2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کم رساله بخوان.آبی که داخل شیرهست درایران آب کُرهست.این آب کلاپاک کننده اس.مدام تکرارکن گناهش پای فلانی.حتمامن رودرجریان بگذار.اون ذکرهاروهم مداوم بگو..وسواس درواقع باعث میشه طرف اززندگیش وعبادتش لذت نبره.این وسوسه ی شیطانه.ولی من یقین دارم خوب میشی کم کم

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
یک کم رساله بخوان.آبی که داخل شیرهست درایران آب کُرهست.این آب کلاپاک کننده اس.مدام تکرارکن گناهش پای ...

ایشالا ک درمان داشته باشه جداازحموم و دسشویی .همش توخونه همه میو نجس میبینم حتا مثلا فلان جا کسی نشسته بود زمانی .من پامواون قسمت نمزارم ب دستگیرع دست نمزنم اصلا وضعیه

همه حرفات درستع ولی ژنتیکیه

درسته این هابیماری های روح هست که ازطریق وراثت وژنتیک هم منتقل میشه.ولی شمامتفاوت ازاطرافیانت باش.واین تغییررودرخودت ایجادکن.سال هاطول کشیده تااین طوری بشی.پس زمان میبره تاخوب بشی.آهسته وپیوسته پیش برو.همون روش گازروامتحان کن.کتری اب 😁😍

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
ایشالا ک درمان داشته باشه جداازحموم و دسشویی .همش توخونه همه میو نجس میبینم حتا مثلا فلان جا کسی نشس ...

کم کم درست میشه.فقط بگوبه درک .چیزی نمیشه.چرابقیه مردم تااین حدنمیشورن خودشون رو.منم یکی مثل اون ها.تلقین خیلی مهمه.حتی کسی میمیره ،وقتی داخل قبرمیگذارن تلقین واسش می خونن.شماببین روح وروان چقدرتاثیرپذیره‌.چه برسه یک انسان زنده.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
ایشالا ک درمان داشته باشه جداازحموم و دسشویی .همش توخونه همه میو نجس میبینم حتا مثلا فلان جا کسی نشس ...

اگرالان ظرف شستی این میشه یک کاربدنی.بعدش بایدبری مثلادرس بخونی کتاب بخوانی ویک کارفکری انجام بدی.ومدام این چرخه تکراربشه.نفس عمیق بکش وبگوبه درک.همینی که هست.بسه😁😍

اومی بیند.درمحضراوهستیم.