2777
2789
همروقبول دارم ک نمیتونم من نمازم نمیخونم ولی شدیدحساسمدمپایی هرچی بپوشمومیشورم

خب راه حلش اینه مثلایک بازه زمانی درنظربگیرفرضا۱۰روزوبه خودت بگومن تاحالامثلایک ساعت داخل سرویس خودم رومیشستم،الان۵۰دقیقه میشورم.قبل سرویس گوشیت روکوک کن فلان تایم زنگ بزنه.وقتی هم وسوسه شدی که بیشتربشوری،به خودت بگوگناهش پای مثلااستادفاطمی😁بعد۱۰روزموفق شدی دوباره تایمش روکم کن.ودرکل ذکرلااله الاالله وصلوات روزیادتکرارکن.واسه وسواس عالیه.ان شاءالله موفق باشی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودم ک نیس

بله میدونم.شماتکنیک تکراررودرنظربگیرروزی ۱۰۰باربگوهمین مقدارشستن کافیه.ویک بارامتحان کن تایمش روکمترکن.ببین چیزی تغییرنمیکنه.وشماطوری نمیشین

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
ببین من حس میکنم همه جانجسع

مدام تکرارکن به درک که نجسه.کو؟من که ندیدم،به من چه؟            

این طوری ذهنیتت روتغییربده.مدام بگوگناهش گردن مرجع تقلیدم.یه مرجع تقلیدانتخاب کن😁وهرموقع خواستی بیشتربشوری بگوگناهش گردن فلانی .بعدبخندوازصحنه دورشو

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
کاش بخاطرگناه بودچندشم میش فکرم خرابتر😭😭😭

میدونم حس بدی بهت میده.ولی بایداون صحنه روترک کنی.مثلافرض کن داری غذامیپزی.وهم زمان دسشویی رفتی.غذاروی گازمیسوزه.پس باااایدزودبیای بیرون ازسرویس.یایه کتری بگذارروی گازوبرودسشویی.فقط ۵دقیقه وقت داری بیای بیرون.چون آب جوش میاد.این طوری ذهنت روعادت بده.شمامسلط به ذهنت باش.نه ذهنت مسلط به شما

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

یک دفعه نمیتونی کناربگذاری.اگرموفق بشی هردفعه چنددقیقه کوتاه ترازدفعه ی قبل کارت روتموم کنی عالیه..واین یعنی پیشرفت‌‌‌ازطرفی شماگفتی نمازنمی خوانی.اصل طهارت دراسلام برای ورودبه مسجدروزه گرفتن نمازخواندن قرآن خواندن هست.پس به شکیاتت توجه نکن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.