2777
2789
عنوان

سیگارکشیدن در دوران‌شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست
دودش هم برای نوزاد بده 😥

تو خونه اصلا نمیکشم که دود بمونه 

میرم بالکن و لباسم‌هم عوض میکنم که بو نده میام پیش بچه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی خیلی برام عجیبه یه زن روزی یه پاکت سیگار بکشه ...نمی دونم چرا...

عزیزم کاش تو شیردهی رعایت بکنی ارزش داره ...

من دکتر پوست می خواستم برم نرفتم قدم ممکنه داروهاش اثر بزاره

سیگار که برای خودتم خوب نیست حالا یه مدتم رعایت کن

خیلی خیلی خیلی برام عجیبه یه زن روزی یه پاکت سیگار بکشه ...نمی دونم چرا...عزیزم کاش تو شیردهی رعایت ...

یعنی مرد بکشه عجیب نیست؟ 

در کل میدونم ضررش رو اما خب لعنتی بد چیزیه 

ادم‌ سخت میتونه ازش بیرون بکشه…

اول به خاطر خودت بعد بچه دیگه نکش بزار کنار از همین الان بیچاره ها هزار تا آلرژی و بیماری میگیرن اصلا الگوی خوبی نیست که مادر سیگار بکشه دوست عزیز استارتر بزن ودیگه نکش

شوهرت چطور راضی میشه ک شما سیگار بکشی

چه ربطی داره؟

من دو سه سال اولی که با همسرم بودم سیگاری بودم

مگه اون باید اجازه بده؟ فوقش میتونه کنار نیاد و با کسی باشه که سیگاری نیست

ولی وقتی بچه داری دیگه فقط بحث دلم میخواد میکشم نیست، چون به جسم و مغز و آینده یه آدم ضربه میزنی 

من بچه نداشتم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان شوهرم زنگ زد به‌دکتر پسرم و پرسید ازش گفت اگه بعدش دوساعت فاصله بده شیردهی رو مشکلی نداره و دودش به بچه نخوره…

مررسی از همگی 🙏🙏

اول به خاطر خودت بعد بچه دیگه نکش بزار کنار از همین الان بیچاره ها هزار تا آلرژی و بیماری میگیرن اصل ...

خیلی سعی کردم اما واقعا سخته

همه تلاشتو بکن ترک کنی. انقدر خطرناکه که می‌گن کسی که سیگار کشیده تا ۲ ساعت نباید نزدیک مادر باردار یا نوزاد باشه. ریه هاش خیلی حساسه دور از جونش خطر آلرژی و آسم و... ، تمام سلول های بدنش هم تازه ست نسبت به مواد سمی از قبیل نیکوتین آسیب پذیرتره

یعنی مرد بکشه عجیب نیست؟ در کل میدونم ضررش رو اما خب لعنتی بد چیزیه ادم‌ سخت میتونه ازش بیرون بکشه…

حقیقتش من مردم برام عجیبه ولی زن خیلی بیشتر عجیبه ...

من نزدیک ترین آدمی که بم هست و سیگار می کشه عموی همسرمه که اونم بعد از ازدواج بود که یه نفر با چنین فاصله ای ازم سیگار می کشه ...می فهمم عزیزم ...منم به یه چیزی عادت دارم یعنی یه کار مضره( انگشتامو میشکونم)

و بارها اقدام به ترکش کردم ولی نشده...تو برای خودت برنامه بریز هدفت رو بزار این دو سال ...با خودت بگو فقط این دو سال خودمو محدود می کنم ...اینطوری راحت تر میشه...

حقیقتش من مردم برام عجیبه ولی زن خیلی بیشتر عجیبه ...من نزدیک ترین آدمی که بم هست و سیگار می کشه عمو ...

سعیمو میکنم فعلا تصمیم گرفت کم کنم تا بیینم چقدر میتونم تحمل کنم و‌ بزارم کنار ، الان‌ شوهرم هم زنگ‌زد به دکترش پسرم و پرسید

من یکی از دوستام میکشید. میگفت روزی یه نخ سیگار سبک میکشم. شیر خودش رو هم میداد و میگفت دکتر گفته مشکلی نیست.

ولی کلا تلاش کن بذاری کنار، اراده کن

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم