2777
2789
عنوان

مادرم بخاطر داداشم کلی خودش رو زد برای زندگیمون دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 97 پست
😞😞😞💔💔کاش مادرم منو به دنیا نمیاورد

😢😢😢

ان شااالله گشایشی براتون ایجاد بشه

دعا میکنم همه چیز تغییر کنه براتون🌹🌹

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

تقاص کارشونو خدا هم تو این دنیا بده هم اون دنیا

اندازه یه دنیا دلم گرفته خیلی خستم خیلی زیاد دلم میخواد دیگه بیدار نشم 

به خاطر محل زندگیی کثافتی که دارم با۲۱سال سن باید زود شوهر کنم برای اینجا سنم زیاده دلمم نمیخواد تن بدم به روابط دوس پسری خواستگار خوبیم ندارم باور کن پدرم پولدار خونه داره کارخونه داره ماشین داره دیگ تصمیم گرفتم با هرکی رسید برم😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اندازه یه دنیا دلم گرفته خیلی خستم خیلی زیاد دلم میخواد دیگه بیدار نشم به خاطر محل زندگیی کثافتی که ...

به هر کس رسید برم چیه بابا

خودتو بدبخت نکنی 

از چاله نیفت تو چاه

من ۳۲ سالمه امیدی به ازدواجمم نیست

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

به هر کس رسید برم چیه باباخودتو بدبخت نکنی از چاله نیفت تو چاهمن ۳۲ سالمه امیدی به ازدواجمم نیست

خداکنه زندگیت رو به راه بشع

از اون همه پولی که به دست داداشم میاد درامدی که داره فقط یک میلیون بهم میده و کلی هم منت میزاره سرم و تهمت میزنه 

حرفتو کاملا تکذیب میکنمپدر و مادر من بهترین بودن برا بچه هاشونولی داداشم معتاد شد خودش خراب کرد

صد درصد  ملاک تربیتی خانوادتون با ملاک های درست فرق داشته که این اتفاق افتاده

خیلیا احترام گذاشتن و سلام کردن و درست نشستن و... رو تربیت میدونن

در حالی که یه سری اصول هست که نیازه بچه یاد بگیره ، بعد وارد اجتماع بشه

مثل آموزشِ پیدا کردن دوست خوب ، اعتماد به نفس ، مهارت نه گفتن ، مهارت صبر ، مهارت تاب آوری ، رابطه ی صمیمی با پدر و مادر ، استقلال و...

مطمئنا کسی که اعتیاد پیدا کرده یا فشار خانواده زیاد بوده یا از طریق دوستان بد دچار  اعتیاد شده ، یا فشار زندگی و دلایل تربیتی دیگه

حرفتو کاملا تکذیب میکنمپدر و مادر من بهترین بودن برا بچه هاشونولی داداشم معتاد شد خودش خراب کرد

وگرنه بچه که به دنیا میاد ، پاک و معصومه

بچه از اول که ناخلف به دنیا نمیاد

بلکه پدر و مادر هستن که بچه رو مثل یه خمیر شکل می

دن