2777
2789
حرفات خیلی قشنگه داره هولم میدع ب اراده😊

فدات.داروهاشیمیایی هستند.وسواست روخوب میکنن‌ولی تاثیرات منفی دیگه هم دارن.مثلاحس جن سی روکم میکنن.ولی خب وقتی داروبخوری چندهفته عوارضش رومیبینی حتی حالت بدترمیشه.ولی به مروربهترمیشه وسواست.پیشنهادم اینه بروطب اسلامی.نه طب سنتی.طب اسلامی مزاجت روتغییرمیده به مرور.وبهترمیشی.یادت باشه فقط تنهاکسی که میتونه کمکت کنه خودتی.خودت شروع کن.ازهمین الان.فقط تکراروتلقین کن.همش بگوبه درک.فداسرم.به من چه.دورازجونم نمیمیرم که😁صادقانه بگم اگرادامه بدی رفتارت رواطرافیانت زده میشن ازشما.یادرآینده فرزندانت هم وسواس پیدامیکنن.ولی خب هم اینکه اومدی تاپیک زدی ودنبال راهی هستی یعنی ذهنت آماده ی تغییرهست.یه قانون هست،قانون دودقیقه.فقط به خودت بگودودقیقه میشورم.دودقیقه غسل میکنم.شمامی توانی.فقط فکرمثبت کن.باورکن اگراین رفتارت روکناربگذاری متوجه میشی دنیاچقدرقشنگه.وچه لذتایی داره.اطرافیانت هم راحت میشن.حتماآلارم گوشیت روکوک کن.ازهمین الان شروع کن.وهرروزبارهاتکرارکن باخودت:خدابامن است،خداهواموداره.تلاش کن تابه اهدافت برسی.این یک جدال بین جسم وروحته.انسان قدرت انتخاب واختیارداره.وقدرت تعقل.واسه شروع هم میتونی چندتاقانون ساده واسه خودت بگذاری.مثلاوقتی دسشوییت تمام شد.چشمات روببندخودت روبشورکوتاه.فلش تانک روبکش وبیابیرون‌ازاون موقعیت دورشو.دستات روهم بشور.مثلابگوتا۵۰میشمارم ودستام روبامایع کفی میکنم.بعداون اب کشی ساده وتمام.الان مردم سرطان هاروباتلقین تکرارودادن روحیه به خودشون خوب میکنن.وسواس که چیزی نیست.تکرارکن وسواس داشتممممم.دیگه ندارم.روی کاغذاهدافت روبنویس.مثلابگوتا۱۰روزدیگه تایم حمام رفتنم رونیم ساعته میکنم.یابگوروزانه یک باردوش سه دقیقه ای میگیرم .ولی هفته ای یک بتریک ساعت میرم وشیومیکنم.بگومن میتوانم‌😘

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
فدات.داروهاشیمیایی هستند.وسواست روخوب میکنن‌ولی تاثیرات منفی دیگه هم دارن.مثلاحس جن سی روکم میکنن.ول ...

اه عزیز دکتردوجوردارو داد دوهفته ای خوردم ولی پرخاشگرم میکرد قطع کردم براهمون پرسیدم دارو رو .تاثیربرعکس داش بنا ب حرفات نخورم بهتره .طب اسلامی روکجاپیداکنم .مزاج ک یخه یخه.تلقین اره خیلی ب خودم میگم یاهمش توفکرشم حتا کابوس شده توخاب دسشویی یاادرارمیبینم .الارمم حتمن امتحان میکنم 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگردوست داشتی میزان موفقیت روزانه یاهفتگیت روواسم بنویس داخل همین تاپیکت.میام می خونم.درضمن جلات مثبت به کارببر.شکرگذاری کن هرروز.حتی اگرشرایط ظاهری زندگیت خوب نباشه.وناراضی هستی.مثلابگوخداروشکرکه آب واسه شست وشوهست.خداروشکرمن همسردارم.و....😁بااجازه ات تاپیک هات روخوندم.مثلاواسه خودت قانون بگذار.وقتی داشتی به همسرت انارمیدادی،کافی بودچشمت روببندی.یاصورتت بچرخانی یه سمت دیگه.نبینی که دست شوهرت به شماخورد.منظورم اینه که کلاحواس خودت روازاون موقعیت پرت کنی😁واین طوری دیگه گیرنمیدی به همسرت.وقبلش صحبت کن باهمسرت بگواین مدلی رفتارمیکنم ناراحت نشی.دارم تلاش میکنم تاعادت غلط روکناربگذارم.تصورنکن بی احترامیه.شماپتانسیل تغییرروداری.ومتفاوت ازبقیه اعضاخانوادتون هستید.حتمااااهداف کوتاه مدت میان مدت بلندمدت واسه خودت بگذار.کوتاه مدت مثلاتایک ماه دیگه باااایدحمام رفتنم نیم ساعت باشه.میان مدت باااایدبه همسرم به این دیدنگاه کنم که اون تمیزترینه وهمه چی تمیزه.بلندمدت من فقط یک بارچیزی رومیشورم واون هم فقط تا۵۰میشمارم نه بیشتر

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

باتوجه به شهرمحل سکونتت.مثلابگردی مغازه هایی هستندزیرنظرآیت الله تبریزیان.ایناطب اسلامی ان.عطاری نه.دیگه مشخصه این کارهاوشست وشوهای زیادروکه داری.دیگه مزاجت نیازبه درمان داره.به خداتوکل کن.یه آیه هست درقرآن به این معنی که بایادخدادل هاآرام میشود.یاخداازرگ گردن به آدم هانزدیکتره.ازخداوندبخواه کمکت کنه.باخداحرف بزن.دخترخوب😃

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اگردوست داشتی میزان موفقیت روزانه یاهفتگیت روواسم بنویس داخل همین تاپیکت.میام می خونم.درضمن جلات مثب ...

اتفاقن خاستم بگم خبرت میکنم گفتم یوق مزاحم نشم حالا ک خدت میگی مینویسم .شوهرم  وسواس منو دوبله کرده لج میکنه شستشوی من بیشترمیش دقیقن برعکس منه سراین موضوع چن سال تاپاطلاقم رفتیم اخرش منوبرر دکتر دارو داد تاثیر منفی گزاشتن ادامه ندادم .پس من برنامه رو پیشرفتو میگم بهت همینجا النم دیر وقته بخاب مزاحمت نمیشم بازم مرسی از همه ی کمکات و توضیحات ریزب ریزت🫠

باتوجه به شهرمحل سکونتت.مثلابگردی مغازه هایی هستندزیرنظرآیت الله تبریزیان.ایناطب اسلامی ان.عطاری نه. ...

من همدانم . بایدبگردم .خدارو ک قبول دارم هرروز براش گریه میکنم کمک میخام

اه عزیز دکتردوجوردارو داد دوهفته ای خوردم ولی پرخاشگرم میکرد قطع کردم براهمون پرسیدم دارو رو .تاثیرب ...

حتماصلوات وذکرلااله الاالله رودرطول روزتکرارکن.مثلاهرروز۱۰۰بار.یاداری ظرف میشوری پخت وپزمیکنی جای فکرکردن به چیزهای دیگه.این هاروتکرارکن.یکی ازدلایل وسواس تسلط شیطان به انسانه.دیگه شمارواین طوری گول زده.زندگیت تلخ میشه .بایداراده کنی وجلوش وایسی.روی هرکس به نوعی اثرمیگذاره.مثلایکی گول می خوره دزدی میکنه.یکی هم حساس میشه نسبت به طهارت ونجاست.ولی خب دیگه نگی وسواس دارم.بگویک کم حساسم😃😁

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
من همدانم . بایدبگردم .خدارو ک قبول دارم هرروز براش گریه میکنم کمک میخام

گریه کردن که کافی نیست.تصورکن بشینیم داخل خونه توکل به خداکنیم وگریه کنیم وبگیم خدایاپول بفرست.پس نقش تلاش انسان چیه این وسط.تلاش همراه باتوکل

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
گریه کردن که کافی نیست.تصورکن بشینیم داخل خونه توکل به خداکنیم وگریه کنیم وبگیم خدایاپول بفرست.پس نق ...

ن منزورم اینه وقتی من مسلمونم چطور شیطان مسلط شده .درسته نمازنمیخونم .اونم دلیلش اینه ک چکن فکزمیکنم نجسم نمیخونم

ن منزورم اینه وقتی من مسلمونم چطور شیطان مسلط شده .درسته نمازنمیخونم .اونم دلیلش اینه ک چکن فکزمیکنم ...

ببین شیطان چندمدل هست.مثلامن خودم نمازمی خونم.وسط نمازشک میکنم رکعت سومم یاچهارمم.خب شیطان این مدلی من روگول میزنه.چون میدونه من از۹سالگی تاالان که۳۳سالمه مقیدبه نمازم.خب هیچ وقت ننازم روترک نمیکنم.چه طورمیشه نمازم روترک کنم.شک سه رکعت یاچهاررکعت یا۵رکعت خوندی رومیندازه به جونم.خب منم میگم باشه ازاول میخونم.وقتی به این ندای درونم چندبارگوش بدم.درواقع حس زدگی به من دست میده.وای نکنه همه نمازام این طوری ان.پس نخونم بهتره.و....دیگه واسه یکی وسوسه میکنه دزدی کنه یکی غیبت کنه یکی مال یتیم بخوره یکی ارتباط بانامحرم و....دیگه کارشیطان همینه.تصورکن اراده ی فولادی داره.حتماداستان حضرت ابراهیم وماجرای قربانی کردن روشنیدی.شیطان حتی ناامیدنبود.امیدداشت ابراهیم روهم منصرف کنه ازاجرای فرمان خداوند.دیگه وسوسه کردن من وشماکه کاری نداره😁

اومی بیند.درمحضراوهستیم.