2777
2789
عنوان

سیگارکشیدن در دوران‌شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست
خیلی سعی کردم اما واقعا سخته

پیش روانشناس برو حتما ببین از کجا نشات میگیره حتما درست میشه ترک میکنی قول میدم از امشب بزار کنار هر وقت یادش افتادی یه خوراکی خوشمزه بزار دهنت

دوست عزیز 

به بچه ات رحم کن درسته سیگار کشیدن زن و مرد نداره چه برای زن و چه برای مرد خطرناکه و ضرر داره مخصوصا شما که کنار بچه هستی واقعا تلاش کن ترک کنی یهو قطع نکن روزی یکی کمتر از دیروز بکش یهو به خودت میای میبینی از دست سیگار راحت شدی کم کم مطمئن باش نتیجه میگیری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش روانشناس برو حتما ببین از کجا نشات میگیره حتما درست میشه ترک میکنی قول میدم از امشب بزار کنار هر ...

بهترینا رو برات آرزو دارم از امشب شروع کن و تو همین سایت انشالله به زودی بهمون خبر بده که دیگه سمت سیگار نمیری

شما به نظر میرسه آدم با شخصیت و تحصیل کرده ای باشی میخواستم اگه ممکنه چند دقیقه باهاتون در مورد یه م ...

سلام لطف دارید . اگر کمکی ازم ساخته باشه خوشحال میشم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚