاخره منم آدمم ، حالا ی چیز جالبتر بهت بگم من حتی حلقه هم برام نگرفتن گفتن رسم نداری ...

واااااای حلقه!!!! مگه میشه!!! خدایی هیچی بدتر از فرق گذاشتن بین جاری ها نیست!!!

تازه هزینه بیمارستان خواهر شوهرم که حدود ۴۰ تومن شده رو پدر شوهرش داد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا! یه خورده بیخیالی هم هست شاید اصلا اینکارا رو بلد نیست 😔 سر بچه دومم یعنی میخواست جبران ...

خب پس بزا پای همین ک بلد نیست.مردا مث ما فک نمیکنن.اون حتی ب فکرشم نمی‌رسه ما زنا با همین مقایسه میتونیم جقد اذیت بشیم.مردا با تلاشی ک واسه زندگی میکنن دوس داشتنشونو ب حساب خودشون نشون میدن.باور کن تعداد کمی از مردا تنها میرن طلا بخرن واسه زنشون یا سوپرایز کنن.خواسته دستبند و واست عوض کنه منتهی زمان درستو انتخاب نکرده وگرنه خواسته بهت نشون بده ک واسش مهمی دیگه ب ذهنش نرسیده تو نمیتونی همراهش بری و خودش بره بگیره بیاره واست.با این جیزا خودتو اذیت نکن 

شوهرمنم چیزی نخرید مدلشه کلا رمانتیک بازی و سوپرایز اینا بلد نیست ، یهو میبینی بی دلیل کلی پول میزنه ...

اخه هرچیزی به وقتش قشنگه 😔 چرا بلد نیستن و ما باید اذیت بشیم!!! 

۸ سال خواهرشوهرم نشون میداد ک سوپرایز شده هردفعه شوهرش با هدیه میومد ...چن روز پیش قهر کرد اومد خونه ...

مثله خواهر شوهر من ک با گوشی شوهرش استوری عاشقانه میزاشتو خودشو تگ میکرد و همه ی ماها میدونستیم ک شوهرش اصلا ازین جیزا بلد نیست و اصلا آدمی نیست بخاد استوری این مدلی بزاره.بعد با گوشی خودش ادد استوری میکرد و قربون صدقش می‌رفت😂😂😂ولی واقعیت زندگیشون اینه ک هیج حسی نسبت ب هم ندارن

اخه هرچیزی به وقتش قشنگه 😔 چرا بلد نیستن و ما باید اذیت بشیم!!!

خیلی از زنا خودشون ب شوهرشون این جیزارو یاد میدن از قبل برنامه ریزیشو میکنن و فقط شوهره انجام میده طرحو برنامه واسه زنشونه

خب پس بزا پای همین ک بلد نیست.مردا مث ما فک نمیکنن.اون حتی ب فکرشم نمی‌رسه ما زنا با همین مقایسه میت ...

واقعا درست میگی همسرم خیلی خیلی زحمت میکشه برای زندگیمون البته منم کم نذاشتم اما خب منم آدمم ناراحت میشم اینا رو میبینم 😔 ممنون با حرفات یه خورده آرومم کردی 😔

۸ سال خواهرشوهرم نشون میداد ک سوپرایز شده هردفعه شوهرش با هدیه میومد ...چن روز پیش قهر کرد اومد خونه ...

وای دقیقا خواهر شوهر من ۱۵ سال نشون داد چقدر خوشبخته دو ساله طلاق گرفته فکر کن حسرت ی دسته گل که همسر من خریده داشته خودش گفت ، دلم سوخت براش ، حسرت ظاهر زندگی آدمها رو نباید خورد 

بهش گفتی چی گفت؟

گفت بابا من اصلا بلد نبودم نمیدونستم باید طلا بگیرم سر زایمان دومم هم مشکلات بزرگی پیش اومد و اون گفت من انقدر حالم بد بود و شب و روز رو نمیفهمیدم و حال خودمو هم نمیفهمیدم چطور برات کادو بگیرم

😂 چه باحال بوده خواهر شوهرت 😂😂

فیلمیه واسه خودش ازین کارا زیاد می‌کنه.سه تا بجه داره و نمیخاد جدا بشه با این جیزا میخاد ظاهر زندگیشو حداقل حفظ کنه.البته شوهرشم مقصر نیست خواهرش شوهرم خودش ب شوهرش علاقه نداره از طرفی انگار از بقیم نمیخاد عقب بمونه اینجوری با جشن تولدو آتلیه رفتنو سوپرایزای برنامه ریزی شده میخاد آبرو داری کنه