2777
2789
عنوان

مادرم بخاطر داداشم کلی خودش رو زد برای زندگیمون دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 97 پست
پدرم همه چی رو داده داداشم،داداشم الان مادرم رو بیرون میکنه هر چی از دهنش درمیاد میگه به منم تهمت نا ...

برا چي كرده ب نامش

انقد بدم مياد پدرايي ك اينكار ميكنن انگار پسر كي هست خوبه اغلبش ارث و ميراث دخترا هم بالا ميكشن ولي درس عبرت نميشه براي خانواده ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مادرمم یبار سوتی داده که فلان جاها دعاش خوبه قشنگ هزاربار دعا پیدا کردیم مادر من میگه من اعتقاد ن ...

😂 وقتی به چشم دیده چرا باور نکرده

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

فا حش ه هر زه😐گرفتم چجور ادمی هستی،،حالا دعاهارو بتو نشون داده؟یا چشم بسته غیب میگی؟

وقتی برادرت بهت حرف بدنر بزنه وقتی کاری نکردی وقتی کتک بخوری ازش فشار میاد روت

فا حش ه هر زه😐گرفتم چجور ادمی هستی،،حالا دعاهارو بتو نشون داده؟یا چشم بسته غیب میگی؟

یکی به مامانت توهین کنه یا باعثش باشه ،شما بهش گلم میگی؟!

ایشون زن داداش رو بهتر میشناسه 

دوما الان اوج ناراحتیش هست...

درک هم خوب چیزیه 

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

وقتی برادرت بهت حرف بدنر بزنه وقتی کاری نکردی وقتی کتک بخوری ازش فشار میاد روت

اره ب خودش چیزی میگم ن زنش ک فرسنگ ها دوره

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
یکی به مامانت توهین کنه یا باعثش باشه ،شما بهش گلم میگی؟!ایشون زن داداش رو بهتر میشناسه دوما الان او ...

من از قضاوت یکطرفه بیزارم

.زن داداشش سسخله بیاد الکی همچین کاری کنه،،بعدشم طرفش داداششه چرا به زن داداشش فحش میده؟!

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
یعنی همینجوری بی دلیل میاد سروصدا میکنه؟ اصلا چرا ازدواج نمیکنه بره سر خونه زندگیش؟لات و الواطه یا ک ...

نمیدونیم بخدا نمیدونیم با چه روشی بفرستیمیش بره مامانم میگف ارزو دارم تو رخت عروسی ببینمش ولی حالا میگه ارزوم اینه فقط بری

من از قضاوت یکطرفه بیزارم.زن داداشش سسخله بیاد الکی همچین کاری کنه،،بعدشم طرفش داداششه چرا به زن داد ...

بخدا تو زندگیم نیستی خودت داری الان قضاوتم میکنی نمیدونی نمون به خونمون اغشته

از کجا معلوم کار این خانوم باشه وقتی به زنش میگی هرزه توقع داری مثل ماست نگاهت کنه

گفته بودم نمیام...ولی امروز اومدم باز ناراحت شدم...

شما توجه کن که طرف اومده و تو خونه دعوا را انداخته!

الان یکی باعث ناراحتی مادرتون بشه ،شما بش چی میگی؟!؟!؟!

درگم خوب چیزیه

چون ،به زن داداش فح ش داده ،طرفداری نکن...

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

اول یه فکری کنید برای اون دعا و طلسم هایی که پیدا می کنید ، مطمئن باشین اثر اوناست ، خدا ذلیلشون کنه ، عروس خاله منم با دعا و طلسم وارد شد اگه بدونی تو چه وضعی هستن همه چی به هم ریخته

عجب 
قبلش اون هرچی میخاد میگه

والا بس که جبهه گرفتین🤷🏻‍♀️زنش انتخاب خودشه سعی کن باهاش دوست باشی پسرا بعد زن گرفتن عوض میشن ابدا تقصیر زن هاشون هم نیست مشکل جنبه خودشونه این اقا همه چی به نامشه احساس بزرگتری میکنه